yok yok doğru diyosun, ticari kurum sonuçta, erken kayıt falan bunun için var zaten bir an önce işlerini sağlama alsınlar, müşterilerin ödemelerini bir an önce başlatsınlar
bende iyiyim canım teşekkür ederim, başarılar oğluna bu hafta, bizim her zaman ki gibi 2. sınavların sonuçları bile yazılmamış ki, 3. sınavların tarihi yazılsın, bizim öğretmenin çalışma sistemi bu galiba, halbuki bazı öğretmenler 3. sınavları falan hepsini bitirmiş karne verecek durumdaymış
valla canım ben de çok şaşırdım aynen belli olmuş, normalde kayıtlar burs sınavı falan martta oluyordu burda, tesafüfen gördüm bende. Sanırım bu 4 4 4 özel okullara pek gelemedi, çünkü bursu yine 6. sınıflar için vereceklermiş, 5 sınıfta yapılan deneme sınavlarında en yüksek başarıyı elde edenlere verilcekmiş, yani sen 5 sınav normal ücretli yollayacaksın, çocuğun performansına göre 6. sınıfta burs alacak ya da almayacak.
burda kayıtlar bugün başladı, bu sene ilk defa böyle oluyor, bence düşündüğün okul varsa ara araştır şimdiden derim, seçenekler cebimizde dursun
bu arada tudemin sınavı varmış 10 ocakta, sınıfta broşür dağıtılmış, geçen sene olmamıştı bizim şehirde bu sene oluyormuş yani, oğlum katılmak istemedi, ben de, geçen seneden sınavlarda olanları bildiğimden üstelemedim