İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 4.Sınıfa giden Velilerin ve Öğrencilerin Paylaşım Alanı :)))

gönlünüze göre olsun meroza, hayırlı olsun dilerim

bizde kesin kayıt yaptırdık, adını vermeyim burdan burası küçük yer

inşallah güzel olur

Günaydın hanımlar
chess , meroza hayırlısı olsun kızlar kesin kaıtları yaptırmışınız
bizim veli toplantısı olmadı daha belki bu hafta olur gidip öğretmenle de bir konuşalım bakalım o ne diyecek şu bursluluk sınavlarına da bir girisn duruma göre bakacağız artık 2 martta da şahinkaya kolejininkine girecek orası geçen sen 3 senelik burs vermiş gidince konuşacağız bakalım

Meroza chess hayirli olsun .
Karamuk bizim de toplanti bu haftaya kaldi.kafamdaki okullarla ilgili sorulari umarim toplanti da netlestirebilirim
chess bildigimiz bir okul mu ?

saol karamuk, hayırlısı ne ise o olsun hepimiz içinde

Meroza chess hayirli olsun .
Karamuk bizim de toplanti bu haftaya kaldi.kafamdaki okullarla ilgili sorulari umarim toplanti da netlestirebilirim
chess bildigimiz bir okul mu ?

saol meldam, yok canım yerel, sıra okul değil

Chess ve meroza hayırlı olsun.
Milli eğitim bakanlığının vermeyi düşündüğü 3000 lira dan haber varmı?Hani tüm 5. sınıflara teşvik vereceklerdi
Kayıtta birşeyler söylediler mi size?

Ben henüz yazdırmayı düşündüğüm okulun indirim sınavı yapılmadığı için bekliyorum.
Hayırlısı olsun hepimiz için..

teşekkür ederim hepinize, umarım siz de kısa zamanda doğru kararlar verirsiniz..

kayıt yaptırırken müdüre sorduğumda, teşvikle ilgili kendilerine bilgi gelmediğini söyledi. biz ne bilip duyduysak onlarında o kadar haberi var yazdıranlar için de geriye dönük ödeme olur mu sizce..

saol canım, sorduk o konuyu ama öyle bir bilgi almadıklarını söylediler, en son haberlerden takip ettiğim kadarıyla, meclise geldi görüşülüyor deniyordu, sonra dershanelerin özel okula dönüştürülmesiyle alakalı bişeyler çıktı bu konuya deyinilmedi diye hatırlıyorum, allah bilir ta eylülde çıkartırlar biz nerdeyse tüm parayı ödedikten sonra

hayırlı olsun chess, umarım mutlu bir ortaokul dönemi geçiririz, ilkokul da yıprandık biraz..

saol meroza, aynen valla illallah dedim ilkokuldan, biraz huzurumuz olsun ortaokulda

dün oğlum elinde bir kağıtla geldi, üzerinde el yazısıyla sınav hesap no filan yazıyor 40 tl yatacakmış. öğretmen bu sınava gir demiş, oğlumun dediğine göre dört öğrenciye vermiş, kime verdi diyorum bilmiyorum diyor..sınavın ismini söylemiş ama hatırlamıyor bizimki. sınıftan bir veli arkadaşıma sorarken duydu, sakın söyleme öğretmen kimseye söylemeyin demiş.. arkadaşımın da haberi yok zaten bu durumdan..iyicene merak ettim, burs sınavıysa kayıt ettirdiğim için bidaha sokmayayım diyorum ama öğretmen niye gizlesin diğer velilerden, benim sıpamı uyduruyor acaba bilemedim :) sabah tembihledim öğretmene tekrar sor not al diye, ben arıyacam mecbur yine unutursa öğretmeni..aramakta hiç istemiyorum..

Teşvik paralasi gundemi mesgul etmek icin, uzar veya unutulur
Meroza devletin verecegi burslarda oluyor onunla ilgili olabilir mi merak ettims

Meroza bilim sanat sınavı olabilir canım.
Genelde öğretmenler diğer veliler duymasın diye gizli veriyorlar o sınav belgesini.
Gerçi önceden parasızdı sanırım sınav ama:26:

Genelde öğretmenler diğer veliler duymasın diye gizli veriyorlar o sınav belgesini.

parkon bilim sanat mış dediğin gibi, öğretmen bana da tembihledi ama soramadım telefonda niye gizli tuttuğunu..öğretmen çocukları kendi seçiyor diye gizli tutmak istiyor heralde..oğlum maşallah zeki ama öyle üstün zekalı olduğunu sanmıyorum :) söylemiycem sınavın anlamanı zaten, denesin bakalım kendisini..40 tl yatırdım, paralı artık heralde..

5 tl vermiştek Bilsem sınavına biz 2.sınıftayken ve evet diğer öğrencilere duyurulmuyor. acaba fiyat mı arttı? oğlum yazılıyı geçmişti 900 kişiden ilk 90 girdi ama mülakatta elemişlerdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…