Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
biz sınavlara şöyle hazırlanıyoruz, ilk önce hiç çalışmadan ben defterine yazılanları soruyorum, sözlü yapıyorum yani..sonra defterini okutuyorum, okulistikten dinle diyorum..sonrada eğitimhanenin yazılı kağıtlarından yaptırıyorum bir kaç tane..ama genelde okulda öğrendikleri kalıyor aklında..ev de öğrendiklerini daha çabuk unutuyor..
chess özel okul sınavı olursa girmesini isterim. özeller fiyatı yükselttiği için bu yıl bir çoğu yapmayacak. sınava girdi diyelim çocuk full yapacak. sonra genel yetenek sınavına girecek 30 soruyu 10 dk içerisinde yapacak zor biraz
yüzde otuz yüzde elli bursu da kaldırdıklarını biliyorum
yapıyorsa ne mutluben çok kasıyorum:26: dersler kafasında yer etmesi açısından yediği yemekten içtiği suya izlediği filme kadar herşeyi derse döndürüyorum:26::26:biz sınavlara şöyle hazırlanıyoruz, ilk önce hiç çalışmadan ben defterine yazılanları soruyorum, sözlü yapıyorum yani..sonra defterini okutuyorum, okulistikten dinle diyorum..sonrada eğitimhanenin yazılı kağıtlarından yaptırıyorum bir kaç tane..ama genelde okulda öğrendikleri kalıyor aklında..ev de öğrendiklerini daha çabuk unutuyor..
ooo canım siz bayağı sıkı hazırlanıyormuşsunuz ya :13: yok valla bizde öyle hazırlık bi fentekten ünite okuttumdu. Şu Atatürkün kişisel özellikleri konusunu her öğretmen standart soruyor sanırım. Sosyalden 2. ünite çok kazık, dün okuttumda çok basit bi soru sordum cevap veremedi, 2. ünite zorlucak
ortaokul konusu içime şimdiden dert, sonuçta 4 sene, ve çocuk okulda mutsuz olursa, problemli öğretmen olursa evde huzurun kalmayacağı garanti, çok önemli bir konu yani, bakalım napcaz
özel okullar sınavına bende düşünüyorum hem iyice tecrübe kazanır diye ama bu sene tayin durumumuzda var burs alır mı almaz mı bilemem bizim burdada nerdeyse full çıkartacak öğrencide öyle indirim olacak.
canım en azından tecrube olur başka bi okulda başka öğretmenlerle sınava girmek, ortaokulda da öyle olcakmış ya sbs sınavları
hiç sesiniz soluğunuz çıkmıyor hanımlar, oğlumun din ve ing sınavları yine iptal olmuş, zaten bunların tarihleri e okulda da yoktu, ne zaman olacak bakalım
bugun geçen bahsettiğim deneme sınavlarından olcaklarmış, bakalım sonuçlar ne olacak, bir hafta sonra ancak açıklanır herhalde
biz yabancı dil sınavımızı olduksiizin neden iptal oldu
bizim karışık cümleler düzgün cümle olması,türkçe kelimelerin ing karşılığı,9/3,5+3 gibi işlemlerin sonucu ingilizce karşılığı gibi sorular çıktı çocuklara yazılıdan önce çıkacak sorularında benzerini verdi
sınavınız nasıl geçti
bizim fen ve sosyal dersimiz 100 ,mat 99, türkçe 91 ama sınavı iptal etmişara karne almaları lazımdı son yazılıyı mı bekliyor:44:
dante toplantı nasıl geçti kesin okulun istekleri vardır
bilmiyorum ki canım branş sınavlarının tarihlerinin e okula girilmesiyle mi alakalı bir sorun var diye düşünmedim değil, tebrik ederim oğlunu bu arada, türkçe neden iptal
iyi geçti diyor ama bilinmez tabii bakalım görcez bir hafta sonra
ara karne olayını ben tamamen unutmuştum bu arada
teşekkürler cnm
türkçe sınıf geneli kötü olduğu için ipta oldul
çabuk dön chess
dante sende çabuk dönn
öksüz kalmasın topik
dante napıyon, ben kısa dönem çektim cezamı