Canım bildiğim kadarıyla karneye geçecek olan sınavlar artık öğrenciye verilmiyorbizimkiler de sosyalden olmuşlar, ama kağıtları geri vermiş, not yazmamış, 12 soru varmış, 12+ yazmış üstüne öğretmeni, sanırım onu karneyi girmez değil mi?
Yani ben bazen oğlanı dinliyorum anne matematik az kopar diyorhay maşallah canım, 75 soru çözdürsem benimki kendini atar biryerlerden. sadece bir test kağıdı yaptırabildim, onda da çok olsa 20 soru vardır. aslında biz de bir alışsak, belki arkası gelir de.
benimki de diyor ki, anne sosyalden çıkar soruları, matematik çıkarma, onu yapcak vaktim olmuyor diyor
maşallah canım düzeni biz de oturtabiliriz inşallahi alışmış artık seninki ne güzel itiraz etmiyor.Yani ben bazen oğlanı dinliyorum anne matematik az kopar diyor
Çünkü bi gün öncesi ödevler çıksa sürekli matematik ödevi gelmişse o gün kafası dağılsın diye Türkçe sosyal fen koparıyorum
Haklılar bazen
Canımcım ben soru çözerse iPad oynamasına yarım saat müsaade ediyorum.
Artık alıştı 4 senedir
Sorun çıkmıyor şükür
Okula gitmezken küçükken tüm oyuncaklarını ve yatağını topladıktan sonra bilgisayar hakkı oluyordu.
YOK Kız niye gaddar olacaksan, herşey onlar için, gelecekleri için.Ben gaddar aneyim galiba
çok yoktur canım yaaa, dikkat mi etmemiş acaba?Türkçe sınavından 1 yanlışımdan bildiği
Bakalım kaç alır .belki daha çoktur yanlış sayısı
Saçma hataları olmuş
Yani noktalı boşluklar varmışçok yoktur canım yaaa, dikkat mi etmemiş acaba?
dikkat etmemiş dediğin gibi.Yani noktalı boşluklar varmış
Soru şu
Alfabede 21 .... Harf ve 8 ....harf bulunur
Yanlış yapmış böyle bi soruyu
Sanırım aklı karıştı
günaydın kızlar,
bu hafta çarşamba deneme sınavı, perşembe matematik, cuma da Türkçe var. bakalım inşallah güzel geçer.
Başarılar tatlı kızımıza inşallahgünaydın kızlar,
bu hafta çarşamba deneme sınavı, perşembe matematik, cuma da Türkçe var. bakalım inşallah güzel geçer.
teşekkür ederim cancazım.Başarılar tatlı kızımıza inşallah
:-D Derslerini surekli kontrol ettiğim için biliyorum. Dün sınav oldular matematik ve fen cuma günü sosyal ve türkçe den sinav olmuşlardımaşallah canım tüm konuları yazmışsın, ben o kadar takip edemiyorum açıkçası.
Matematikte açılardayız daha onu biliyorum.
Fen bilgisi ve sosyalden yazılı oldular. İngilizce den ay sonunda yapacağım demiş.
Trafikten de haftaya olacaklarmış.
Zaten bildikleri konularda daha çok yanlış yapıyorlar. Dikkatsizlikten oluyor bizimkinin tüm yanlışlarıTürkçe sınavından 1 yanlışımdan bildiği
Bakalım kaç alır .belki daha çoktur yanlış sayısı
Saçma hataları olmuş
anladım canım, başarılar diliyorum.:-D Derslerini surekli kontrol ettiğim için biliyorum. Dün sınav oldular matematik ve fen cuma günü sosyal ve türkçe den sinav olmuşlardı
evet haklısınZaten bildikleri konularda daha çok yanlış yapıyorlar. Dikkatsizlikten oluyor bizimkinin tüm yanlışları
Hayır. Zaten bizim burda okulları yok. Siz girecek misinizevet haklısın
bu yıl bilsem sınavına girecek misiniz.
Teşekkürler. Allah onlarinda bizimde emeklerimizi boşa çıkarmasınanladım canım, başarılar diliyorum.
aminnn, inşallah canım.Teşekkürler. Allah onlarinda bizimde emeklerimizi boşa çıkarmasın