- 14 Ağustos 2009
- 53.297
- 42.836
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim kızım şuan bir cemaat okulunda meldam.Öğretmen çok iyi olduğu için vermiştim.oyleyse Neden gizli tutuluyor :)
Parkon hangi okulun bursluluk sinavini bekliyorsun ?
bizim sinavda ing ve din sorularinin cikmayacak olmasina sewindim
Denesin tabii.parkon bilim sanat mış dediğin gibi, öğretmen bana da tembihledi ama soramadım telefonda niye gizli tuttuğunu..öğretmen çocukları kendi seçiyor diye gizli tutmak istiyor heralde..oğlum maşallah zeki ama öyle üstün zekalı olduğunu sanmıyorum :) söylemiycem sınavın anlamanı zaten, denesin bakalım kendisini..40 tl yatırdım, paralı artık heralde..
Fiyatı epeyce arttırmışlar.Eğer BİLSEM i önemsiyorsan bu senede sınava sok mrtfth.5 tl vermiştek Bilsem sınavına biz 2.sınıftayken ve evet diğer öğrencilere duyurulmuyor. acaba fiyat mı arttı? oğlum yazılıyı geçmişti 900 kişiden ilk 90 girdi ama mülakatta elemişlerdi.
Benim kızım şuan bir cemaat okulunda meldam.Öğretmen çok iyi olduğu için vermiştim.
Oğlum yerel bir özel okulda,tek bu şehirde şubesi var.Kızımıda o okula alıcam canım.
Martın ilk haftası indirim sınavları var,umudum yok pek ama deneyelim şansımızı.
Denesin tabii.
Önümüzdeki 3 yıl içinde Sanayi bakanlığı 4 büyük şehirde yatılı üstün yetenekliler lisesi açacakmış.
Eğer üstün yetenekli ise o okulların sınavına hazırlanırsınız.
Fiyatı epeyce arttırmışlar.Eğer BİLSEM i önemsiyorsan bu senede sınava sok mrtfth.
2. sınıfta sınavı kazanamayıp,ertesi yıl kazanan bildklerim var.
5 tl vermiştek Bilsem sınavına biz 2.sınıftayken ve evet diğer öğrencilere duyurulmuyor. acaba fiyat mı arttı? oğlum yazılıyı geçmişti 900 kişiden ilk 90 girdi ama mülakatta elemişlerdi.
Tmm canım biz bu sınavı hiç bilmiyorduk öğretmenimiz sınav için para isteyince araştırmıştım, lisenin açılması iyi olmuş a
ortaokuldan sonra yoktu bir şey hatta amaçları üniversitesininde olmasıymış öğretmenimiz demişti.
sınava gireceklere başarılar sınavı zaten bilgi sınavı değil dikkat sınavı belli sürelerde soruları çözüyorlar hayırlısı olsun arkadaşım
dikkatse yandık :)) belli olmaz yine de tabii..
Ne zaman girmesen gevezeliğiniz tutuyor yahu hangi birinize yazayım
başarılar için tebrik ederim zuzucukları
okul kayıtları da umarım hayırlı olur
bilseme katılmanızı ve kazanırsa göndermenizi öneririm ne kadar beklemesem de ilerde iyi şeyler olabilir
burdan çıkan çocuklara sınavsız lise veya üniversite gelebilir dünyada genelde böle çünkü
bizimkini yine gönderiyolar ama dikkat eksikliğiyle nasıl olacak bilmiyorum
ben zaten okuldan eğitimden umudu kestim saldım çayıra mevlam kayıra güzel sanatlara girsin yeter diyorum
tek temennim o
arkadaşlar bu haberin son paragrafından ne anladınız: http://siyaset.milliyet.com.tr/dershanelere-bir-yil-daha-ek-sure/siyaset/detay/1840771/default.htm
yazılıda ne tarz soru soruyorlar, derslerle ilgili değil heralde..
Herkese yardım yapılmayacak, muhtemelen aile gelir durumuna göre yardım yapacaklar:26:
Bence tabii, bilemedim.:26:
kısaca kimlere destek verileceğini anladın sen chescimarkadaşlar bu haberin son paragrafından ne anladınız: http://siyaset.milliyet.com.tr/dershanelere-bir-yil-daha-ek-sure/siyaset/detay/1840771/default.htm
dantecim oğlum 2. Sınıftayken bilsemin 2 aşamasını da kazandı lakin karşıma alıp konuşmama rağmen
biz ilçede oturuyoruz babası haftanın 3 günü işini gücünü bırakıp iş yerinden il merkezine gelip oğlanı karşılayacaktı ben de arabaya bindirip gönderecektim ama kuzucuk gitmek istemiyorum okul ev bilsem arasında bir hayat istemiyorum hiç özel yaşantım olmasın mı dedi çıktı işin içinden .... Kararlarına saygı duyuyorum çünkü hayattan tam anlamıyla ne istediğini bilen başarılı bir çocuk hedefli bir yaşantısı var.... O nedenle hiçbir baskı zorlama yapmadım
peki 2 yılda ne oldu çocuk girdiği bütün deneme sınavlarında 1. Lik getiriyor
en son il merkezinin yaptığı dersane deneme sınavından 0 hata ile tam burs kazandı göndermedik kayıt için çok aradılar ama ben zaten ihtiyaç halinde sadece özel dersle bu ihtiyacın giderilmesi taraftarıyım ....bire bir eğitim gibisi yok bence
ama bütün dersane sınavlarını da kaçırmasın girsin kendini çoklu ortamlarda denesin bu görüşteyim...
Kuzucuğun için de bütün kuzucuklar için de hayat diledikleri gibi olur inşaallah
arkadaşlar bu haberin son paragrafından ne anladınız: http://siyaset.milliyet.com.tr/dershanelere-bir-yil-daha-ek-sure/siyaset/detay/1840771/default.htm
O son paragraf ne demek istiyor bılıyor musun chess.Devlet elini artık eğitimden çekiyor.Bak artık öğretmenler bile devlet guvencesı altında olmayacak.Amac dershaneleri kapatmak.Hani söylemişlerdi hatırlıyormusun ''herkes öğretmen olacak diye birşey yok''diye.İşte bunun bir alt kademesi de ''herkes okuyacak diye birşey yok''.Yani demem odur ki özel okullar saracak herbir yanımızı ve parası olan okuyacak.Onun dısında kalan bizler gibi orta halli kısımda sıyrılan sıyrılacak.Meali budur.
Kusura bakmayın konunuza öyle daldım ama düşüncem budur.Yani genel düşünce budur.