İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 4.Sınıfa giden Velilerin ve Öğrencilerin Paylaşım Alanı :)))

canım fiyat olarak daha uygun, diğer özel okullar gibi şatafatı yok pek, reklamı falanda pek yok, çünkü birincil amaç ticari değil, en azından anlatırken böyle anlatıyorlar. Onun dışın da diğerlerinden ne farkı var bilmiyorum canım, ama çok bi farkı olduğunu düşünmüyorum, sırf gösteriş olan, bi kaç öğrenciyle şov yapan okullar düşünülürse ben vakıf okullarını tercih ederdim, karun değiliz sonuçta. söylediğin okul hakkında bilgim yok malesef, burada yok.
müfretdat aynı olduğuna göre, özele yollayacaksam, dil konusunda kuvvetli olması, çocukları yurtdışı gezi ya da eğitim imkanı yaratması benim için yeterli, kriterler herkese göre değişir anlayacağın

günaydın kızlarrr
dün matematikden sınavımızı olduk ve 100 aldık çok şükür

tebrik ederim oğlunu canım, oğlumun tüm son sınavları önümüzdeki haftaymış bakalım

sağolasın chess size de başarılar diliyorum sınavlarda bizim de haftaya fen ve sosyal var trafik vardı ama onu 21 ine ertelemişler birtek ingilizce belli değil şuan

Chess saol cnm. simdi kayitlar uygun oldugu icin arastiriyorum hepimizin kriterleri egitim icin ayni sayilir:)
Karamuk tebrik ederim. bu donemi atlatmis sayilirsiniz
Chess tempolu bir hafta sizi bekliyor basarilar
bizim fen ,din ve sosyal yazilisi bitti simdilik fen 96 ,din100 sosyal aciklanmadi

konu anlatımı iyi olan bir yayınevi istiyorum yarıyıl tatilinde tekrar için acaba söylediğiniz yayınevi kitaplarından bilfenikiler nasıl
konular tam anlatılmış mı yoksa yüzeysel mi geçilmiş

selam.. bizi de zorlu bir hafta bekliyor. bu hafta sosyal, matematik ve fen sınavı var. sosyalden oldukları savaşlarla ilgili sınavı öğretmen performansa saydığı için yine savaşlarında içinde olduğu bir sınav olucakmış..daha öncekinde yüksek not almıştı ama tekrar yapmadığı için unutmuş tabiki çoğunu..nem ölçeri ve yağmur ölçeri ezberliyemedi, şu an benim bile aklımda değil ancak seçeneklerde çıkarsa hatırlarım, oğluma da baş harflerini ezberle diye taktik verdim ama geri tepmez inşallah..yağmur ölçer p ile başlıyor, nem ölçer h ile :))) bu son sınavlara hiç çalışmak istemiyor, zorla baktırıyorum, aklında kalsın diye ben okudum 2, 3 kere konuları..

haftasonu tudem sınavına bizde giriyoruz, arkadaşları da girdigi için, umarın bu sefer bir sorun yaşamayız..

günaydın kızlarrr herkese iyi haftalarr

size de iyi haftalar canım, son 2 hafta.... bitse de biz de kurtulsak çocuklarda

başarılar oğluna canım, oğlum istemediğinden katılmadı tudeme
:13:

allah kolaylık versin canım sana da oğluşuna da biz de dün fen olacaktık onun yerine ingilizce olmuşlar bugün fen olacaklar bakalım bizimkide öyle ya fene pazar akşamı bakmıştı biraz dün akşam hiç bakmadı valla bıktılar çalışmaktan birde sınavlar çok arka arkaya oluyor soluk alamadı çocuklar

size de iyi haftalar canım, son 2 hafta.... bitse de biz de kurtulsak çocuklarda

başarılar oğluna canım, oğlum istemediğinden katılmadı tudeme
:13:

doğru diyosun chess en azından 2 hafta ders sınav düşünmeyeceğiz

Butun kuzulara basarilar diliyorum
bu yil hepimiz soguduk ilerleyen yillari dusunemiyorumm
bizim ogrtmen israrla tum sinavlara katilmasini istiyor ben yormak sıkmak istemiyorum .

Ben çok bunaldım kızlar.
2 haftadır final,anafen ve pianalitik in sınavlarına girdi.
Anafenden 485 almış,3 sosyal yanlışı var,finalde 6 yanlış 3 fen 3 sosyal,pianalitik henüz açıklanmadı.
Öğretmenleri matematik ve türkçeyi tam verdi ama fende,özelliklede sosyalde eksik kalıyor sanırım.
Bu sene burs sınavında ne yapacak bakalım.

Parkonum toplamda 6 yanlis kötü mü ki ya? Gayet iyi bir sonuc!

Parkonum toplamda 6 yanlis kötü mü ki ya? Gayet iyi bir sonuc!

Tatlım fena değil tabii,ama özel okulda okuyorlar,bu sene yüzde elli falan burs kazansa sevinicem,bayağı sıkışıcaz çünkü.
Yüzde elli burs içinde en fazla 1 yanlış gerek bize malesef.
Çocuklarımız bildiğin yarış atı oldu artık Türkiyede malesef.

canım sizde tek sınav şeklinde mi oluyor burs sınavı, burda bazı okullar 5. sınıf için hiç burs vermeyip, 5 sınıfta yapılacak değerlendirme sınavlarının ortalamalarına göre 6. sınıfta burs vereceklermiş

bazı okullar dershanelerle anlaşıyor,meesela benim bücürün okulu pianalitiğin yaptığı sınavla burs verecek ama çok zor .Çünkü sadece 3 kişiye burs veriyorlar,vakıf okulu olduğu için ihtiyaç sahibi çocuklara burs veriyorlar 10 tane.Başarı bursu için ilk 3 e girecek.Benimki hayal biraz.

Oha diyecegim ayip olmazsa, cocuklarin bu sistemden cektigi nedir ya! Yüzde elli burs icin en fazla 1 yanlis! Yok daha neler!

Anadolu Lisesi sinavlarina 3.sinifta hazirlanmaya basladigim günler geldi aklima. Haftaici okul yetmiyormus gibi, haftasonun da dershaneye git, her sene dershanelerden en kötü %50 burs almak icin ugras... Cekilecek dert degil.

Yalniz sizin durum daha da feci... Cocugun üzerindeki baskiyi düsünemiyorum. Bir yandan sen de haklisin tabi, alsa ekonomik olarak rahatlayacaksinizdir ama üff...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…