bura nere ben kimim benim ne işim var ya la burda
siz böle sınavlardan derslerden denemelerden bahsediyorsunuz ya
ben daha yeni sinirlediğim bodruma kaldırdığım oyuncakları odaya çıkardım ayol
bizimki büyüyeceğine küçülüyor
nasıl ağlıyor gözlerinden boncuk boncuk dökülüyor yaşlar ama ben çocuğum şimdi oynamak istiyorum ilerde oynamak istemicem ki neden oynamama izin vermiyorsun diyor bu zamanlar boşa geçiyor diyor
napayım ben a dostlar
Karamuk bizim oglan da asi oldu. bas kaldirislar basladi
meroza tebrik ederim oglunu sorulari bekliyoruzzz
chess siz ne sanslisinizfen performans odevi dort gunume mal oldu bizim haftaya uc performans odevi daha var:-(yazililar kadar onemli notu etkileyecekmis
sosyalden 23 soru vardı. 1.soruda 10 tane dogru, yanlış işaretliyorlar benim şapşal bunda 2 tane yanlış yapmiş, bitanesi 29 ekim 1920 tbmm açılışı demiş, bizimki atlayıp doğru demiş hemen..öğretmen yanına çağırıp sormuş bizimki doğruyu söyleyince kağıdı göstererek niye o zaman burda doğruyu işaretledin demiş..diğeride öyle basit bir soruydu. bol kronolojik sıralama sormuş, tanım vermiş boşluğa kronoşoji yazması gereken soru vardı..anlaşmalar, kongreler hava da uçuşmış..izmirde ilk kurşunu kim sıktı diye sormuş ama öğretmen herkese cevabını vermiş bu sorunun..yani ne öğrendilerse sormuş öğretmen ama tarihlerini sormamış..lozan antlaşmasını bilememiş bide bizimki, soruda ne olduğunu yazmış, hangi antlaşma da olduğunu bilmesi gerekiyordu karıştırmış..cephelerle ilgili soru vardı, hangisi doğrudur diye hangi cephede kimle savaşılmış..ankara antlaşmasını sormuş mesela..yani bol ezberrrr arkadaşlar..
sosyalden 23 soru vardı. 1.soruda 10 tane dogru, yanlış işaretliyorlar benim şapşal bunda 2 tane yanlış yapmiş, bitanesi 29 ekim 1920 tbmm açılışı demiş, bizimki atlayıp doğru demiş hemen..öğretmen yanına çağırıp sormuş bizimki doğruyu söyleyince kağıdı göstererek niye o zaman burda doğruyu işaretledin demiş..diğeride öyle basit bir soruydu. bol kronolojik sıralama sormuş, tanım vermiş boşluğa kronoşoji yazması gereken soru vardı..anlaşmalar, kongreler hava da uçuşmış..izmirde ilk kurşunu kim sıktı diye sormuş ama öğretmen herkese cevabını vermiş bu sorunun..yani ne öğrendilerse sormuş öğretmen ama tarihlerini sormamış..lozan antlaşmasını bilememiş bide bizimki, soruda ne olduğunu yazmış, hangi antlaşma da olduğunu bilmesi gerekiyordu karıştırmış..cephelerle ilgili soru vardı, hangisi doğrudur diye hangi cephede kimle savaşılmış..ankara antlaşmasını sormuş mesela..yani bol ezberrrr arkadaşlar..
evet şikayeti boldu geçen sene bende sokmak istemiştim ama bizim şehirde yapılmıyormuş, bayiisi anlaşmayı iptal etmiş o yüzden. 3. sınıflardan itibaren yapılıyor, aslında düzgün yapsalar güzel tecrube olur ama geçen seneki olaylardan sonra korkuyor insan. Belkide en iyisi poşet denemelerden almak. Nerdeyse tüm yayınların poşet denemeleri var, geçen tudeminkini gördüm 8 deneme 17 lira mı neydi, şuan erken olabilir diye almadım, sonrada pişman oldum, alsaydım keşke ara tatilde yapardı. Dersler ilkin zorlasada bence en azından benim oğlum göre en zor konular geçti. Denemeleri yapabilir artık yani. Bu arada ne kadar çok kafamdan geçen detayları yazdım ya, kendime gülüyorum şuan
günaydın canım, bizimkiler de yapmış ing performans, biz performans deyince öyle büyük bişey bekliyoruz. Naptınız dedim, 20 ye kadar sayıları ingilizce yazdık dedi, buymuş performans
Karamuk bizim oglan da asi oldu. bas kaldirislar basladi
meroza tebrik ederim oglunu sorulari bekliyoruzzz
chess siz ne sanslisinizfen performans odevi dort gunume mal oldu bizim haftaya uc performans odevi daha var:-(yazililar kadar onemli notu etkileyecekmis
Meroza sormadigi soru kalmamis:)
Bizim yazililar okulda diger ogretmenlerle ortak ayni gun yapilmayA karar verildi sizlerde de oyle mi?
Chess yok mu performansss:)))
Dante bu zamanlarin tadini cikartsin
mrtfth bizimde din 92. ogretmen bes olmasi icin bir puan gerekli olsa da vermio cocuklara
sizlerde arApcasi mi mealleri mi soruldu
https://www.facebook.com/photo.php?v=685651151468413
görünüyor mu biilmiyorum ama çocuklarımızla yapılacak çok güzel bir etkinlik kızlar
güzel ve basit bir şey bizimkizaten bayılıyor sokak hayvanlarına yazın sokakda yavru kediler vardı hep onları besledi sütle bunu görse kesin yapmak isyetecektir
valla arkadaşlar bizde ne performans ne sınav hatta 2. sınavların tarihi bile... hiçbirşey yok.Hatta hala din, ing beden notları girilmedi bile. ama en azından dinin notu belli 100 almış
Mrtfth din ogretmeni acigi mi var baska yerden mi geliyor
Chess ogretmen heyecan olsun istiyordur
Cevap amasya genelgesi ve lozan barış antlaşması mı:)
Oğlumla mezun olucam
Bu saat oldu mat ve beden performans odevi yeni bitti .cogunu ben yazmak zorundaydim odev bes test .on soru on cevap
Ing odevi var
Sosyal on sayfa onemli yer yazilacak
Bir gune nasil sigdirabiliriz
Mrtfth din ogretmeni acigi mi var baska yerden mi geliyor
Chess ogretmen heyecan olsun istiyordur
Cevap amasya genelgesi ve lozan barış antlaşması mı:)
Oğlumla mezun olucam
Bu saat oldu mat ve beden performans odevi yeni bitti .cogunu ben yazmak zorundaydim odev bes test .on soru on cevap
Ing odevi var
Sosyal on sayfa onemli yer yazilacak
Bir gune nasil sigdirabiliriz
meldam bu ne canım yaa bir günlük ödev mi bu yani bunun adı eğitim değil resmen eziyet yaa bu kadar yüklenilmez ki hadi diyelim sen yardım etmiyosun yapmıyosun bir çocuk bunu birgünde nasıl yapıp bitirsin yaaayrıca bedenden ne performans ödevi yaptınız çok merak ettim yani bazı öğretmenlerde abartıyorlar resmen
aman en iyisini sıla yapıyor kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?