- 7 Eylül 2012
- 5.285
- 4.039
inş cnm yönetici asistanıyımHayirlisi bakalim, insallah teklif kabul edilir emekli olursunuz ne is yapıyorsunuz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inş cnm yönetici asistanıyımHayirlisi bakalim, insallah teklif kabul edilir emekli olursunuz ne is yapıyorsunuz?
Özel sektörde miinş cnm yönetici asistanıyım
evet cnm sen?Özel sektörde mi
Bende uzun süre özelde çalistim kadinlar icin cok zor 5 senedir devlete gectim hic aralıksız calıstım primlerim dolmak üzeredir herhalde aslında banada hak çıksa emekli olup bir çocuk dahamı dogursam diye düsünürüm herhalde:)biz kücükken millet emekli olup çocuk yapardı emekli çocugu diye severlerdi:)hemşire komşularımız vardı onlar liseden sonra başladıkları icin erken emekli oluyorlardı gerci bende 20 yaşında başladım çalısmaya:))evet cnm sen?
şuan kaç yaşındasın?bende 2.için 10 yıl bekledimBende uzun süre özelde çalistim kadinlar icin cok zor 5 senedir devlete gectim hic aralıksız calıstım primlerim dolmak üzeredir herhalde aslında banada hak çıksa emekli olup bir çocuk dahamı dogursam diye düsünürüm herhalde:)biz kücükken millet emekli olup çocuk yapardı emekli çocugu diye severlerdi:)hemşire komşularımız vardı onlar liseden sonra başladıkları icin erken emekli oluyorlardı gerci bende 20 yaşında başladım çalısmaya:))
1978 dogumluyumşuan kaç yaşındasın?bende 2.için 10 yıl bekledim
Olsun artık gebelik yaşı ilerledi ,eğer düşünüyorsanız maddi imkanınızda yetiyorsa neden olmasın1978 dogumluyum
Merhaba hosgeldınMerhabalar, oğlum 4.sınıf öğrencisi, ayrıca bende erken emeklilik bekleyenlerdenim, kanun çıkarsa emekli olurum diye düşünüyorum. Ama maaş düşecek sizde durumlar nasıl
Yokya sadece bir hayal artık kaldıramam sanırım cocuk büyütmek cok zor maddi manevi Allah olanları saglikli büyütmek nasip etsin iki tane evladım var cok şükür onlar icin calısmaya devam ederim ama evde bos olsam ilk aklıma gelen sey bir cocuk dahamı yapsam olurdu ama cesaret edemezdim sanirim :)Olsun artık gebelik yaşı ilerledi ,eğer düşünüyorsanız maddi imkanınızda yetiyorsa neden olmasın
ben tek sandım .amin cnm bende CuteMom da biri 4 e giden 1 küçük benimki 8 aylık onunki 10 aylık 2 çocuğumuz var ,çalışan anneleriz burada 4 sınıf paylaşımlarıda yapıyoruz arada muhabbette ediyoruzYokya sadece bir hayal artık kaldıramam sanırım cocuk büyütmek cok zor maddi manevi Allah olanları saglikli büyütmek nasip etsin iki tane evladım var cok şükür onlar icin calısmaya devam ederim ama evde bos olsam ilk aklıma gelen sey bir cocuk dahamı yapsam olurdu ama cesaret edemezdim sanirim :)
Allah bagışlasın yavrularınızı cute yi biliyorum eski paylaşimlarindan tatlı bir hanim olarak aklımda kalmıs ama bayagıdır yoktu sanki ,sizlere kolay gelsin kücük bebisleriniz varmıs hem calısıp hem anne ve tabi birde veli olmak cok zor ders calistiriyormusunuz cocuklarıben tek sandım .amin cnm bende CuteMom da biri 4 e giden 1 küçük benimki 8 aylık onunki 10 aylık 2 çocuğumuz var ,çalışan anneleriz burada 4 sınıf paylaşımlarıda yapıyoruz arada muhabbette ediyoruz
teşekkürler cnm çalıştırıyoruz bizde onlarla birlikte tekrar okuyoruz valla çift dikişAllah bagışlasın yavrularınızı cute yi biliyorum eski paylaşimlarindan tatlı bir hanim olarak aklımda kalmıs ama bayagıdır yoktu sanki ,sizlere kolay gelsin kücük bebisleriniz varmıs hem calısıp hem anne ve tabi birde veli olmak cok zor ders calistiriyormusunuz cocukları
Merhaba hoşbuldum. Kayseri'nin bir ilçesinde yaşıyorum. oğlum 2010 lu devlet okulunda okuyor. Matematikten yuvarlama yapıyordu, türkçe tam bilmiyorum, kaynak kitap aldık pazartesi daha sıkı başlayacaklar inşallahMerhaba hosgeldın
Nerede yasıyorsunuz hangı sehır, devlette mı oglunuz ozelde mı?
Konularda nerdesınız?
bız pazartesı gunu ılk sozlugumuzu olacagız ingilizceden okul kuralları konu bakalım nasıl gececek
Erkenmi yazdırdınız benim 2010 lu kızım 3 e gidiyorMerhaba hoşbuldum. Kayseri'nin bir ilçesinde yaşıyorum. oğlum 2010 lu devlet okulunda okuyor. Matematikten yuvarlama yapıyordu, türkçe tam bilmiyorum, kaynak kitap aldık pazartesi daha sıkı başlayacaklar inşallah
Okula erken gitti biraz, 2 yılı anasınıfına gitti bıktı, öğretmeni yapabilir dedi okula başlattık, iyi gidiyor bakalımErkenmi yazdırdınız benim 2010 lu kızım 3 e gidiyor
Neyse sizlere kolay gelsin ben bu başlıga iki sene önce yazmıstım o yüzden bildirim geldi ama o zaman hic aktif degildi umarım siz aktif tutabilirsiniz şuan benim oglan 6 sinifta 4 sinifta ilk kez karnelerde not oluyor ve taktir teşekkür hakki var o yüzden önemli bir sinif not almayı ögreniyorlar ve buradaki başarıları ilk okul mezuniyet notlarını belirliyor hepinizin cocuklarına başarılar dilerim sizlerede kolay gelsin
Allah kolaylık versin size bol bol test cözmenizi tavsiye ederim konuları pekistiriyor ing kursuna gidiyormuş zaten bizimkide gidiyor 3 siniftan beri ing kursuna. Ders,kaynak kitap,test aynen devam ediyoruz ben bazen test çözerken yanına oturup neden o cevabı işaretledigini diger şıklarla ilgili ne düşündügünü falanda sorarım diger şıklar icin hangi şartlarda olsa dogru olurdu falan diye sorarım.Sonucları beraber kontrol ediyoruz zaten kac dogrusu kaç yanlısı var test kontrol etmeyi cok seviyor zaten acaba yanlisim çíkacakmı diye heyecan yapıyor:) yanlıs varsa dogrusunu ögretiyorum neden yanlıs yaptígını anlamasını saglamaya çalısıyorumMerhaba canım tekrardan bugun cok yogundum bır turlu bakamadım. Senın bıze tavsıyelerın var mı acaba? Gecırmıssın bu gunlerı bız bu sene bıraz streslıyız ana ogul. Benımkı odevlerı ben yokken yapıyor , yapamadıgı bısı olursa ben gelınce anlatıyorum o sekılde yapıyor. cok konu tekrarı yapamıyoruz suanda pek vakıtte yok konuda yok ıng uzerıne duruyorum ekstra kursa gıttıgı ıcınde.
Benımde oglum 2010 lu 4. gıdıyor.
fatima38 demek siz bizden bir konu ilerdesiniz canım biz kaynak kitap almadık ama ev için alacağız sanırım onumuzdekı hafta ana para toplanacak