chess bizim 11 yanlış , 2 tanesi yanlış işaretlemeden..ona rağmen okulda katılanlar arasında en iyi sonucu almış..ilçe de 22. ilde 224 genel de 1198. olmuş ..yanlış işaretleme yapmasa daha iyi olabirdi biri fen den çünkü baya etkiler sıralamayı heralde..neyse kendini dememiş oldu ama yanlış işaretleme yüzünden baya çenemi dinledi :)
Chess bizim sinif tudemde dokuldu
en iyisinin 8 yanlisi var. ogretmen isyanda .bu kadar kotu sonuc beklemiyordu cocuklara yuklenmis esmis gurlemis
dun bahcesehir koleji bursluluk sinavi icin form dagitmis.sizin okullara kolej sinavi icin gelenler oluyor mu?
Dun Sut dagitilmis oglum yine cantanin kosesine saklamis
Meroza tebrik ederim sorular zor olmasina ragmen altindan kalkmis.
Chess bu kadar odewin altindan kalkabilen oldu mu¿
Chess hangi akla hizmet bu odevi veriyor diye dusunuyorken fircayi da cekmis inanamiyorum.resmen odev degil iskence
sut formlarni bende onaylamadim ama beni dikkate almamislar tesuf ediyorumm buradan
Sinava cocugu giren veliler oyle bir anlatti ki gozum korktu. hic gormedigimiz konular uzun uzun sorular cikti diyorlardi.
veli toplantimiz var gozum aydin
neden gözün aydın canım, ironi mi yaptın yoksa söyleyeceklerin mi var
herhalde bu dönemki veli toplantılarının gündem maddesi sene sonu gecesi olur, çok sıkıcı
Chess hangi akla hizmet bu odevi veriyor diye dusunuyorken fircayi da cekmis inanamiyorum.resmen odev degil iskence
sut formlarni bende onaylamadim ama beni dikkate almamislar tesuf ediyorumm buradan
Sinava cocugu giren veliler oyle bir anlatti ki gozum korktu. hic gormedigimiz konular uzun uzun sorular cikti diyorlardi.
veli toplantimiz var gozum aydin
Bu yil gundemde ogretmenimizi yere goge koyamayan velilerin ogretmene olan sert tutumlari var ne dolular bir bilsen. onlardan diger konulara zor geceriz yetmezmis gibi dayanamayip birsey soluyorum sivriliyorum. disimi sikmam lazim.
bizim toplantımız da yarın. 1.dönem toplantısı yarım saat sürmüştü.. velilerin tek itirazı bilfen yayınlarını istemedikleriydi..artık ben de gitmeyi hiç istemiyorum, sona yaklaşıyoruz ya ondan heralde..
bu arada oğlumu doğa kolejine göndermeyi düşünüyoruz. bir arkadaşımın kızı gidiyor ve çok memnunlar, hatta iyi bir burs alıp liseyi de orda devam ettirmeyi düşünüyorlar..kendi aralarında ki sınavda en başarılı kampüs..bu okulla ilgili internette yazan olumsuz şeylere rağmen deneyelim dedik çünkü çevredeki ortaokullar dökülüyor..size de izlenimlerimi anlatırım :)
Günaydın kızlarr
yeni dönem hepimize hayırlı olsun işallah
meroza tebrikler oğluna tudem için iyi bir sonuç bence
chess inanmıyorum yani ödevlerini yapmadı diye bir de fırça mı attı öğretmeniniz yani ciddi ciddi çocukların bu ödevleri bitirebilecğini düşünmüş yani öğretmen tebrikler başka da bir şey demiyorum
chess canım özel bir okula mı ön kayıt yaptırıdın
evet canım bizim hocanın huyudur, dönemlerin ilk günü öğrenci ve velilere fırça atmak, iyi bişey olduğunu sanıyor herhalde
özel okula ön kayıt yaptırdık ama eminde değiliz, kontenjan hızlı doluyor diye, bi de devlet okulu var, kararsızsız hala
siz napacaksınız
çok ilginç bir hocanız var gerçekten aman neyse bu sene son kurtlacaksınız nasıl olsa takmamaya çalışın bence
valla canım bizimki haftaya iki okulun bur sınavına girecek yönder okulları ve birey okulları şuan bir karar vermedik ama eşim hala bulunduğu okula devam etmesi taraftarı sonuçda iş çocukda biiyor diyor çalıştıkdan sonra heryerde yapar diyor bir de işte bakalım öğretmenle konuşalım da ne diyecek düşünüyorumda bizim evin civarındaki çocukalr hep oraya devam ediyor bizde oaraya mı devam ettirsek diye ama bakalım daha karar vermedik
Tudemciler tebrik ederim.
Tudem için güzel sonuç.
Bende okulu değiştiriyorum,1 ay sonra geçeceği okulun bursluluk sınavı var,bakalım.
Sosyali çok zayıf benimkinin.Öğretmenimiz sürekli matematik ve fenle ilgileniyor.
Sosyalden bana konu anlatımlı iyi bir kaynak önerecek olan var mı?Mecbur ben çalıştırıcam biraz.
İngilizceside çok iyi değildi,öğretmen yeni bir kaynak aldırmış,bayıldım.
Berkay yayınlarının Winning Way study book,test book ve hikaye kitabı.
Çok basit ve anlaşılır şekilde anlatıyor ,tavsiye ederim kızlar.
Meroza hayirli olsun
chess tebrikler ben burs sinavlarini bekliyorum nisana kadar tum burs sinavlari bitmis olur nisandan sonra kayit yapcam gec kalmis olurmuyum bilemedim
parkon ing yardimci icin tesekkurler ilk firsattA incelemek isterim
bilfen sosyal idare eder biz onu aldik
karAmuk hosgeldin uzun sure yoktun
okudugu okuldan memnunsan devam edersin ama insallah burs kazanir kuzularimiz
veli toplantısınına gitmedim ilk defa, ne yapayım çok sıkıldım ya, bitsede gitsek modundayım
chess bizim geçen haftaydı, 23 nisan da bahçede dans falan edeceklermiş onunla ilgili kıyafet alınacak, bir de yıl sonunda çocuklara veda gibi birşey yapalım dediler, bu konuşuldu..eski sınıflardaki veli toplantıları gibi olmuyor zaten, herkes ortaokul telaşında, birbirinden çevredeki okullarla ilgili tiyo almaya çalışıyor ama kimsenin doğru düzgün bir fikri yok..kendimi oraya ait değilmişim gibi hissettim..hayırlısıyla tamamlayalım bu seneyi, ortaokula da kayıt yaptırınca 4.sınıf bitti gibi oldum ben..umarım benim velette aynı duygularda değildir , bir sürü sınav onu bekliyor 2.dönem de :)
doğaya kesin kayıt yaptırdınız herhalde canım, haydi hayırlısı:13::13:
bizde de yılsonu gecesi yemeği gibi birşey yapalım diye konuşulmuş, galiba tiyatro halkoyunu falanda yapılcakmış yıl sonu
valla canım ben en başından beri aynı okul sınıf ve öğretmenle olmama rağmen bile bu dönem koptum, uyumlu işbirlikçi veli olmamın hiç bi faydasını görmedim, bu dönemde uyumusz olcam