İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 4.Sınıfa giden Velilerin ve Öğrencilerin Paylaşım Alanı :)))

öğretmenimiz saolsun yine absürt derecede fazla ödev vermiş, ne yapacağımı şaşırdım, çocuk yetiştiremiyo ki, zaten full dersin başında oturnca bi süre sonra konudan hatta dünyadan kopuyo, neden verimsiz ve faydasız olacağını bile bile bu kadar aşırı ödev verilir
makul verde, çocuklar ödevimi bitirdim demenin görevini yerine getirmenin doyunumu yaşasın
off şeytan diyo, git 4 ay rapor al
:KK53::KK53:

geçmişi okudum eğitimde yine çıkarların olduğunu görmek beni şaşırtmadı :KK6::KK6::KK6::KK6:
ne olcak halimiz:KK31:
hafta sonu öğrtmen bursluluk sınavları için uzun uzun konustu. şartların çok ağır olduğunu geçen yıl 10 tane dışında öğrenci almadıklarını, ona göre şart koyduklarını söyledi :KK6::KK6:işimiz zor
chess öğretmniniz dalga mı geçiyor :44: yada konular yetişmediğinden sizlere mi bütün yükü veriyor :44:

geçmişi okudum eğitimde yine çıkarların olduğunu görmek beni şaşırtmadı :KK6::KK6::KK6::KK6:
ne olcak halimiz:KK31:
hafta sonu öğrtmen bursluluk sınavları için uzun uzun konustu. şartların çok ağır olduğunu geçen yıl 10 tane dışında öğrenci almadıklarını, ona göre şart koyduklarını söyledi :KK6::KK6:işimiz zor
chess öğretmniniz dalga mı geçiyor :44: yada konular yetişmediğinden sizlere mi bütün yükü veriyor :44:

aynen canım, önce konu anlatılır, sonra ödev verilir ki anlatılan konu evde pekiştirilsin

bizde tam tersi, öğretmediği anlatmadığı bi sürü konudan ödev veriyor, içime sinmiyor ki bırakayım, o konuları önce ben evde öğretmek zorunda kalıyorum, allahtan, mat, feni kendi anlıyorda bana türkçe ve sosyal anlatmak kalıyor

selam hanımlar
herzaman söylüyorum çocuklarımız için allah hayırlısını versin ama sağ salim şu eğitim hayatlarını tamamlasınlar çok zorlu bir süreçden geçiyorlar düşünüyorum bizim zamanımızda hiç böyle şeyler yoktu şimdi ise çocuğumuzu gönderecek okul arıyoruz tabi parası olan için sorun değil ama bizim gibi orta halliller için durum daha da zor biz de bu hafta sonu iki tene bursluluk sınavına giridk biri % 100 veriyor diğeri de % 50 ama % 100 burs veren okul geçen sene soruları çok kolaydı ve yeni açılmıştı bu sene oğlumun dediğine göre sorular çok zorluymuş hatta 1- 2 tane kafadan salladım dedi bakalım sonuçlar nasıl gelecek bekliyoruz

chess vallahi sizin şu öğretmeni anlamıyorum ya aslında birgün onu oturtacaksın masa başına o verdiği ödevleri ona yaptıracaksın bakalım birgünde bitiyormu :KK20: yaptırma arkadaşım ya çocuk okuldan soğuyacak abartıyor yani bu kadar ödev olmaz ki yazık çocuğa:KK50:

selam hanımlar
herzaman söylüyorum çocuklarımız için allah hayırlısını versin ama sağ salim şu eğitim hayatlarını tamamlasınlar çok zorlu bir süreçden geçiyorlar düşünüyorum bizim zamanımızda hiç böyle şeyler yoktu şimdi ise çocuğumuzu gönderecek okul arıyoruz tabi parası olan için sorun değil ama bizim gibi orta halliller için durum daha da zor biz de bu hafta sonu iki tene bursluluk sınavına giridk biri % 100 veriyor diğeri de % 50 ama % 100 burs veren okul geçen sene soruları çok kolaydı ve yeni açılmıştı bu sene oğlumun dediğine göre sorular çok zorluymuş hatta 1- 2 tane kafadan salladım dedi bakalım sonuçlar nasıl gelecek bekliyoruz

chess vallahi sizin şu öğretmeni anlamıyorum ya aslında birgün onu oturtacaksın masa başına o verdiği ödevleri ona yaptıracaksın bakalım birgünde bitiyormu :KK20: yaptırma arkadaşım ya çocuk okuldan soğuyacak abartıyor yani bu kadar ödev olmaz ki yazık çocuğa:KK50:

haklısın canım şu ilk sınavlar bi geçsinde hiç bakmıcam valla ödevini yapmışmı yapmamış mı, ya veliden nefret ediyo ya çocuklardan ya da ikisinde de, az kaldı diye dişimizi sıkıyoruz ne yapalım

umarım ortaokul hepimiz için daha rahat olur

bugun öğretmenimiz eyleme gitmiş, söylemedi de, gelmeyeceğini çıtlatsa yollamazdım, çocuklar sabahın köründen beri bahçedelermiş
demoktarik hakkını tabii ki kullancaksında bizim çocukların suçu ne anlamış değilim, ilkokul çocuğu daha bunlar

Son düzenleme:
bugun öğretmenimiz eyleme gitmiş, söylemedi de, gelmeyeceğini çıtlatsa yollamazdım, çocuklar sabahın köründen beri bahçedelermiş
demoktarik hakkını tabii ki kullancaksında bizim çocukların suçu ne anlamış değilim, ilkokul çocuğu daha bunlar

bizim öğretmen de grevde, çocuklara doktora gideceğim yarın gelmeyin demiş..

doğanın onlıne tımss yeterlilik sınavı var kızlar çocuklar kendilerini denemek isterse 6 marta kadar girebilirler

Son düzenleme:

allah sabırlar versin arkadaşım artık başka da birşey demiyorum :KK20:

bizim öğretmen de grevde, çocuklara doktora gideceğim yarın gelmeyin demiş..

iyi bari sizinki söylemiş boşu boşuna getirmemiş çocukları

önümüzdeki hafta matematik sınavıyla açılış yapıyoruz :) sanırım soruların büyük çoğunluğu kesirlerden çıkar ..

ya çok enteresan bir milletiz gerçekten.. bizim yılsonunda çocuklar için yapılacak mezuniyet olay oldu..öğretmen piknik istiyor, bir grup veli buna karşı, bir yer tutup yemekli birşeyler yapmak istiyor..dün akşam 21.30 da veliler aramış birbirini bugün 9.30 da buluşacaklar konuyla ilgili. beni arayan soran olmadı toplantıyı düzenleyenlerden, arkadaşım olan başka bir veliden duydum..eşli olsun eşsiz olsun bile sorun..bunu büyütüp sorun haline getiriyorlar inanamıyorum yani..

ya çok enteresan bir milletiz gerçekten.. bizim yılsonunda çocuklar için yapılacak mezuniyet olay oldu..öğretmen piknik istiyor, bir grup veli buna karşı, bir yer tutup yemekli birşeyler yapmak istiyor..dün akşam 21.30 da veliler aramış birbirini bugün 9.30 da buluşacaklar konuyla ilgili. beni arayan soran olmadı toplantıyı düzenleyenlerden, arkadaşım olan başka bir veliden duydum..eşli olsun eşsiz olsun bile sorun..bunu büyütüp sorun haline getiriyorlar inanamıyorum yani..

aynı şey sene başında bizde de oldu, aynen eşliydi eşsizdi tırı vırı

herkes aynı şeyden hoşlanmıyo

ben piknik sevmem mesela, pikniye de para harcancak restaurantta yemeğe de, yemeğe çıkmayı tercih ederim
:KK53::KK53:

gerçi bu dönem hiçbir toplu etkinliğe katılmayı düşünmüyorum, umrumda değil ne yaparlarsa yapsınlar

biz de genelde velinin dediği olmaz, öğretmenler velileri yönlendirir kabul ettirir, sonra der ki siz istediniz:KK53::KK53:

ya çok enteresan bir milletiz gerçekten.. Bizim yılsonunda çocuklar için yapılacak mezuniyet olay oldu..öğretmen piknik istiyor, bir grup veli buna karşı, bir yer tutup yemekli birşeyler yapmak istiyor..dün akşam 21.30 da veliler aramış birbirini bugün 9.30 da buluşacaklar konuyla ilgili. Beni arayan soran olmadı toplantıyı düzenleyenlerden, arkadaşım olan başka bir veliden duydum..eşli olsun eşsiz olsun bile sorun..bunu büyütüp sorun haline getiriyorlar inanamıyorum yani..

çocuklara sormayı düşünen olmuş mu acaba

merhaba bayanlar
bende 4. sınıfta kızı olan bir anne olarak size katılmak istiyorum.çünkü bu ara okul işlerinden çok sıkıldım.kızım 4.sınıfta ilkokulda toplam 3 okul değiştirdik.şimdi bir özel okulda ama maalesef bu sene kızımda çok fazla değişim var.geçen sene sürekli ödev yapan sürekli kitap okuyan kızımız bu sene bir satır kitap okumuyor.sınavlara bile çalıştıramıyorum.öğretmenimizin ödev vermemek gibi bir prensibi var. tamam güzelde bu seferde çocukta hiç sorumluluk kalmadı.180 derece değişti.başarısı düştü okuldada konuları çok basit işliyorlar gibi geliyor.o na rağmen deneme sınavlarında parlak değil.
geçen doğa kolejine gittik. orada indirim yaptılar.kararsız kaldım bu okulunda da burs alma ihtimali var.öğretmenle görüştüğümüzde çok başarılı olduğunu söylüyor.pek umursamıyor çünkü sınıfta oldukça sorunlu çocuklar var.

of çok dert anlattım ama bi akıl verin lütfen

merhaba bayanlar
bende 4. sınıfta kızı olan bir anne olarak size katılmak istiyorum.çünkü bu ara okul işlerinden çok sıkıldım.kızım 4.sınıfta ilkokulda toplam 3 okul değiştirdik.şimdi bir özel okulda ama maalesef bu sene kızımda çok fazla değişim var.geçen sene sürekli ödev yapan sürekli kitap okuyan kızımız bu sene bir satır kitap okumuyor.sınavlara bile çalıştıramıyorum.öğretmenimizin ödev vermemek gibi bir prensibi var. tamam güzelde bu seferde çocukta hiç sorumluluk kalmadı.180 derece değişti.başarısı düştü okuldada konuları çok basit işliyorlar gibi geliyor.o na rağmen deneme sınavlarında parlak değil.
geçen doğa kolejine gittik. orada indirim yaptılar.kararsız kaldım bu okulunda da burs alma ihtimali var.öğretmenle görüştüğümüzde çok başarılı olduğunu söylüyor.pek umursamıyor çünkü sınıfta oldukça sorunlu çocuklar var.

of çok dert anlattım ama bi akıl verin lütfen

hoşgeldin canım, kızın kurumsal bi özel okula mı gidiyor, bahçeşehirin burs sınavı var ayın 1 de, bulunduğun şehirde varsa katılsın bence

hoşgeldin canım, kızın kurumsal bi özel okula mı gidiyor, bahçeşehirin burs sınavı var ayın 1 de, bulunduğun şehirde varsa katılsın bence

kurumsal mı derken başka şubesi yok .bahçeşehir istanbulda bir tek floryada var galiba biz şişli deyiz çok ters kalıyor.yinede teşekkürler

X