topik sakinlerine aileleriyle musmutlu yıllar dilerim:124::124:
Bende yeni yilda hepinize basari ,saglik huzur ,mutluluk ,para ve az odev dileriM
merhaba hanımlar, geçen seneden beri nasılsınız
istediğim özel okullar bu yıl burs vermedikleri gibi yeni sınıfta açmıyorlarmış, ilkokullarından devam edecekler zaten kontenjanı dolduruyormuş, buyrun burdan yakın
reklam kokan hareketler bunlar canım
kıymetlendiriyolar kendilerini
[ı]öylemi dersin hiç aklıma gelmediydi he, safmıyım neyim[/ı][ı]olabilir valla yeni jeton düştü[/ı]
merhaba hanımlar, geçen seneden beri nasılsınız
istediğim özel okullar bu yıl burs vermedikleri gibi yeni sınıfta açmıyorlarmış, ilkokullarından devam edecekler zaten kontenjanı dolduruyormuş, buyrun burdan yakın
eee şimdi dershaneler kapanınca mantar gibi bitecek yeni okullar millet eski bilindiklere rağbet edecek aa öğrenci bile alamayacak kadar doluymuş denecek falan
komplo teorisi mi bilmiyorum ama yani aklıma bunlar geliyor
eee şimdi dershaneler kapanınca mantar gibi bitecek yeni okullar millet eski bilindiklere rağbet edecek aa öğrenci bile alamayacak kadar doluymuş denecek falan
komplo teorisi mi bilmiyorum ama yani aklıma bunlar geliyor
günaydın iyi haftalar hanımlar
bir sınav haftasına daha girmiş bulunmaktayız
merhaba canım iyiyiz çok şükür sen nasılsın
ben daha hiç araştırmadım burs olayını sınav olayını şimdiden belli olur mu ki ?
yok yok doğru diyosun, ticari kurum sonuçta, erken kayıt falan bunun için var zaten bir an önce işlerini sağlama alsınlar, müşterilerin ödemelerini bir an önce başlatsınlar
bende iyiyim canım teşekkür ederim, başarılar oğluna bu hafta, bizim her zaman ki gibi 2. sınavların sonuçları bile yazılmamış ki, 3. sınavların tarihi yazılsın, bizim öğretmenin çalışma sistemi bu galiba, halbuki bazı öğretmenler 3. sınavları falan hepsini bitirmiş karne verecek durumdaymış
valla canım ben de çok şaşırdım aynen belli olmuş, normalde kayıtlar burs sınavı falan martta oluyordu burda, tesafüfen gördüm bende. Sanırım bu 4 4 4 özel okullara pek gelemedi, çünkü bursu yine 6. sınıflar için vereceklermiş, 5 sınıfta yapılan deneme sınavlarında en yüksek başarıyı elde edenlere verilcekmiş, yani sen 5 sınav normal ücretli yollayacaksın, çocuğun performansına göre 6. sınıfta burs alacak ya da almayacak.
burda kayıtlar bugün başladı, bu sene ilk defa böyle oluyor, bence düşündüğün okul varsa ara araştır şimdiden derim, seçenekler cebimizde dursun
bu arada tudemin sınavı varmış 10 ocakta, sınıfta broşür dağıtılmış, geçen sene olmamıştı bizim şehirde bu sene oluyormuş yani, oğlum katılmak istemedi, ben de, geçen seneden sınavlarda olanları bildiğimden üstelemedim
Merhabalar;
Benim oğluşumda 4.sınıfa gidiyor.Son sınavlarımız başladı,hatta bugün Matematik sınavımız var
teşekkür ederim canım sağolasın
sizin öğretmen demekki yetiştirebileceğine inanıyor heralde bu kadar yavaş ve rahat ilerliyor
bizim burda da martta oluyordu özel okul sınavları ben de marta not almıştım o zaman ararrım diye ama iyi oldu canım söylediğin arıyım bakıyım okulları ne diyecekler
tudeme ben de sokmucam bu sene zaten vakti yok sınava gitmeye bu sene de girmesin gerek yok bence de zaten bu sene daha hiç o dışardaki sınavlara girmedi ben de çok araştırmadım vakti yok diye o kadar da sıkıştırmamak lazım çocukları ben ona eğitimhaneden sınav sorularını çıkarıyorum sınav zamanları onlardan çalışıyoruz hem soruları çözüyoruz hem de bilmediğimiz yerleri görüp çalışıyoruz iyi oluyor
Merhabalar;
Benim oğluşumda 4.sınıfa gidiyor.Son sınavlarımız başladı,hatta bugün Matematik sınavımız var
İyi haftalar hepinize
biz bu salgin yuzunden hasta yatiyoruz bizimde sinav maratonu basliyor karamuk basarilar size de
ozel okullarin bunu yapacagi sene basindan belliydi.egitimi ticarete cevirdilleri icin biz yine basimizin caresine bakacagiz
chess sizin ogretmenin acelesi yok karneye bir hafta erken girilmis girilmemis onemli degil diye dusunuyo
chloe78 hosgeldin
iyi haftalar canım size de başarılar diliyorum
çok geçmiş olsun bu arada canım gerçekten bu salgın herkesi fena vurdu
bizimde küçük oğlan yeni atlattı hastalığı valla etrafımdaki herkes kırılıyor hastalıkdan ben de olmamak için mücadele ediyorum
İyi haftalar hepinize
biz bu salgin yuzunden hasta yatiyoruz bizimde sinav maratonu basliyor karamuk basarilar size de
ozel okullarin bunu yapacagi sene basindan belliydi.egitimi ticarete cevirdilleri icin biz yine basimizin caresine bakacagiz
chess sizin ogretmenin acelesi yok karneye bir hafta erken girilmis girilmemis onemli degil diye dusunuyo
chloe78 hosgeldin
iyi haftalar canım size de başarılar diliyorum
çok geçmiş olsun bu arada canım gerçekten bu salgın herkesi fena vurdu
bizimde küçük oğlan yeni atlattı hastalığı valla etrafımdaki herkes kırılıyor hastalıkdan ben de olmamak için mücadele ediyorum
Size de gecmis olsun
bizim bu hafta yazililar bitiyo ama birinci donem konularini bitirmedik
fen de hareket kuwete gecmedik
sosyalde yonlerdeyiz diger konular 2,doneme mi kaldi
Carsamba gunu adana da okulistik genel degerlendirme sinavi yapilacak sizin var mi sinaviniz?
arkadaşlar günaydın
benim kızımda 4. sınıf öğrencisi ve topiğinizi büyük ilgiyle takip ediyorum sizlerden sormak istediğim okulistik dediğiniz şeye obene mi oluyorsunuz bireysel mi yoksa öğretmen mi yönlendirdi . ( biraz cahilce oldu ama oklistiki ilk defa burada duydum )