- 3 Mart 2015
- 611
- 376
- 44
Kararsizim gecen sene 154 almisti bilmiyorum... Ama aldigi not e okulada girecekmis diye duydumevet haklısın
bu yıl bilsem sınavına girecek misiniz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kararsizim gecen sene 154 almisti bilmiyorum... Ama aldigi not e okulada girecekmis diye duydumevet haklısın
bu yıl bilsem sınavına girecek misiniz.
doğrudurKararsizim gecen sene 154 almisti bilmiyorum... Ama aldigi not e okulada girecekmis diye duydum
Yok hayir kanamadik 187 ile kazaniliyordu bilsem sonuc diye girmistim googleden t.c nosu ile bakmistimdoğrudur
ben bilmiyorum
yani öğretmen söyledi bize
sınıfa söylemiş
bizimn oğlanın da girmesini istiyor
geçen yıl çok şaşkıdılar.
ve soruları ilk kez gördüler
şaşırdılar diyor
bu kez bir kaç çıktı alıp vereceğim ki soruları görünce şaşırmasınlar dedi
kaç aldığını bilmiyorum oğlumun geçen yıl.
nereden bakılıyor ki.
siz kazanmış mıydınız o sınavı 154 le.
anladım.Yok hayir kanamadik 187 ile kazaniliyordu bilsem sonuc diye girmistim googleden t.c nosu ile bakmistim
Allah zihin açıklığı versin canım.anladım.
hayırlısı
ben parayı yatırdım
öğretmeni resim e de girsin dedi
sınava da girecek
dersler de yoğunlaştı zorlaştı
bugün insan haklarından sınavları var
bazı yerleri karıştırıyor
test yollamış öğretmen onu çözdü
hak ,özgürlük, sorumluluk, eşitlik.
konularından sınav olacaklar
amin canım . senin kızına da Allah zihin açıklığı versin. sınavları var.Allah zihin açıklığı versin canım.
sağolasın canım, şu sıralar yoğunlar hep. daha bir de 2.-3.yazılılar var, birinci dönemi bi atlataydık 2.dönem daha kolay gibi geliyor bana, çabuk geçiyor sanki.amin canım . senin kızına da Allah zihin açıklığı versin. sınavları var.
inşallah canım . sağlıkla atlatalım.sağolasın canım, şu sıralar yoğunlar hep. daha bir de 2.-3.yazılılar var, birinci dönemi bi atlataydık 2.dönem daha kolay gibi geliyor bana, çabuk geçiyor sanki.
Insan haklari fotosunu atabilirmisin buzde neye calusicaz bilemedik daha sinav olmadilar ama olmadan once bakayim dedimanladım.
hayırlısı
ben parayı yatırdım
öğretmeni resim e de girsin dedi
sınava da girecek
dersler de yoğunlaştı zorlaştı
bugün insan haklarından sınavları var
bazı yerleri karıştırıyor
test yollamış öğretmen onu çözdü
hak ,özgürlük, sorumluluk, eşitlik.
konularından sınav olacaklar
Evet çocuklar için karmaşık soru olmuş Can'ımDinden sinav oldular 1 sorusu soyleymis insanlara tesekkur etmeyen Allah'ada sukretmemis olur dogrumu yanlis mi...bizimki yanlis yazmis cevap dogru olacak ama biyle sacma yoruma acik bir soru gormedum siz ne dusunuyorsunuz
Bulmaya çalışayım Can'ım durInsan haklari fotosunu atabilirmisin buzde neye calusicaz bilemedik daha sinav olmadilar ama olmadan once bakayim dedim
Ya canim sagolasin kac gundur girilmiyordu k.k bugun girebildim sayfada calusma varmis hepsini tek tek yollamissin cok tesekkurler. Bakacam onlara uzunca evet din sorumuz tam olarak dedigim gibiydi birde senin yolladigin fotoda da var besmele yerine bismillah deriz demis oda yanlus olmus boykelukle 94 almis...umarim digerinde 100 alir cunku ortalamasi icin onemli 1 puan bileGörebiliyor Muş'un yazıları
@demirleke okunuyor hepsi canim cok sagol birde bu isaretli siklar dogru mu?Okunuyorlar mı ? Merak ettim