- 3 Mart 2015
- 611
- 376
- 44
Kizim 2009 mayis dogumlu oglum 2006 ocak...hayir dualariniz icin tesekkurler amin deyimmemnun oldum canım, kızın kaç yaşında? Allah kolaylık versin 2 çocuk, bir de yolda, Allah sağlıcakla doğumlar nasip etsin.
dersler başladı mı sizde, nasıl gidiyor? bizim öğretmen çok az ödev veriyor.Kizim 2009 mayis dogumlu oglum 2006 ocak...hayir dualariniz icin tesekkurler amin deyim
Mat. Acilardayiz fende iskelet ve soluk alip vermedeyiz oglumun hocasi hizlida kiziminki agir gidiyordersler başladı mı sizde, nasıl gidiyor? bizim öğretmen çok az ödev veriyor.
biz de açılardayız canım, fende de aynı konu sanırım. hızlı olması önemli değil de, çocuklar anlayabiliyor mu konuyu, anlatabiliyor mu, orası önemli?Mat. Acilardayiz fende iskelet ve soluk alip vermedeyiz oglumun hocasi hizlida kiziminki agir gidiyor
Tek tarafli d3gildir egitim cocuk veli ogretmen arasinda gider ogretmen cok iyiyse oh ne ala ama vasatsa is veliye kaliyor o zamanbiz de açılardayız canım, fende de aynı konu sanırım. hızlı olması önemli değil de, çocuklar anlayabiliyor mu konuyu, anlatabiliyor mu, orası önemli?
Kızın 1 e gidiyordu sanırım, yavaş olsun onlar zaten, ancak adapte olurlar.
tabii ki canım, orası öyle. tek öğretmen ya da tek veli ilgilendiği zaman olmuyor işte, her iki tarafın da ilgilenmesi takip etmesi gerekiyor.Tek tarafli d3gildir egitim cocuk veli ogretmen arasinda gider ogretmen cok iyiyse oh ne ala ama vasatsa is veliye kaliyor o zamandefinya . Bu hafta belli olacak kizim 1 de kirmizi beyaz tayinlarini aldik
Canim istanbul anadolu yakasunda bir okuldayim okullarda yasak oldugu icin etud merkezlerinde aciyorlar onun icin fiyati yuksek oluyor neden oyle secmece sasirdim bizim siniftan 15 kisi olacak diger subenin ogretmenide acti kurs o da 15 kusiBizdede acilacakmis ama sinavla aliyorlar her siniftan 5 kişi alacaklar
Heralde ücretsiz olduğu için sinavla aliyorlar. Cuma yada pazartesi sinav olacaklar. Bakalım insallah bizimki de kazanır. Bebekten dolayı fazla ilgilenemiyorum oda bosvermeye başladıCanim istanbul anadolu yakasunda bir okuldayim okullarda yasak oldugu icin etud merkezlerinde aciyorlar onun icin fiyati yuksek oluyor neden oyle secmece sasirdim bizim siniftan 15 kisi olacak diger subenin ogretmenide acti kurs o da 15 kusi
Evet canim paylasalim bende dusunuyorumKızım şu an 4.sınıf devlet okulunda. Bir de buradan özel okulların bursluluk sınav tarihlerini paylaşalım derim.umarım okuyan olur