İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 4.Sınıfa giden Velilerin ve Öğrencilerin Paylaşım Alanı :)))

ilkokul-ortaokul aynı yerde olanlarda ilkokul tatilmiş diye biliyorum ben ama tabii yine de sormak lazım

anlattığım kadar varmı iki yanlış süper resmi sonuçta öyledir sınıf ve okul başarı geneli nasıl
nasıl oynayacak ki canım çocuk, öğretmen verdiği notu yazıyor zaten kağıtın üzerine..e okula zaten not girilmiş oluyor, kağıtı eve gönderdiğinde..
bizim veliler çocukların aklına uyup sınav sonuclarına itiraz ediyor eve gitse ne olurr:18::18::18:
ilkokul-ortaokul aynı yerde olanlarda ilkokul tatilmiş diye biliyorum ben ama tabii yine de sormak lazım
şaka olsunn hayallerimm

canım bizim durumlarda karışık bizim ufak çok çok fenao kadar kişisel gelişim kitapları okudum uygulayamadım gitti :26::26:
neden bu yıl eve yollamak istemedi yazılıları yasak olduğu için mi 5 yıl korunma süreci varmış

anlattığım kadar varmı iki yanlış süper resmi sonuçta öyledir sınıf ve okul başarı geneli nasıl

şaka olsunn hayallerimm

valla öyleymiş malesef, sadece ilkokul olanlara tatil yok sanırım, ne hayalin vardı ki:26:

bilmiyorum ki canım bakalım resmi kağıtlar gelsin anlarız, arkadaşlarının kaç yanlışı varmış dedim, kimse söylemiyoki dedi

öğretmeninize gelince, askeri bi havası yok değil

ilk ve ortaokul birbirinden bağımsız ise sdc ortaokullar tatil.

bizimkiler aynı bahçenin içinde binanın biri ortaokul biri ilkokul acaba onlarda nasıl ?

aynen canım aynen bizimki de öyle çok fena hiç durdurak bilmiyor ve inan öyle kitaplardaki gibi olmuyor uygulanmıyor mesela düşünsene dün gece 4.30 da bir uyandı o zamandan beri ayaktayız ve şuan işteyim akşam nasıl olur bilmiyroum

trafikten yazılı olmadılar hala, beden ve trafik boş, branş derleri boş, not haneleri yani

gerçi branş derslerin ne zaman olacağı bile girilmemiş

sizin çocuklara ne sorulmuş trafikte
:26:

biz de din ve trafikten olmadık, ingilizceden de pazartesi olucaz.. öğretmen çok önceden trafikten de sınav yapıcam demişti çocuklara ama henüz birşey yok, iki sınav olacakları için belki bekliyorlardır. ingilizceden olursak ana derslerin 1.yazılılarını bitirmiş olucaz.
dün sosyal kitabından ödevi vardı, annenesine sordu antika eşyan var mı, ne amaçla kullanıyorsun falan diye, sanırım biz sizden baya gerideyiz sosyal'de ..siz de cepheler falan kurulmuştu en son hatırladığım :)))
kendi yaptığı türkçe performanstan 85 almış :)
bizim okulda tatil. bize yakın ortaokul yıkıldığı için hem kendi ortaokulumuz hemde misafir ortaokul, hem bizim ilkokul ve ve öbür taraftan gelen ilkokul var ki tabi onlar kalıcı artık..ortaokullar okulun bahçesinde olan halk eğitim merkezi binasına yerleştirdiler ama bizim binada da iki sınıf varmış..bu yüzden tatiliz ama ben tatil olmasını hiç istemiyorum, soğuyor okuldan çocuk ya..

karamuk bugün yarın duyuru yaparlar herhalde ama mantiken tatil olması lazım, ortaokul sınavdayken bedende ya da tenefüste olan ilkokullar çok gürültü yapabilir

meroza bende istemiyorum allahtan bize tatil değilmiş, zaten okullar açıldığından beri bir ayı tatille geçti ya, zaten 4. sınıf zor

sizler hangi konulardasınız hanımlar

bizimkiler fenden kuvvet ve hareket

mat te, bölme

türkçe, söz konusu, sebeb sonuç falan

sosyal milli mücadele

bizimki bu ara defterlerini okulda bıraktığı için takip edemiyorum, birazda üşütmüşüm hasta olduğum için sıkıştıracak halde yok ama bugün tembihliycem getirsin diye..

evet canım belli olur bugün yarın hem dediğin gibi bizimkiler de bir bahçe içinde ortaokullar sınavdayken gürültü olabilir

biz matematikden dün çarpmaları bitiridk fen den biz de kuvvet ve hareketi işliyoruz şuan türkçe de ünsüz yumuşamaları çalışmalrını yaptık en son sosyal de şuan nerdeler en son bakmadım bayağıdır ordan ödevde gelmiyor eve

bizimki bu ara defterlerini okulda bıraktığı için takip edemiyorum, birazda üşütmüşüm hasta olduğum için sıkıştıracak halde yok ama bugün tembihliycem getirsin diye..

biz de eve geliyor defterler kitaplar ama tabi her akşam kontrol edemiyorum bugün ne işledini zdiye sadece ödevi varsa ödevini kontorl ediyoruz son zamanlarda da genelde babası kontrol ediyor ödevlerini de ara da ben tekrar yaptırıyorum

kızlar bizde haftada 2 gün beden var o günlerde serbest kıyafetle yani eşofmanlarla gidiyorlar forma giymiyorlar siz de öyle mi oluyor bizim okulda bu şekilde o gün hep çocukla eşofmanlaral geliyor

eve gelen ödevleri ben eve gittiğimde bitirmiş oluyor, kontrol etmiyorum eskisi gibi, sadece ödev neymiş diye bazen bakıyorum, o da genelde kaynak kitaptan matematik oluyor. kendi verdiğim kağıt varsa onu yaptırıp kontrol ediyorum..sınavlardan sonra biraz rahat bıraktım , biraz sıkıştırıp yeni konularla arası nasıl diye bakmam gerek..

Son düzenleme:
kızlar bizde haftada 2 gün beden var o günlerde serbest kıyafetle yani eşofmanlarla gidiyorlar forma giymiyorlar siz de öyle mi oluyor bizim okulda bu şekilde o gün hep çocukla eşofmanlaral geliyor

bizim çarşamba günü beden, gri eşofmanla gidiyorlar içine beyaz tişört ..tüm gün öyleler..okulda doğru düzgün soyunup giyinecek yerleri yok ki çocukların, hoşlarına da gidiyor okulda öyle dolaşmak..

din dersinden sınav olan arkadaşlardan yardım istiyorum, Cuma günü sınav olacaklarmış, ne öğrendikleriyle ilgili hiç bir fikrim yok..defter falan tutmuyorlar, sizde ne tarz soru çıktı..salı günü de trafik yazılısı olacaklarmış.

karamuk seni çok iyi anlıyorum çalıştığın için senin işin dahA zor
bizim de iki gün beden eğitimi okula halı saha macına gider gibi gidiyor
meroza geçmiş olsun sunumdan güzel almış .dersler konusunda herkes farklı konularda biz mat çıkarma işlemi türkçe hece düşmesi hergün mutlaka atasözü deyimlerde işleriz,fen maddeler,sosyal milli mücadele ders zamanı yeterli gelmiyor biz bir uzun bir süre bu konularda kalırız.din dersinden kelime i şahadet,yemek duası gçen hafta aşure neden pişirilir,cennet cehennem gibi konular işledik sabit
konuya bağlı gitmedik bu yüzden nasıl sorular çıkacak bileemiyorum
chess hayyallerim kısıtlı tatil olunca daha az koşturuyorum biz de dün deneme sınavı olduk soruların yarısı hatalı basılmış çocukların aklını gereksiz neden karıştırıyorlar anlamıyorum. hatalı sorular varsa sınav yapmasınlar

doğru söylüyosun meldam, geçen sene hiç böyle yanlış soru sorunu yoktu, bu sene neden böyle anlamadım

meroza bizimkiler dinden daha yazılı olmadı

beden eğitimi olduğu gün isteyen eşofmanla isteyen formayla gidiyor

Son düzenleme:

bizimkilere besmelenin anlamı kelime-i tevhid ve kelime-i şahadetin anlamı , işe başlarken niye besemele çekeriz gibi sorular sordular canım yani kitaba bağımlı olarak sorular çıktı

biz de öyle standart bir eşofman yok herkes rengarenk kendi isteğine göre giyiniyor

zor ki ne zor canım bazen kaçırabiliyorum işte ama çalışmam çok engel olmuyor da ufaklık engelliyor bazen o çok yoruyor ben de napıyım böyle haftada bir gibi genel kontrol yapıyorum ödevlerini babası kontorl ediyor bazen ben ediyorum öyle idare ediyoruz şimdilik bakalım

kızlar bu arada bizim ikinci sınav tarihlerimiz açıklandı

27 kasımda da trafik sınavımız var

kızlar bu arada bizim ikinci sınav tarihlerimiz açıklandı

27 kasımda da trafik sınavımız var

ne çabuk canım, trafikten 1. sınavı olmuşlarmıydı ki:26:

bizim 4 dersin notu yok, ing ve dinin tarihi bile yazılmadı daha zaten, bi anormallik var ama çözemedim

ne çabuk canım, trafikten 1. sınavı olmuşlarmıydı ki:26:

bizim 4 dersin notu yok, ing ve dinin tarihi bile yazılmadı daha zaten, bi anormallik var ama çözemedim

evet ben de şaşırdım diğerleri zaten yeni bitti daha
yok tarfik ilk sınav daha olmamışlardı

bizim ki dinden ilk yazılısını oldu. öğretmen notunu hemen yazmış, bir 100'müz daha oldu çok şükür :) yazılı kağıtları akşam gelir eve, soruları merak ediyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…