- 14 Ağustos 2009
- 53.297
- 42.836
bura nere ben kimim benim ne işim var ya la burda
siz böle sınavlardan derslerden denemelerden bahsediyorsunuz ya
ben daha yeni sinirlediğim bodruma kaldırdığım oyuncakları odaya çıkardım ayol
bizimki büyüyeceğine küçülüyor
nasıl ağlıyor gözlerinden boncuk boncuk dökülüyor yaşlar ama ben çocuğum şimdi oynamak istiyorum ilerde oynamak istemicem ki neden oynamama izin vermiyorsun diyor bu zamanlar boşa geçiyor diyor
napayım ben a dostlar
haklı ya çocuk, ama benim ki de keşke oyuncaklarla oynasa ama o dönemi kapatalı çok oldu, onunda derdi laptop, tek eğlencesi o olduğu için izin veriyorum bende napayım, arada tartışmıyoruz değil, o zamanda 5 ay sonra naparsan yap şimdilik böyle diye motive etmeye çalışıyorum artık
Karamuk bizim oglan da asi oldu. bas kaldirislar basladi
meroza tebrik ederim oglunu sorulari bekliyoruzzz
chess siz ne sanslisiniz fen performans odevi dort gunume mal oldu bizim haftaya uc performans odevi daha var:-(yazililar kadar onemli notu etkileyecekmis
nazar etme canım
sosyalden 23 soru vardı. 1.soruda 10 tane dogru, yanlış işaretliyorlar benim şapşal bunda 2 tane yanlış yapmiş, bitanesi 29 ekim 1920 tbmm açılışı demiş, bizimki atlayıp doğru demiş hemen..öğretmen yanına çağırıp sormuş bizimki doğruyu söyleyince kağıdı göstererek niye o zaman burda doğruyu işaretledin demiş..diğeride öyle basit bir soruydu. bol kronolojik sıralama sormuş, tanım vermiş boşluğa kronoşoji yazması gereken soru vardı..anlaşmalar, kongreler hava da uçuşmış..izmirde ilk kurşunu kim sıktı diye sormuş ama öğretmen herkese cevabını vermiş bu sorunun..yani ne öğrendilerse sormuş öğretmen ama tarihlerini sormamış..lozan antlaşmasını bilememiş bide bizimki, soruda ne olduğunu yazmış, hangi antlaşma da olduğunu bilmesi gerekiyordu karıştırmış..cephelerle ilgili soru vardı, hangisi doğrudur diye hangi cephede kimle savaşılmış..ankara antlaşmasını sormuş mesela..yani bol ezberrrr arkadaşlar..
Tam tahmin ettiğim gibi sorular, o hataları benimki de yapıyor malesef, soruyu bildiği halde yanlış işaretlemek gibi, seneye daha olgunlaşırlar umarım bu konuda