Biz matematik açılar üçgenlerslm kızlarr,
sessiz kalmış buralar.
derslerde hangi konulardasınız, biz geometrideyiz matematikte.
yazılılarınız başladı mı? biz dün ilk yazılımızı fen den olduk.
he he burdayız canım burdayız. Vay be kaç yıl oldu biz tanışalı, 2.sınıfta iken mi toplanmıştık?Merhaba arkadaşlar
4. Sınıf anneleri burda mı?
Evet 2 sınıf velilerinden berihe he burdayız canım burdayız. Vay be kaç yıl oldu biz tanışalı, 2.sınıfta iken mi toplanmıştık?
selam canım,
Merhaba
bizde de eşanlamlı sözcükler vardı.Merhaba
Bügünkü ödevlerimiz simetri konusu
Fen iskelet sistemi kan dolaşımı
Eşsesli sözcükler
Iyiyim siz nasilsinız.selam canım,
nasılsın?
Biz iki hafta once tel ve oyun hamuruyla çop adam yaptik iskelet konusunda ama dik durduramadıkMerhaba
Bügünkü ödevlerimiz simetri konusu
Fen iskelet sistemi kan dolaşımı
Eşsesli sözcükler
çok sağol canım, ben de iyiyim.Iyiyim siz nasilsinız.
Biz iki hafta once tel ve oyun hamuruyla çop adam yaptik iskelet konusunda ama dik durduramadık
Evet baya oldu iskelete başlayalı kaslar vs. Şimdi kan dolaşımını işliyorlarmış yoğunluklaIyiyim siz nasilsinız.
Biz iki hafta once tel ve oyun hamuruyla çop adam yaptik iskelet konusunda ama dik durduramadık
ingilice de may I konusundalarçok sağol canım, ben de iyiyim.
biz de dün kukla yaptık ingilizce dersi için.
bir de geçenlerde pet şişe içine balonlarla bişeyler yaptılar babsıyla, akciğerin soluk alıpverişi ile ilgili.
bizimkiler rakamları yazıyorlardı daha, işte bir de kukla yaptık.Evet baya oldu iskelete başlayalı kaslar vs. Şimdi kan dolaşımını işliyorlarmış yoğunlukla
ingilice de may I konusundalar
Ülkeler bayraklar
Evet 100 e kadar sayıları da yaptılar sen yazınca hatırladımbizimkiler rakamları yazıyorlardı daha, işte bir de kukla yaptık.
maşallah canım tüm konuları yazmışsın, ben o kadar takip edemiyorum açıkçası.Bizde. matematik simetri
Fen kan dolaşımını
Sosyal de aile tarihi
Türkçe birey ve Toplum
İngilizce ülkeler kıtalar milliyetler
Din din öğrenmenin önemi
Ayrıntılı yazmışsınız ne güzelBizde. matematik simetri
Fen kan dolaşımını
Sosyal de aile tarihi
Türkçe birey ve Toplum
İngilizce ülkeler kıtalar milliyetler
Din din öğrenmenin önemi
Ben her gün çözdürürüm canım biliyorsunakşam ben de Türkçe'den test çözdürdüm, biraz zorlandı, yapmak istemedi ama neyseki bitirdi. sonra da dedim ki bu şekilde 30 adet test yaptığında sana bir sürprizim var. hemen duramadı, ne ne söyle dedi, ben de ya lunapark, ya sinema ya da yemeğe götürürüm dedim. Yemek olsun dedi, maksat motive olsun. yeterki yapsın da.
sabah da kalkmış, anne 20 olsa olmaz mı diyor
inşallah bakalım sonuç alırım.
bizimkiler de sosyalden olmuşlar, ama kağıtları geri vermiş, not yazmamış, 12 soru varmış, 12+ yazmış üstüne öğretmeni, sanırım onu karneyi girmez değil mi?Ayrıntılı yazmışsınız ne güzel
Din dersinde sübhaneke duasını yazmışlar
Yazılıda da düzgün yazılmadını istemiş
Anlamını da ezberletmiş
Matematik sınavını oldular 2 gün oldu
Bugün Türkçe var
hay maşallah canım, 75 soru çözdürsem benimki kendini atar biryerlerden. sadece bir test kağıdı yaptırabildim, onda da çok olsa 20 soru vardır. aslında biz de bir alışsak, belki arkası gelir de.Ben her gün çözdürürüm canım biliyorsun
Bugün 75 tane çözdü gitti
Ama sortular kolaydı
Türkçe yazılışı var diye sadece Türkçe dersinin soru bankasından çözdü 75 soruyuda