- 18 Eylül 2014
- 8.452
- 29.980
slm kızlar,Aynen benimde oglum baslayacak. Ya ben bu yaz hic birsey yaptiramadim bir iki kitap 2-3test o kadsr yaslari ilerledikce dahada zorlasiyor sanirim cocuklara bisey yaptirmak
Benimde oglum 4e kizim 1e gidiyor ayrica hamileyim 4. Sinif zor ama hala benimki adapte olamadi tatil modunfayiz hayirlusiOglum 4.sinifa gecti bu sene.Galiba en zor sene bu yıl yasanacak benim için. Yeni bebek beraberinde 1. Sınıfa baslayan kızım.
Allah hayirlisiyla bebeginizi kucaginiza almayi nasip etsinBenimde oglum 4e kizim 1e gidiyor ayrica hamileyim 4. Sinif zor ama hala benimki adapte olamadi tatil modunfayiz hayirlusi
maşallah canım, 3 çocuk mu var? dediğin gibi zor bir yıl olacak sizin için, eşiniz yardımcı oluyor mu peki?Oglum 4.sinifa gecti bu sene.Galiba en zor sene bu yıl yasanacak benim için. Yeni bebek beraberinde 1. Sınıfa baslayan kızım.
Allah kolaylık versin canım. Hayırlı doğumlar versin Rabbim.Benimde oglum 4e kizim 1e gidiyor ayrica hamileyim 4. Sinif zor ama hala benimki adapte olamadi tatil modunfayiz hayirlusi
bebeğe bakması bile bir faydadır senin için canım.Nerdeeeeegerçi onada hak veriyorum yorgun geliyor. O bebekle oynarken bende çocukların derslerine yardım ediyorum daha dogrusu başlarında duruyorum oglum calismiyor yoksa :/
Aynen ya şimdi bile bizi zorluyorken ergenlik dönemini düşünemiyorumbebeğe bakması bile bir faydadır senin için canım.
ergenlik de başlayacak bir de şimdi bunlarda, işimiz çok zor. Büyük kızımdan biliyorum çünkü, çok zor dönemler bizleri bekliyor.
Allah evlatlarinizi size bagislasin. Kiz çocuğun hali başka :) ben midyatta yaşıyorum 33 yasinda ev hanımı 3 çocuk annesiyim :)bu arada hangi ilde yaşıyorsunuz kızlar, ben Antalya da yaşıyorum, 39 yaşında 2 kız annesiyim. çalışıyorum, özel şirkette mıhasebeciyim.
aminn canım. Allah size de kolaylık versin, 3 çocuk, bir de küçükler.Allah evlatlarinizi size bagislasin. Kiz çocuğun hali başka :) ben midyatta yaşıyorum 33 yasinda ev hanımı 3 çocuk annesiyim :)
Çok şükür üçü de uslu bide büyük oğlum derslerine çalışsa tadından yenmezaminn canım. Allah size de kolaylık versin, 3 çocuk, bir de küçükler.
Aman iyi barim maşallah canım. Çalışmama sorunu hepimizde var, bu sene biraz daha zorlanacağız, küçükken ne güzel her dediğimizi yapıyorlardı.Çok şükür üçü de uslu bide büyük oğlum derslerine çalışsa tadından yenmez
Ben istanbul 35 yasindayim bir kizim bir oglum var gelecek bebisde erkekmis oglum 4 de bende muhasebe yaptim canim zamaninda simdi ev hanimiyimbu arada hangi ilde yaşıyorsunuz kızlar, ben Antalya da yaşıyorum, 39 yaşında 2 kız annesiyim. çalışıyorum, özel şirkette muhasebeciyim.
memnun oldum canım, kızın kaç yaşında? Allah kolaylık versin 2 çocuk, bir de yolda, Allah sağlıcakla doğumlar nasip etsin.Ben istanbul 35 yasindayim bir kizim bir oglum var gelecek bebisde erkekmis oglum 4 de bende muhasebe yaptim canim zamaninda simdi ev hanimiyim
Bizim çocuklar yasitmisBen istanbul 35 yasindayim bir kizim bir oglum var gelecek bebisde erkekmis oglum 4 de bende muhasebe yaptim canim zamaninda simdi ev hanimiyim