İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 4.Sınıfa giden Velilerin ve Öğrencilerin Paylaşım Alanı :)))

Mat. Acilardayiz fende iskelet ve soluk alip vermedeyiz oglumun hocasi hizlida kiziminki agir gidiyor
biz de açılardayız canım, fende de aynı konu sanırım. hızlı olması önemli değil de, çocuklar anlayabiliyor mu konuyu, anlatabiliyor mu, orası önemli?
Kızın 1 e gidiyordu sanırım, yavaş olsun onlar zaten, ancak adapte olurlar.

Tek tarafli d3gildir egitim cocuk veli ogretmen arasinda gider ogretmen cok iyiyse oh ne ala ama vasatsa is veliye kaliyor o zaman definya . Bu hafta belli olacak kizim 1 de kirmizi beyaz tayinlarini aldik

Tek tarafli d3gildir egitim cocuk veli ogretmen arasinda gider ogretmen cok iyiyse oh ne ala ama vasatsa is veliye kaliyor o zaman definya . Bu hafta belli olacak kizim 1 de kirmizi beyaz tayinlarini aldik
tabii ki canım, orası öyle. tek öğretmen ya da tek veli ilgilendiği zaman olmuyor işte, her iki tarafın da ilgilenmesi takip etmesi gerekiyor.
Bizim toplantı olmadı henüz, sanırım önümüzdeki hafta. o yüzden kaynak kitap da almadık.
Definya siz aldınız mı peki?

Biz Marmara yayınlarından aldık
Fasikül şeklinde iyi oluyor çocuklar için

Kizlar bugun ogretmen kurs acacagini soyledi etud merkezinde aylik 150 tl bizde yazildik sizlerde boyle birsey var mi kurs falan...

Bizdede acilacakmis ama sinavla aliyorlar her siniftan 5 kişi alacaklar
Canim istanbul anadolu yakasunda bir okuldayim okullarda yasak oldugu icin etud merkezlerinde aciyorlar onun icin fiyati yuksek oluyor neden oyle secmece sasirdim bizim siniftan 15 kisi olacak diger subenin ogretmenide acti kurs o da 15 kusi

Canim istanbul anadolu yakasunda bir okuldayim okullarda yasak oldugu icin etud merkezlerinde aciyorlar onun icin fiyati yuksek oluyor neden oyle secmece sasirdim bizim siniftan 15 kisi olacak diger subenin ogretmenide acti kurs o da 15 kusi
Heralde ücretsiz olduğu için sinavla aliyorlar. Cuma yada pazartesi sinav olacaklar. Bakalım insallah bizimki de kazanır. Bebekten dolayı fazla ilgilenemiyorum oda bosvermeye başladı

Merhaba, kızımız için ortaokulda kolej düşünüyoruz, eşimle ikimiz de memuruz, Ankarada şöyle ortahalli bi aile için önerebileceğiniz kolej var mı?

şimdiden araştırmaya başladık çünkü ona göre ev bakıp taşınacağız

Kızım şu an 4.sınıf devlet okulunda. Bir de buradan özel okulların bursluluk sınav tarihlerini paylaşalım derim.umarım okuyan olur

slm kızlarr,
sessiz kalmış buralar.
derslerde hangi konulardasınız, biz geometrideyiz matematikte.
yazılılarınız başladı mı? biz dün ilk yazılımızı fen den olduk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…