İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 4.Sınıfa giden Velilerin ve Öğrencilerin Paylaşım Alanı :)))

özel okullar sınavına bende düşünüyorum hem iyice tecrübe kazanır diye ama bu sene tayin durumumuzda var burs alır mı almaz mı bilemem bizim burdada nerdeyse full çıkartacak öğrencide öyle indirim olacak.

dün oğlum sosyalden sınav oldu..Atatürk ün kişisel özelliğini sormuş, ben de çıkacağını bildiğim için ezberlemesini söylemiştim..defter yazan özelliklerin hepsini ezberlemişti. sınavda çıkmış tabi soru bizimki 4 tanesini yazmış beşincisini düşünmüş düşünmüş, baya zorlamdım diyor akıllıdır yazmış..sonuçta çalışkan ve zekinin karışımı oldu işte diyor :)))) ben de eğer öğretmen bu soruda not kırarsa, Atatürk akılsızmıdır diye itiraz et dedim :)))))) sabah baya gırgır yaptık..

biz sınavlara şöyle hazırlanıyoruz, ilk önce hiç çalışmadan ben defterine yazılanları soruyorum, sözlü yapıyorum yani..sonra defterini okutuyorum, okulistikten dinle diyorum..sonrada eğitimhanenin yazılı kağıtlarından yaptırıyorum bir kaç tane..ama genelde okulda öğrendikleri kalıyor aklında..ev de öğrendiklerini daha çabuk unutuyor..

ooo canım siz bayağı sıkı hazırlanıyormuşsunuz ya :13: yok valla bizde öyle hazırlık bi fentekten ünite okuttumdu. Şu Atatürkün kişisel özellikleri konusunu her öğretmen standart soruyor sanırım. Sosyalden 2. ünite çok kazık, dün okuttumda çok basit bi soru sordum cevap veremedi, 2. ünite zorlucak

ortaokul konusu içime şimdiden dert, sonuçta 4 sene, ve çocuk okulda mutsuz olursa, problemli öğretmen olursa evde huzurun kalmayacağı garanti, çok önemli bir konu yani, bakalım napcaz

chess özel okul sınavı olursa girmesini isterim. özeller fiyatı yükselttiği için bu yıl bir çoğu yapmayacak. sınava girdi diyelim çocuk full yapacak. sonra genel yetenek sınavına girecek 30 soruyu 10 dk içerisinde yapacak zor biraz
yüzde otuz yüzde elli bursu da kaldırdıklarını biliyorum

evet canım çok zor burda genel yetenek diye ayrı sınav yapmıyorlar, normal deneme yapıyorlar o da full olursa, fiyatlar konusunu bilmiyorum ama Türkiye geneli yükselirse burasıda yükselir herhalde, bakalım nolcak martta hepsinin çıkar kokusu

yapıyorsa ne mutluben çok kasıyorum:26: dersler kafasında yer etmesi açısından yediği yemekten içtiği suya izlediği filme kadar herşeyi derse döndürüyorum:26::26:

bunlar iyi günlerimizzz iyi düşünelim iyi olsun

canım en azından tecrube olur başka bi okulda başka öğretmenlerle sınava girmek, ortaokulda da öyle olcakmış ya sbs sınavları

canım en azından tecrube olur başka bi okulda başka öğretmenlerle sınava girmek, ortaokulda da öyle olcakmış ya sbs sınavları

evet canım bende öyle düşünüyorum tecrübe edinir diye. Bu ilk yazılılar geçti sayılır konular zorlaşıyor bakaılım neler olacak daha çok çalışma metodları geliştiririz galiba

hiç sesiniz soluğunuz çıkmıyor hanımlar, oğlumun din ve ing sınavları yine iptal olmuş, zaten bunların tarihleri e okulda da yoktu, ne zaman olacak bakalım
bugun geçen bahsettiğim deneme sınavlarından olcaklarmış, bakalım sonuçlar ne olacak, bir hafta sonra ancak açıklanır herhalde

bugün toplantı var bakalım nolcak

biz yabancı dil sınavımızı olduksiizin neden iptal oldu
bizim karışık cümleler düzgün cümle olması,türkçe kelimelerin ing karşılığı,9/3,5+3 gibi işlemlerin sonucu ingilizce karşılığı gibi sorular çıktı çocuklara yazılıdan önce çıkacak sorularında benzerini verdi
sınavınız nasıl geçti
bizim fen ve sosyal dersimiz 100 ,mat 99, türkçe 91 ama sınavı iptal etmişara karne almaları lazımdı son yazılıyı mı bekliyor:44:
dante toplantı nasıl geçti kesin okulun istekleri vardır

sosyal 2.ünite zor.ben kafasına iyi yer etmesi açısından kurşun askerlerle cepheler hazırladım üzerine notlar yazdım önce alay etti ama işe yaradı a

Son düzenleme:

bilmiyorum ki canım branş sınavlarının tarihlerinin e okula girilmesiyle mi alakalı bir sorun var diye düşünmedim değil, tebrik ederim oğlunu bu arada, türkçe neden iptal
iyi geçti diyor ama bilinmez tabii bakalım görcez bir hafta sonra

ara karne olayını ben tamamen unutmuştum bu arada

Son düzenleme:

teşekkürler cnm
türkçe sınıf geneli kötü olduğu için ipta oldul

çabuk dön chess

bizim de din sınavımız belli değil, kendi öğretmenimiz verdiği için de çok kasmıyorum. en son suphaneke duasını okutmuş ezbere türkçe anlamıyla birlikte, onu da ders sırasında ezberletmiş sanırım, türkçe anlamına evde çalışmamıştı, duayıda yazın ezberlemişti...ezberliyene 100 vericem karneye demiş, gaza gelip çoğu 100 almış..ilk defa haftasonu ing performans ödevi verildi. kartona soyağacı yapılması istenmiş, oğlum bizi karıştırmadan kendi yaptı..beni biliyor ellitane eleştiride bulunağımı ama ben de tuttum çenemi, güzel de oldu:) ing sınavıda haftaya pazartesi, e okula birşey girilmemiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…