İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 4.Sınıfa giden Velilerin ve Öğrencilerin Paylaşım Alanı :)))

okullarınız hangi yayınevlerinden deneme sınavları yapıyorlar.sınıf içi ve genel olarak.sizce yayınevi eğitimde önemlimi ben oğluma tudemin test kitabını aldım.can ve analiz sorularını da güzel buluyorlar sizin varmı tercih ettiğiniz yayınevleri soruları iddialı

off canım yaaa napıcaz valla ben de bilmiyorum bizimki de ben okulda öğreniyorum diyor hiç çalışmaka istemiyor yaa heleki ezberden çok sıkılıyor bu hafta sonu çalıştırıcam bakalım pazaretsi türkçe sınavımız var yani önümüzdeki hafta sınavlar başlıyor cuma da sosyal var en çok da ondan korkuyorum ben

biz e öğretmen afg yayınlarının aldırdı ama sorular çok hoşuma gitmedi yanlış sorular sıklıkda çıkıyor şimdi bunalrı bitirisn kendimiz formül ya da final alıcaz tudem biraz kasıyor gibi geliyor

arkadaşlar beden ve trafiğin ne tarihi var (1.yazılı/not) ne notu var. Din ve ing sınavları oldu ama onlarında ne tarihi var ne notu
ve okulların kapanmasına 6 hafta kaldı, daha da bazı derslerin 3. yazılısı olacak
:26::26:

selam kızlar iyi haftalar herkese dün işe gelmediğim için hafta daha bugün başladı benim için

aaa hemşeriymişiz canım ben de bursadayım nerdesin bursa da hangi semtte ?
Öncelikle mrb,biraz ara verdim işlerimden dolayı ve ilk fırsatta açtım .
Beşevler

Birazdan oğlumu okula göndermem gerekiyor.
Daha fazla kitap okumasını iistiyorum ,fakat bilgisayar daha kolay ve eğlenceli

valla canım tarih sorulacak mı sorulmayacak mı bilmiyorum. Ama sanırım kongre sıralamasını, savaş sıralamasını, cephelerin yerlerini ve o cephelerde kimlerle savaşıldığını bilmek lazm. Kongrelerin anlam ve önemide sorulabilir, mesela halkı işgalleri protesto etmeye çağıran kongre gibi. Rütbeler çıkar mı bilmiyorum belki bi kaç önemlisi çıkabilir. Sıralama sorusu olarak 2. inönüden sonra hangi savaş yapıldı gibi sorular olabilir

Bizim okul ata yayınlarını kullanıyor ben beğeniyorum, sonuç sayfasında da tüm türkiye istatistikleriyle çocuğun durumunu veriyor ve müfredat dahilinde sorular. Müfredat üstü soru soran sınavlar amaca pek hizmet etmiyor bence, çocuğun moralini bozuyor. Kolej sınavlarında da bizim şehirde okulistik ve zambak kullanılıyor, yani onlarda zor bilinen yayınlardan değil, o yüzden bana ata uygun geliyor

Tudem Yönlendirme Sınavı diye sınavlar yapıyor tudem tr genelinde, bireysel başvuru yapıyorsun, aynı isimle facebook sayfası var ordan inceleyebilirsin, tabii ben bunları çocuğunun 4. sınıf olduğunu düşünerek yazıyorum

Son düzenleme:
Chess ogretmene tum sinif velileri mi sessiz kaliyor sizleri bilgilendirmesi gerekli.son yazililar ocagin sonlari ozamana kadar hepsi bitmis olur ama birici sinav aciklanmadan ikinciyi yapcak not ortalamasi ona gore veriliyor cocuklara kurtarma sansi vermemis oluyo

Karamuk meroza sosyal cocuklari cok kasti .her satiri bir soru nasil ezberlesinler ;-)biz yarin sinav oluyoruZ umarim iyi gecer
afakan bu yil hangi yayin evinden sinav olduklarini bilmiyorum ama iki sinavinda soruklari hatali ve zordu yapmamasi daha iyiydi ilk besin icine girdik yine de kaynak kitaplarda onemli biz gazi yayinlari formul yayinlarindan memnunuz bilgibasari ve bahcesehir yayinlari testleride guzel
monalisa bu siralar o kadar yogun ki kitap okumuyor oglun okuyabiliyosa ne mutlu
dante yaziyi okurken tuylerim diken diken oldu" her cocuk oZeldir "filmi her ebevynin izlemesi gereken bir film o aklima geldi izlemediyseniZ tavsiye ederimm
chess bende gun sayiyorumm daha cok varmiss tatilde yokkk

Son düzenleme:

diğer velilerle görüşmüyorum uzun zamandır, valla o kadar bıktım ki, ilkokul bitsede kurtulsam modundayım, yağmurdan kaçarken doluya tutulmayız umarım ortaokulda

yılbaşı tatili var ya canım

allah allahh niye bu kadar uzattılar ya şimdiye kadar çokdan bilgi vermesi gerekiyordu size öğretmenin

ben bu aralar kitap için pek sıkıştırmıyorum zaten sıkılıyor ders yaparken bir de onu sokuşturmuyoruz araya malasef bu sene böyle olsun artık diyorum

zaten tarih de çıkarsa eğer tam zorlnadık o zaman işallah karıştırmazlar birbrine yaa

hakiketen çok kastı onları bırak bizi de kastı yani

diğer velilerle görüşmüyorum uzun zamandır, valla o kadar bıktım ki, ilkokul bitsede kurtulsam modundayım, yağmurdan kaçarken doluya tutulmayız umarım ortaokulda

yılbaşı tatili var ya canım

okul hayatında daha nelerle karşılaşcaz bakalım chess bilmiyoruz

Chess ilerisi daha zorrr ergenlik donemi oldugu icin bolca toplanti oluyorrr
biz adana kurtulusu icinde tatil olcazz bu tatilleri nasil unuturum zalımsın dunyaa

bizim sosyal sınavı açıklanmış, 94 almış benimki..kağıdıma bakmasan iyi olur, bir soruyu dikkatsizlikten yanlış yapmışım dedi..kağıt gelmiş eve, akşam inceleyip nasıl sorular çıktığını yazarım..genelde orta almış herkes, öğretmen anneleriniz performans diye iyi çalıştırmamış demiş..dediğine göre bir kişi 100 almış, 2.benim oğlanmış..performan da yazılı olduğunu ilkdefa bu öğretmende gördüm ve birşey anlamadım..

chess oğlum 3.sınıfta ama o topiğe pek takılan yok hemde seneye 4.olcak benim korkulu rüyam.sizin yazılarınızı takip ederek şimdiden bilgileniyorum.ayrıca tudem sınavını sadece 3.sınıflar oluyor diye biliyorum.sokmalımıyım onusda bilmiyorum.sorulardan ve sisteminden çok şikayet var çünkü

günaydın hanımlar

Chess ilerisi daha zorrr ergenlik donemi oldugu icin bolca toplanti oluyorrr
biz adana kurtulusu icinde tatil olcazz bu tatilleri nasil unuturum zalımsın dunyaa

ay meldam ergenlik deme hiç valla zaten daha şimdiden asileşmeye başladı bizimki ergenlikde neler yaşayacağız bakalım

allah bizde de hiç öyle birşey olmadı ama dün eve not çizelgesi göndermişler ilk sınavlarla ilgili olarak orda ingilizceden performans notu var bunu nasıl aldınız ne yaptınız da bu notu aldınız diyorum oğlana bilmiyorum ki diyor bize birşey söylemedi bu performans için falan diye dedi vermiş ama neye göre vermiş bilmiyoruz biz de

ben açıkcası pek sokmayı düşünmüyorum gerçi biz ilkinde pek sorun yaşamadık ama bu sene niyetim yok pek

eee canım yazmadın soruları, bekledim valla

evet şikayeti boldu geçen sene bende sokmak istemiştim ama bizim şehirde yapılmıyormuş, bayiisi anlaşmayı iptal etmiş o yüzden. 3. sınıflardan itibaren yapılıyor, aslında düzgün yapsalar güzel tecrube olur ama geçen seneki olaylardan sonra korkuyor insan. Belkide en iyisi poşet denemelerden almak. Nerdeyse tüm yayınların poşet denemeleri var, geçen tudeminkini gördüm 8 deneme 17 lira mı neydi, şuan erken olabilir diye almadım, sonrada pişman oldum, alsaydım keşke ara tatilde yapardı. Dersler ilkin zorlasada bence en azından benim oğlum göre en zor konular geçti. Denemeleri yapabilir artık yani. Bu arada ne kadar çok kafamdan geçen detayları yazdım ya, kendime gülüyorum şuan

günaydın canım, bizimkiler de yapmış ing performans, biz performans deyince öyle büyük bişey bekliyoruz. Naptınız dedim, 20 ye kadar sayıları ingilizce yazdık dedi, buymuş performans

Son düzenleme:
bura nere ben kimim benim ne işim var ya la burda
siz böle sınavlardan derslerden denemelerden bahsediyorsunuz ya
ben daha yeni sinirlediğim bodruma kaldırdığım oyuncakları odaya çıkardım ayol
bizimki büyüyeceğine küçülüyor
nasıl ağlıyor gözlerinden boncuk boncuk dökülüyor yaşlar ama ben çocuğum şimdi oynamak istiyorum ilerde oynamak istemicem ki neden oynamama izin vermiyorsun diyor bu zamanlar boşa geçiyor diyor
napayım ben a dostlar

Son düzenleme:
Karamuk bizim oglan da asi oldu. bas kaldirislar basladi
meroza tebrik ederim oglunu sorulari bekliyoruzzz
chess siz ne sanslisiniz fen performans odevi dort gunume mal oldu bizim haftaya uc performans odevi daha var:-(yazililar kadar onemli notu etkileyecekmis

sosyalden 23 soru vardı. 1.soruda 10 tane dogru, yanlış işaretliyorlar benim şapşal bunda 2 tane yanlış yapmiş, bitanesi 29 ekim 1920 tbmm açılışı demiş, bizimki atlayıp doğru demiş hemen..öğretmen yanına çağırıp sormuş bizimki doğruyu söyleyince kağıdı göstererek niye o zaman burda doğruyu işaretledin demiş..diğeride öyle basit bir soruydu. bol kronolojik sıralama sormuş, tanım vermiş boşluğa kronoşoji yazması gereken soru vardı..anlaşmalar, kongreler hava da uçuşmış..izmirde ilk kurşunu kim sıktı diye sormuş ama öğretmen herkese cevabını vermiş bu sorunun..yani ne öğrendilerse sormuş öğretmen ama tarihlerini sormamış..lozan antlaşmasını bilememiş bide bizimki, soruda ne olduğunu yazmış, hangi antlaşma da olduğunu bilmesi gerekiyordu karıştırmış..cephelerle ilgili soru vardı, hangisi doğrudur diye hangi cephede kimle savaşılmış..ankara antlaşmasını sormuş mesela..yani bol ezberrrr arkadaşlar..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…