İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 4.Sınıfa giden Velilerin ve Öğrencilerin Paylaşım Alanı :)))

fen de kuvvet ve hareket konusuna başladınız mı? oğlum fen den yarın sınav olacak, bu konuyu işlemediklerini söylüyor..gerimiyiz diye merak ettim.

bizimkiler ses ve ışık konusuna geçmişler, eğer kuvvet ve harekete hiç giriş yapadıysanız biraz geri kalmışsınız gibi:26:

benim velet son yazılılarda ingilizceden harf hatası yapıp 99 almayı başardı, sosyalden de en basit soruyu göremeyip, atlayıp cevap vermiyerek 98 aldı. sonunda şeytanın bacağını kırıp matematikten 100 almış, ohhh be :)) darısı yarın fen sınavına ..

o ufak tefek saçma hataları yapmaktan vazgeçmeyecekler sanırım, benim kinde de soru atlama huyu peyda oldu, ne kadar uyarsamda soru atlıyor yeni moda çıktı bu da
:KK53::KK53:

oğlumun tüm sınavları bitti, bu dönemki son deneme sınavınıda oldular, artık tatile giriş yaptı yani:KK53::KK53:

Kızlar,çocukları seneye dershaneye göndermeyi düşünen var mı?

şimdilik öyle bir düşüncemiz yok yani 5. sınıfta düşünmüyorum şuan

Eğer bu haber uygulanırsa ,muhtemelen sınav yaparlar,sınavı kazananları alırlar okula ki,nasılsa beleş,enazından iddialı öğrencileri doldururlar okula.
Önkayıttan ziyade,mutlaka okulların bursluluk sınavlarını takip edin,o sınavda belli bir net üzeri yapan çocuklar alınır.

onların hepsini araştırdım daha burda bahçeşehir hariç diğerlerinde sınav tarihleri belli değil bahçeşehir geçen hafta yaptı

canım burda bi okula sordum 5. sınıfta burs vermicez dediler. 5.sınıfta yapılacak değerlendirme sınavlarını ortalamasına göre 6. sınıfta vereceklermiş

bakalım ben de takip ediyorum şuan nolacak bu sene

fen de kuvvet ve hareket konusuna başladınız mı? oğlum fen den yarın sınav olacak, bu konuyu işlemediklerini söylüyor..gerimiyiz diye merak ettim.

biz bu hafta başladık canım

benim velet son yazılılarda ingilizceden harf hatası yapıp 99 almayı başardı, sosyalden de en basit soruyu göremeyip, atlayıp cevap vermiyerek 98 aldı. sonunda şeytanın bacağını kırıp matematikten 100 almış, ohhh be :)) darısı yarın fen sınavına ..

tebrikler canım oğluşuna yapıyorlar işte öyle basit hatalar

o ufak tefek saçma hataları yapmaktan vazgeçmeyecekler sanırım, benim kinde de soru atlama huyu peyda oldu, ne kadar uyarsamda soru atlıyor yeni moda çıktı bu da
:KK53::KK53:

bizimki de sorunun sonunu dikkatli okumuyor hep hataları ondan sosyal de de o yüzden bir soru kaçırıd 95 almış

oğlumun tüm sınavları bitti, bu dönemki son deneme sınavınıda oldular, artık tatile giriş yaptı yani:KK53::KK53:

evet chess çok şükür bizim de dün itibari ile sınavlarımız bitti ve tatil moduna giridk

bizimkiler ses ve ışık konusuna geçmişler, eğer kuvvet ve harekete hiç giriş yapadıysanız biraz geri kalmışsınız gibi:26:

yok canım daha madde konusunu yeni bitirdiler, bugünde sınavları var..yarın da tudem sınavı var muhtemelen işlemedikleri konulardan soru çıkar bizimki de acaba bu ne diye bakar durur :))

Son düzenleme:
meldam ve meroza, yarın çocuklarınıza başarılar dilerim, nasıl geçtiğini yazmayı unutmayın:13::13:

meldam ve meroza, yarın çocuklarınıza başarılar dilerim, nasıl geçtiğini yazmayı unutmayın:13::13:

teşekkürler chess.. soruları tek tek kontrol etmeyi gözüm yermi bilmiyorum ama muhtemelen dayanamayıp bakarım.. cevap anahtarlarını hemen verip uğraştırmasalar bizi :))

selam hnımlar bizimde yazılılarımız bitti artık tatildeyiz yani. notlar e okula girilmiş hepsi güzel, ama galiba bu sene takdir kalkmış alamayacaklar bir dönem ben çalıştırdım resmen karne benim ama gelgelelim zekası aynı babası :KK37:
yarın tudem var bakalım ne olacak hepinize kolay gelsin

selam hnımlar bizimde yazılılarımız bitti artık tatildeyiz yani. notlar e okula girilmiş hepsi güzel, ama galiba bu sene takdir kalkmış alamayacaklar bir dönem ben çalıştırdım resmen karne benim ama gelgelelim zekası aynı babası :KK37:
yarın tudem var bakalım ne olacak hepinize kolay gelsin

:KK1::KK1: ya yorumuna güldüm ne demek şimdi o:KK1::KK1:

evet canım artık taktir teşekkür yok, seneye dörtlerde sınav olacak ondan sonraki dörtler sınav bile olamayacak artık

size de başarılar canım o zaman yarın için

yazılılar bitti rahatladık:21::21: hepimizin gözü aydın :KK24::KK24::KK24:
birkaç gündür uzun uzun mesaj yazıyorum ama benim ufaklık nasıl beceriyorsa hepsini gönderemeden siliyor:KK20:
bursluk sınavı bilgileri için öğretmeniyle konuşmayı düşünüyorum bu yıl kafam çok karıştı :KK53::KK53::KK53:
öğretmeni sınavların hiçbirine katılmadığı için de çok kızmış.
tudem sınavına girmedik chess :KK17::KK17::KK17:

yazılılar bitti rahatladık:21::21: hepimizin gözü aydın :KK24::KK24::KK24:
birkaç gündür uzun uzun mesaj yazıyorum ama benim ufaklık nasıl beceriyorsa hepsini gönderemeden siliyor:KK20:
bursluk sınavı bilgileri için öğretmeniyle konuşmayı düşünüyorum bu yıl kafam çok karıştı :KK53::KK53::KK53:
öğretmeni sınavların hiçbirine katılmadığı için de çok kızmış.
tudem sınavına girmedik chess :KK17::KK17::KK17:

aa neden noldu canım kayıt olmuştunuz

[MENTION][/MENTION]
:KK1::KK1: ya yorumuna güldüm ne demek şimdi o:KK1::KK1:

evet canım artık taktir teşekkür yok, seneye dörtlerde sınav olacak ondan sonraki dörtler sınav bile olamayacak artık

size de başarılar canım o zaman yarın için

oğlanın bütün ders işi ile ben ilgilenirim takip ederim v.s. ama zekası aynı babası yada babası gibi zeki der k.validem o yüzden dedim. :KK37:
tudem de pek iyi değil gibi cevap anahtarı bekliyorum ama şöyle bir baktım çok basit hatalar yapmış, gerçi amaç sınava alışması.

herkese iyi akşamlar

Bu donem cok yorup uzerine gitmek istemedim. konular yetismedigi icin okulda etut var .tercihim etüt oldu.

[MENTION][/MENTION]

oğlanın bütün ders işi ile ben ilgilenirim takip ederim v.s. ama zekası aynı babası yada babası gibi zeki der k.validem o yüzden dedim. :KK37:
tudem de pek iyi değil gibi cevap anahtarı bekliyorum ama şöyle bir baktım çok basit hatalar yapmış, gerçi amaç sınava alışması.

herkese iyi akşamlar

sanırım bu defa çıkışta bir sorun yaşanmadı, geçen sene veliler çok şikayet etmişti hatta polis çağırılmış bazı illerde

Bu donem cok yorup uzerine gitmek istemedim. konular yetismedigi icin okulda etut var .tercihim etüt oldu.

anladım canım, bende acaba hasta falan mı oldu diye düşünmüştüm

sanırım bu defa çıkışta bir sorun yaşanmadı, geçen sene veliler çok şikayet etmişti hatta polis çağırılmış bazı illerde

anladım canım, bende acaba hasta falan mı oldu diye düşünmüştüm

yok canım hastalık değil bu defa :KK34::KK34:
arkadaşlarından ayrılma meselesine kafayı takmış durumda sürekli düşüncelii:KK14::KK14::KK14:

X