günaydın kızlar
açıklanan sınavlarımız türkçe 98 fen 98 ingilizce 100
bugün de sosyal sınavımız var bakalım o nasıl geçecek dün kızdırıdı beni okuldan gelince bana telefon açtı arkadaşına ders çalışmaya gidicem dedi ben de izin verdim hiç çalışmamışlar bir de ben eve gelene kadar da sokakda oynamış kızıdm ben de akşam 10.30 a kadar ders çalıştı bakalım sınav nasıl geçecek merak ediyorum
daha canım biz almadık çevremden de duymadım alan nasıldır bilmiyorum yani
günaydın canım
çocuklar başlarında yetişkin olmadan beraber zor ders çalışır valla
oğlumunda sosyal yazılısı var bugun, ilk dersti, bende merak ediyorum, bugun hoca okur belki son ders kadar
bugun d r dan bakayım geldiyse, muhtemelen yokturda, ama d r ın netten satışında var
bi de anafen yazılmış başka bi sitede ama o soru bankası nasıldır hiç bilmiyorum
Dante kuzuyu tebrik ederim devami gelir insallah ingilizcede pratik yapilmasi gerektigi kadarr cociklarinda istahi olmasi lazim chess ben formulden cok memnunum dayanamadim konu anlatimini da aldim soru bankasini da:) anafen ve tudeme gore daha basarili buldum anafenin soru bankasi basit kaldi
sağlık olsun bakalım hangisini beğeneceksinyazarı kim
çocukları motive konusuna gelince konuşup ödüller vermekten yorulmuştum kızların başarılı erkeklere bayıldığını söyleyip örnekler verdim ikna oldu
karamuk ilgi çekmek için yapıyor bizimkide böyle eşiın yardımcı olmuyor mualttan alıp dikkatli yaklaşmak lazım
sınav sonuçları güzel güzel geliyor maşallah kuzulara
bizimki fenden de 100 aldı inşallah böyle devam ederbugün türkçe yazılısı vardı olmamış bu kaçıncı söylüyorsun yap boşu boşuna stres yaptırıyor bize
arkadaşlar çocuklarınız yazılıya çalışırken yanında mısınız yoksa en son mu kontrol ediyorsunuz? ilk zamanlar yanında durmadım sadece soru sordum 87-85 aldı test çözerkende yanında durunca 100-99 aldı. Alıştırmakta istemiyorum ama böyle daha iyi çalışıyor gibi saat veriyorum 1 saat sonra soracam diye 1 saat sonra soru soruyorum testi yanımda çözüyor. Siz napıyorsunuz
Chess bu yil deneme sinavi olmadik ogrtmen her an sinav olabilirsiniz hazirlikli olun dedi
mrth sinav olacagi zaman kendisi ge
nel tekrar yapiyor az cok cikacak sorulari tahmin ediyor. yaninda oldugumda benimle zitlasiyor
canım sağol cevapladığın için artık sınav değişti test olup çıkıyorlardı şimdi yazılı oluyorlar. konuları tek tek taradım öğretmeniylede konuştum konu sıkıntısı yok anlaması güzel ama en önce ben verecem diye 2 dersi yedi resmen. öğretmeni demiş cevap kağıdını ilk getirene değil hepsini bilene 100 diye. şimdi bitirsede tekrar ediyor sınavda öyle veriyor. Valla ben şimdilik böyle bir çözüm buldum saat veryiyorum saat sonunda soru soruyorum testi çözüyor daha neler bulacaz bakalım:26:
yine yapılsa güzel olurdu, inşallah ilerde olur. öğretmen forumundan takip ettiğim kadarıyla 4. sınıflar böyle denemelerde dökülmüş
bizimkilerin hali nice olurdu daha çok merak ettim onları okuduktan sonra
Ben sinav olsun istemiyorum. bircok yayinevinin sorulari berbat,ogrtmeni de sinavlara gore degerlendiriyor cocuklari ,gereksiz kasiliyoruz