Chess vakif okullari hakkinda bilgin var mi? simdi kayitlari daha uygun diorlar hangisi iyidir bir fikrin var mi ben ilk kez duydum baskenti ovuyorlar
saol cnm size de gecmis olsun bebek hasta olunca daha zor oldu
pelin hosgeldin okulistik 65 tl arada kampanyasi oluyor .chess butun detayi anlatmis. yardimci kitap kullaniyoruz ata,formul,gazi ve bilfen kitaplarimiz
günaydın kızlarrr
dün matematikden sınavımızı olduk ve 100 aldık çok şükür
tebrik ederim oğlunu canım, oğlumun tüm son sınavları önümüzdeki haftaymış bakalım
günaydın kızlarrr herkese iyi haftalarr
selam.. bizi de zorlu bir hafta bekliyor. bu hafta sosyal, matematik ve fen sınavı var. sosyalden oldukları savaşlarla ilgili sınavı öğretmen performansa saydığı için yine savaşlarında içinde olduğu bir sınav olucakmış..daha öncekinde yüksek not almıştı ama tekrar yapmadığı için unutmuş tabiki çoğunu..nem ölçeri ve yağmur ölçeri ezberliyemedi, şu an benim bile aklımda değil ancak seçeneklerde çıkarsa hatırlarım, oğluma da baş harflerini ezberle diye taktik verdim ama geri tepmez inşallah..yağmur ölçer p ile başlıyor, nem ölçer h ile :))) bu son sınavlara hiç çalışmak istemiyor, zorla baktırıyorum, aklında kalsın diye ben okudum 2, 3 kere konuları..
haftasonu tudem sınavına bizde giriyoruz, arkadaşları da girdigi için, umarın bu sefer bir sorun yaşamayız..
selam.. bizi de zorlu bir hafta bekliyor. bu hafta sosyal, matematik ve fen sınavı var. sosyalden oldukları savaşlarla ilgili sınavı öğretmen performansa saydığı için yine savaşlarında içinde olduğu bir sınav olucakmış..daha öncekinde yüksek not almıştı ama tekrar yapmadığı için unutmuş tabiki çoğunu..nem ölçeri ve yağmur ölçeri ezberliyemedi, şu an benim bile aklımda değil ancak seçeneklerde çıkarsa hatırlarım, oğluma da baş harflerini ezberle diye taktik verdim ama geri tepmez inşallah..yağmur ölçer p ile başlıyor, nem ölçer h ile :))) bu son sınavlara hiç çalışmak istemiyor, zorla baktırıyorum, aklında kalsın diye ben okudum 2, 3 kere konuları..
haftasonu tudem sınavına bizde giriyoruz, arkadaşları da girdigi için, umarın bu sefer bir sorun yaşamayız..
size de iyi haftalar canım, son 2 hafta.... bitse de biz de kurtulsak çocuklarda
başarılar oğluna canım, oğlum istemediğinden katılmadı tudeme:13:
Ben çok bunaldım kızlar.
2 haftadır final,anafen ve pianalitik in sınavlarına girdi.
Anafenden 485 almış,3 sosyal yanlışı var,finalde 6 yanlış 3 fen 3 sosyal,pianalitik henüz açıklanmadı.
Öğretmenleri matematik ve türkçeyi tam verdi ama fende,özelliklede sosyalde eksik kalıyor sanırım.
Bu sene burs sınavında ne yapacak bakalım.
Parkonum toplamda 6 yanlis kötü mü ki ya? Gayet iyi bir sonuc!
Ben çok bunaldım kızlar.
2 haftadır final,anafen ve pianalitik in sınavlarına girdi.
Anafenden 485 almış,3 sosyal yanlışı var,finalde 6 yanlış 3 fen 3 sosyal,pianalitik henüz açıklanmadı.
Öğretmenleri matematik ve türkçeyi tam verdi ama fende,özelliklede sosyalde eksik kalıyor sanırım.
Bu sene burs sınavında ne yapacak bakalım.
canım sizde tek sınav şeklinde mi oluyor burs sınavı, burda bazı okullar 5. sınıf için hiç burs vermeyip, 5 sınıfta yapılacak değerlendirme sınavlarının ortalamalarına göre 6. sınıfta burs vereceklermiş
Tatlım fena değil tabii,ama özel okulda okuyorlar,bu sene yüzde elli falan burs kazansa sevinicem,bayağı sıkışıcaz çünkü.
Yüzde elli burs içinde en fazla 1 yanlış gerek bize malesef.
Çocuklarımız bildiğin yarış atı oldu artık Türkiyede malesef.