İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 4.Sınıfa giden Velilerin ve Öğrencilerin Paylaşım Alanı :)))

İi haftalar
chess dante hosgeldiniz yaramazlik degil sizin ki
meroza tebrik ederim oglunu basarili bir performans sergilemis ki hata bulamadin

selam kızlar herkese iyi haftalar
çok şükür bütün sınavalrımız bitti
türkçe : 96
matematik : 100
fen :98
ingilizce :100
din : 100
sosyal : 100

bizim notlarımızda böyle

maşallah canım oğluna tebrik ediyorum
evet canım biz de öyle düşünüyoruz tamamen ilgi çekmek için bugünlerde o kadar çok sık söylüyor ki siz beni sevmiyorsunuz diye şaşırıp kalıyoruz ki onun yanında kardeşine fazla ilgi göstermiyoruz ona da hiç bağırmıyoruz azarlamıyoruz hep alttan alıyoruz babası bazen sinirleniyor ama o da bişey diyemiyor ters teper diye sağolsun eşimin çok faydası oluyor canım hafta sonlrı ingilizce kursuna babası götürüyor çıkınca onu gezdiyor beraberr vakit geçiriyorlar

ben bu sene de açıkcası sokucam özel okul sınavlrına şansımızı deneyelim birşey kaybetmeyiz geçen sene yönder okullarından kazanmıştı ama göndermedik bakalım bu sene düşünebiliriz belki uyarsa ama o olmazsa da özel dersi düşünüyorum yine de

tebrik ederim karamuk oğlunu:13:

hanımlar ara karne yok galiba bu sene
:26:

tebrik ederim karamuk oğlunu:13:

hanımlar ara karne yok galiba bu sene

teşekkürler canım
galiba yok ben de hafta sonu sordum oğluma hiç öyle bir şey demedi öğretmen dedi diğer sınıflar 1,2,3 ler yani almaya başladı ara karneleri
bu arada kızlar haftaya perşembe cuma okul yokmuş 8. sınıfların ortak sınavı varmış

benim oğlana bu sene birşeyler oldu..dün okudukları kitaptan performans ödevi vardı, yaparken eleştirmeme izin vermedi, umrunda olmadı söylediklerim, ben böyle yapıyorum dedi...yani söylediğmde daha düzgün yazması, cümleleleri kafasında oluşturup kağıda öyle geçirmesi, resmi daha özenli yapması falan ama buna bile tahammülü yok..notun düşük gelirse görüşürüz dedim, kendi haline bıraktım..ben kendim yapmak istiyorum, düşük gelirsede ben mutsuz olmıycam dedi ve gayet ciddiydi..babası da herzaman ki gibi rahat bırak çocuğu nasıl isterse öyle yapsın dedi ..çok merak ediyorum kaç alacağını :) isyankar durumdayız bu sene anlayacağınız, sanırım çocuğu delirttim, bu sene ipleri kendi eline almak istiyor :))

tebrik ederim oğlunu karamuk. karne biz de almadık, 4.sınıflara yok sanırım.

teşekkürler canım
bence de yok gibi geliyor

yok canım yok büyüyorlar artık sen istediğin kadar söyle onlar kendi düşündükleri gibi davranıyorlar sonuç olarak bizim baba da aynı çok sıkıyorsun çocuğu diyor bırak kendi nasıl istiyorsa öyle yapsın diyor

chess ara karne yok galiba
.sizinkiler yazilidan aldiklari notlari ogretmenden mi ogreniyo ?bizim ogrtmen hatalarini gormeleri acisindan ellerine veriyor o sekilde ogreniyorlar. turkceden 91 almisti 97 girilmis e okula
karamuk tebrik ederim oglunu .bizimde kardesiyle durumu ayni alttan aliyoruZ
Meroza kendilerini kanitlamak istiyorlar erkek cocuklari fazla mukkemeliyetci de olmuyor

sadece ilkokul olanlara tatil yokmuş canım, yani bize yok
:13:

yazılıdan sonra sınıfta sorular yapılıyormuş, oğlumda yanlış yaptığı sorular kaç puanlıksa ona göre hesapladı, e okulda da o şekilde çıktı sonra:13:

bizim yazılı oldukları gün sınıfta soruları çözüyorlar, kaç alacağını kendi hesaplıyor..ertesi gün öğretmen e okula notu girip, yazılı kağıtını eve gönderiyor..imzalayıp geri veriyoruz öğretmene..

Yazililarin eve gelmesinin yasak oldugunu soyluyor ogretmen bizi kandiriyor demek ki:)
Ogretmenler gunu icin ne yapacaksiniz brans ogrtmenlere hediye aliyor musunuz?

aslında yazılıların eve gelmesi iyiymiş, çünkü bazen hangi soru yanlıştı diyorum hatırlamıyorum diyor, bende merak ediyorum

ama bi taraftan da kötü, evde üstünde oynanabilir diye

öğretmenler günü için daha arayan soran olmadı, her sene sınıf annesi arıyordu toplanacak para için, bakalım nolcak

branş öğretmenleri için bişey düşünmüyorum valla, belki ing öğretmeni için düşünebilirim

bu arada meldam sizin hocayı merak ettiğim için facebookunu bile buldum

şu oğlumun geçen girdiği genel deneme sınavınıda kontrol etmişler sınıfta 2 yanlışı var görünüyor, bakalım resmi sonuçlar nasıl olcak

Yazililarin eve gelmesinin yasak oldugunu soyluyor ogretmen bizi kandiriyor demek ki:)

aslında yazılılar başlamadan önce çocuklara bu sene yazılıları eve göndermiyceğini, kağıtların resmiyet kazandığını söylemişti ama yine de gönderdi.. ertesi gün kağıtları getirmeyenin notunu düşüreceğini söylemiş..sonuçta yasak olsada biri şikayet etmedikten sonra sorun olmaz heralde, ben memnunum gönderilmesinden nerde yanlış yaptığını görüyorum..
öğretmenler günü için aranmadım, fazla bir vakitte kalmadı..yine klasik altın falan alınır heralde, branş öğretminimiz de ingilizce var, kendim birşey almayı düşünmüyorum..

nasıl oynayacak ki canım çocuk, öğretmen verdiği notu yazıyor zaten kağıtın üzerine..e okula zaten not girilmiş oluyor, kağıtı eve gönderdiğinde..

nasıl oynayacak ki canım çocuk, öğretmen verdiği notu yazıyor zaten kağıtın üzerine..e okula zaten not girilmiş oluyor, kağıtı eve gönderdiğinde..

yani canım, çocuk değil belki veli oynar, öyle değil böyle der, yoksa neden yasak olsun ki, herhalde bu tip olaylara sebebiyet vermemek için yasaktır diye mantık yürüttüm:26:

Son düzenleme:

biz de deneme sınavı yok maalesef..ben de atanın deneme sınavını aldım 1.dönem 3 tane, 2.dönem 3 tane kendim evde yaptırıcam :)

trafikten yazılı olmadılar hala, beden ve trafik boş, branş derleri boş, not haneleri yani

gerçi branş derslerin ne zaman olacağı bile girilmemiş

sizin çocuklara ne sorulmuş trafikte

canım bizimkiler oldu trafikten güvenli geçiş yerleri, güvenli oyun yerlerini resimdeki yanlış davranışlar, boşluk doldurmaca sormuş
bizimde sadece din kaldı

teşekkürler canım
valla akşam biraz sinirlendim elde olmadan ama sonradan da üzülüyorum kardeşinin uykusu gelmişti kucağıma gelmek istedi ben de aldım hemen o da zaten sen beni hiç öyle kucağına almazsın diye başladı yine triplere kız öyle birşeyde yok kucağımıza da alırız severiz oynaşırız ama yok yine de laflar aynı

aa sabah ben radyoda yanlış duymuşum o zaman iyiki çocuğa söylemedim heveslencekti yksa

biz de öyle birşey yok eve hiç yazılı kağıdı göndermedi öğretmen geçen senelerde gönderiyordu oldukları tesleri ama bu sene gelmedi hiç

daha kimseden ses seda çıkmadı ama sadece kendi öğretmenimize alırız branş öğretmenine alınmaz bence

trafikten yazılı olmadılar hala, beden ve trafik boş, branş derleri boş, not haneleri yani

gerçi branş derslerin ne zaman olacağı bile girilmemiş

sizin çocuklara ne sorulmuş trafikte

biz de olmadık canım trafikden daha öğretmen de birşey söylemedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…