sağlık olsun bakalım hangisini beğeneceksinyazarı kim
çocukları motive konusuna gelince konuşup ödüller vermekten yorulmuştum kızların başarılı erkeklere bayıldığını söyleyip örnekler verdim ikna oldu
karamuk ilgi çekmek için yapıyor bizimkide böyle eşiın yardımcı olmuyor mualttan alıp dikkatli yaklaşmak lazım
sınav sonuçları güzel güzel geliyor maşallah kuzulara
bizimki fenden de 100 aldı inşallah böyle devam ederbugün türkçe yazılısı vardı olmamış bu kaçıncı söylüyorsun yap boşu boşuna stres yaptırıyor bize
canım, mart nisanda özel okul sınavlarına sokmıcazmı çocukları, geçen seneler gereksizdi bu sene gerekli diye düşünüyorum bende
gerçi burs alacağından pek ümidim yok ama, çünkü burdaki okullar full yapana veriyor, full çıkarması çok zor oğlumun, çok dikkatli olacak ki okuma hatası yapmıcak, malesef o dikkatte onda yok
tebrik ederim karamuk oğlunu:13:
hanımlar ara karne yok galiba bu sene:26:
tebrik ederim karamuk oğlunu:13:
hanımlar ara karne yok galiba bu sene:26:
tebrik ederim oğlunu karamuk. karne biz de almadık, 4.sınıflara yok sanırım.
benim oğlana bu sene birşeyler oldu..dün okudukları kitaptan performans ödevi vardı, yaparken eleştirmeme izin vermedi, umrunda olmadı söylediklerim, ben böyle yapıyorum dedi...yani söylediğmde daha düzgün yazması, cümleleleri kafasında oluşturup kağıda öyle geçirmesi, resmi daha özenli yapması falan ama buna bile tahammülü yok..notun düşük gelirse görüşürüz dedim, kendi haline bıraktım..ben kendim yapmak istiyorum, düşük gelirsede ben mutsuz olmıycam dedi ve gayet ciddiydi..babası da herzaman ki gibi rahat bırak çocuğu nasıl isterse öyle yapsın dedi ..çok merak ediyorum kaç alacağını :) isyankar durumdayız bu sene anlayacağınız, sanırım çocuğu delirttim, bu sene ipleri kendi eline almak istiyor :))
teşekkürler canım
galiba yok ben de hafta sonu sordum oğluma hiç öyle bir şey demedi öğretmen dedi diğer sınıflar 1,2,3 ler yani almaya başladı ara karneleri
bu arada kızlar haftaya perşembe cuma okul yokmuş 8. sınıfların ortak sınavı varmış
chess ara karne yok galiba
.sizinkiler yazilidan aldiklari notlari ogretmenden mi ogreniyo ?bizim ogrtmen hatalarini gormeleri acisindan ellerine veriyor o sekilde ogreniyorlar. turkceden 91 almisti 97 girilmis e okula
karamuk tebrik ederim oglunu .bizimde kardesiyle durumu ayni alttan aliyoruZ
Meroza kendilerini kanitlamak istiyorlar erkek cocuklari fazla mukkemeliyetci de olmuyor
.sizinkiler yazilidan aldiklari notlari ogretmenden mi ogreniyo ?bizim ogrtmen hatalarini gormeleri acisindan ellerine veriyor o sekilde ogreniyorlar. turkceden 91 almisti 97 girilmis e okula
Meroza kendilerini kanitlamak istiyorlar erkek cocuklari fazla mukkemeliyetci de olmuyor
Yazililarin eve gelmesinin yasak oldugunu soyluyor ogretmen bizi kandiriyor demek ki:)
Ogretmenler gunu icin ne yapacaksiniz brans ogrtmenlere hediye aliyor musunuz?
aslında yazılıların eve gelmesi iyiymiş, çünkü bazen hangi soru yanlıştı diyorum hatırlamıyorum diyor, bende merak ediyorum
ama bi taraftan da kötü, evde üstünde oynanabilir diye
öğretmenler günü için daha arayan soran olmadı, her sene sınıf annesi arıyordu toplanacak para için, bakalım nolcak
branş öğretmenleri için bişey düşünmüyorum valla, belki ing öğretmeni için düşünebilirim
nasıl oynayacak ki canım çocuk, öğretmen verdiği notu yazıyor zaten kağıtın üzerine..e okula zaten not girilmiş oluyor, kağıtı eve gönderdiğinde..
bu arada meldam sizin hocayı merak ettiğim için facebookunu bile buldum
şu oğlumun geçen girdiği genel deneme sınavınıda kontrol etmişler sınıfta 2 yanlışı var görünüyor, bakalım resmi sonuçlar nasıl olcak
sadece ilkokul olanlara tatil yokmuş canım, yani bize yok:13:
yazılıdan sonra sınıfta sorular yapılıyormuş, oğlumda yanlış yaptığı sorular kaç puanlıksa ona göre hesapladı, e okulda da o şekilde çıktı sonra:13:
bizim yazılı oldukları gün sınıfta soruları çözüyorlar, kaç alacağını kendi hesaplıyor..ertesi gün öğretmen e okula notu girip, yazılı kağıtını eve gönderiyor..imzalayıp geri veriyoruz öğretmene..
Yazililarin eve gelmesinin yasak oldugunu soyluyor ogretmen bizi kandiriyor demek ki:)
Ogretmenler gunu icin ne yapacaksiniz brans ogrtmenlere hediye aliyor musunuz?
trafikten yazılı olmadılar hala, beden ve trafik boş, branş derleri boş, not haneleri yani
gerçi branş derslerin ne zaman olacağı bile girilmemiş
sizin çocuklara ne sorulmuş trafikte:26: