anlattığım kadar varmıbu arada meldam sizin hocayı merak ettiğim için facebookunu bile buldum
şu oğlumun geçen girdiği genel deneme sınavınıda kontrol etmişler sınıfta 2 yanlışı var görünüyor, bakalım resmi sonuçlar nasıl olcak
bizim veliler çocukların aklına uyup sınav sonuclarına itiraz ediyor eve gitse ne olurr:18::18::18:nasıl oynayacak ki canım çocuk, öğretmen verdiği notu yazıyor zaten kağıtın üzerine..e okula zaten not girilmiş oluyor, kağıtı eve gönderdiğinde..
şaka olsunnilkokul-ortaokul aynı yerde olanlarda ilkokul tatilmiş diye biliyorum ben ama tabii yine de sormak lazım
teşekkürler canım
valla akşam biraz sinirlendim elde olmadan ama sonradan da üzülüyorum kardeşinin uykusu gelmişti kucağıma gelmek istedi ben de aldım hemen o da zaten sen beni hiç öyle kucağına almazsın diye başladı yine triplere kız öyle birşeyde yok kucağımıza da alırız severiz oynaşırız ama yok yine de laflar aynı
aa sabah ben radyoda yanlış duymuşum o zaman iyiki çocuğa söylemedim heveslencekti yksa
biz de öyle birşey yok eve hiç yazılı kağıdı göndermedi öğretmen geçen senelerde gönderiyordu oldukları tesleri ama bu sene gelmedi hiç
daha kimseden ses seda çıkmadı ama sadece kendi öğretmenimize alırız branş öğretmenine alınmaz bence
biz de olmadık canım trafikden daha öğretmen de birşey söylemedi
anlattığım kadar varmıiki yanlış süper resmi sonuçta öyledir sınıf ve okul başarı geneli nasıl
şaka olsunnhayallerimm
ilkokul-ortaokul aynı yerde olanlarda ilkokul tatilmiş diye biliyorum ben ama tabii yine de sormak lazım
ilk ve ortaokul birbirinden bağımsız ise sdc ortaokullar tatil.
anlattığım kadar varmıiki yanlış süper resmi sonuçta öyledir sınıf ve okul başarı geneli nasıl
bizim veliler çocukların aklına uyup sınav sonuclarına itiraz ediyor eve gitse ne olurr:18::18::18:
şaka olsunnhayallerimm
canım bizim durumlarda karışık bizim ufak çok çok fenao kadar kişisel gelişim kitapları okudum uygulayamadım gitti :26::26:
neden bu yıl eve yollamak istemedi yazılıları yasak olduğu için mi 5 yıl korunma süreci varmış
trafikten yazılı olmadılar hala, beden ve trafik boş, branş derleri boş, not haneleri yani
gerçi branş derslerin ne zaman olacağı bile girilmemiş
sizin çocuklara ne sorulmuş trafikte:26:
karamuk bugün yarın duyuru yaparlar herhalde ama mantiken tatil olması lazım, ortaokul sınavdayken bedende ya da tenefüste olan ilkokullar çok gürültü yapabilir
meroza bende istemiyorum allahtan bize tatil değilmiş, zaten okullar açıldığından beri bir ayı tatille geçti ya, zaten 4. sınıf zor
sizler hangi konulardasınız hanımlar
bizimkiler fenden kuvvet ve hareket
mat te, bölme
türkçe, söz konusu, sebeb sonuç falan
sosyal milli mücadele
karamuk bugün yarın duyuru yaparlar herhalde ama mantiken tatil olması lazım, ortaokul sınavdayken bedende ya da tenefüste olan ilkokullar çok gürültü yapabilir
meroza bende istemiyorum allahtan bize tatil değilmiş, zaten okullar açıldığından beri bir ayı tatille geçti ya, zaten 4. sınıf zor
sizler hangi konulardasınız hanımlar
bizimkiler fenden kuvvet ve hareket
mat te, bölme
türkçe, söz konusu, sebeb sonuç falan
sosyal milli mücadele
bizimki bu ara defterlerini okulda bıraktığı için takip edemiyorum, birazda üşütmüşüm hasta olduğum için sıkıştıracak halde yok ama bugün tembihliycem getirsin diye..
evet canım belli olur bugün yarın hem dediğin gibi bizimkiler de bir bahçe içinde ortaokullar sınavdayken gürültü olabilir
biz matematikden dün çarpmaları bitiridk fen den biz de kuvvet ve hareketi işliyoruz şuan türkçe de ünsüz yumuşamaları çalışmalrını yaptık en son sosyal de şuan nerdeler en son bakmadım bayağıdır ordan ödevde gelmiyor eve
biz de eve geliyor defterler kitaplar ama tabi her akşam kontrol edemiyorum bugün ne işledini zdiye sadece ödevi varsa ödevini kontorl ediyoruz son zamanlarda da genelde babası kontrol ediyor ödevlerini de ara da ben tekrar yaptırıyorum
kızlar bizde haftada 2 gün beden var o günlerde serbest kıyafetle yani eşofmanlarla gidiyorlar forma giymiyorlar siz de öyle mi oluyor bizim okulda bu şekilde o gün hep çocukla eşofmanlaral geliyor
karamuk seni çok iyi anlıyorum çalıştığın için senin işin dahA zor
bizim de iki gün beden eğitimi okula halı saha macına gider gibi gidiyor
meroza geçmiş olsun sunumdan güzel almış .dersler konusunda herkes farklı konularda biz mat çıkarma işlemi türkçe hece düşmesi hergün mutlaka atasözü deyimlerde işleriz,fen maddeler,sosyal milli mücadele ders zamanı yeterli gelmiyor biz bir uzun bir süre bu konularda kalırız.din dersinden kelime i şahadet,yemek duası gçen hafta aşure neden pişirilir,cennet cehennem gibi konular işledik sabit
konuya bağlı gitmedik bu yüzden nasıl sorular çıkacak bileemiyorum
chess hayyallerim kısıtlıtatil olunca daha az koşturuyorum biz de dün deneme sınavı olduk soruların yarısı hatalı basılmış çocukların aklını gereksiz neden karıştırıyorlar anlamıyorum. hatalı sorular varsa sınav yapmasınlar
din dersinden sınav olan arkadaşlardan yardım istiyorum, Cuma günü sınav olacaklarmış, ne öğrendikleriyle ilgili hiç bir fikrim yok..defter falan tutmuyorlar, sizde ne tarz soru çıktı..salı günü de trafik yazılısı olacaklarmış.
bizim çarşamba günü beden, gri eşofmanla gidiyorlar içine beyaz tişört ..tüm gün öyleler..okulda doğru düzgün soyunup giyinecek yerleri yok ki çocukların, hoşlarına da gidiyor okulda öyle dolaşmak..
karamuk seni çok iyi anlıyorum çalıştığın için senin işin dahA zor
bizim de iki gün beden eğitimi okula halı saha macına gider gibi gidiyor
meroza geçmiş olsun sunumdan güzel almış .dersler konusunda herkes farklı konularda biz mat çıkarma işlemi türkçe hece düşmesi hergün mutlaka atasözü deyimlerde işleriz,fen maddeler,sosyal milli mücadele ders zamanı yeterli gelmiyor biz bir uzun bir süre bu konularda kalırız.din dersinden kelime i şahadet,yemek duası gçen hafta aşure neden pişirilir,cennet cehennem gibi konular işledik sabit
konuya bağlı gitmedik bu yüzden nasıl sorular çıkacak bileemiyorum
chess hayyallerim kısıtlıtatil olunca daha az koşturuyorum biz de dün deneme sınavı olduk soruların yarısı hatalı basılmış çocukların aklını gereksiz neden karıştırıyorlar anlamıyorum. hatalı sorular varsa sınav yapmasınlar
kızlar bu arada bizim ikinci sınav tarihlerimiz açıklandı
27 kasımda da trafik sınavımız var
ne çabuk canım, trafikten 1. sınavı olmuşlarmıydı ki:26:
bizim 4 dersin notu yok, ing ve dinin tarihi bile yazılmadı daha zaten, bi anormallik var ama çözemedim