İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 4.Sınıfa giden Velilerin ve Öğrencilerin Paylaşım Alanı :)))

ya benim oğlum ingilizceden 62 almış. o kadar da tekrar ettik konuları.moralim çok bozuldu. neden böyle oldu anlamadım .ingilizceden kaynak kitap almamıştım. okulistikten tekrar ediyordu.bana göre de gayet iyiydi.kullandığınız güzel kaynak kitap tavsiyeniz varmı ?

ingilizce sınavımızın ne zaman olacağı belli değil, olanlara sorayım sorular ne tarzda ..

ya benim oğlum ingilizceden 62 almış. o kadar da tekrar ettik konuları.moralim çok bozuldu. neden böyle oldu anlamadım .ingilizceden kaynak kitap almamıştım. okulistikten tekrar ediyordu.bana göre de gayet iyiydi.kullandığınız güzel kaynak kitap tavsiyeniz varmı ?

kelime bilgisi falan mı vardı ? belki birbirine karıştırmıştır heycandan kelimeleri..

canım ata yayınlarının ingilizcesi güzel:13: nasıl sorular çıkmış:26:

ingilizce sınavımızın ne zaman olacağı belli değil, olanlara sorayım sorular ne tarzda ..

biz olmadık daha bakalım bende çok merak ediyorum

:21::21::21::21::21::21::21::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK15::KK15::KK15::KK15::KK15::KK15::KK24::KK24::KK24::KK24::KK24::KK24:
Inanmazsınız sıla fen bilgisinden 89 almış
ne kadan değişik bi duyguymuş :KK53::KK53::KK53:

ilahi ya güldürdün beni,:KK1::KK1: neden öyle diyosun bak kız utandırdı seni, tebrik ederim kendisini:13::13:

Hep boyle devam eder insallah bizimde e okulda notlar girilmedi

Masallah sizin ilk yazililar bitti sayilir:)

İki puani neden kirilmis;( masallah cnm.bizim bir sosyal aciklandi 100 almis.turkce iptal.fen yarin .mat cuma gunu.

ya canım bi eş anlamlıyı yanlış yapmış ne olduğunuda söylemedi, duymak bile istemezsin zaten söylemekte istemiyorum diye üzülmüş yani anlayacağın

ilahi ya güldürdün beni,:KK1::KK1: Neden öyle diyosun bak kız utandırdı seni, tebrik ederim kendisini:13::13:

saolun kızlar

he tabi canım ordan öle görünüyor olabilir
resimden başka dersten 5 alamayan çocuk için ne demek sen biliyor musun hele de annesi için
he he biliyor musun 85den 5in annesiiiiiiiiii

demek ki mesele sevmekteymiş bak feni sevdim demişti aldı karşılığını
başka dersleri de sevse ya be:KK31::KK31::KK31:

saolun kızlar

he tabi canım ordan öle görünüyor olabilir
resimden başka dersten 5 alamayan çocuk için ne demek sen biliyor musun hele de annesi için
he he biliyor musun 85den 5in annesiiiiiiiiii

demek ki mesele sevmekteymiş bak feni sevdim demişti aldı karşılığını
başka dersleri de sevse ya be:KK31::KK31::KK31:

inşallah canım, darısı diğer derslerin başına:13::13:

kelime bilgisi falan mı vardı ? belki birbirine karıştırmıştır heycandan kelimeleri..

aile bireyleri, sayılar, diyolog boşluk doldurma,that this uzak yakın durumu yani çok zor şeyler değil ama aile bireylerini ve sayıları yeni gördükleri için karıştırmış ve yazım yanlışları yapmış heralde söylediğine göre

chess ata yayıncığın smiling english yazan mı? kitabın ismini tam olarak yazabilirmisin?

chess ata yayıncığın smiling english yazan mı? kitabın ismini tam olarak yazabilirmisin?

sınıfçak 4 parça olarak aldık canım,

similing
soru bankası
quiz
notebook

notebook dediği defter tabii ama sayfaların yanlarında resimli kelimeler var

aile bireyleri, sayılar, diyolog boşluk doldurma,that this uzak yakın durumu yani çok zor şeyler değil ama aile bireylerini ve sayıları yeni gördükleri için karıştırmış ve yazım yanlışları yapmış heralde söylediğine göre

bence ingilizce mutlaka kaynak olmalı, bol etkinlik yapmalılar benim görüşüm:13:

bi de, chit chat english var oxford yayınlarının ama onu eve getirmiyor okulda kalıyor, çok inceleme fırsatım olmadı, ama o da güzeldi:13:

chess cevabın için teşekkürler.dediğin gibi kaynak almayınca olmıyacak.sınıftada öğretmen yardımcı kitap aldırmadı.ben de evde sürekli öğrendiklerini tekrar ettirdim.yeterli olur sanmıştım ama olmadı

chess cevabın için teşekkürler.dediğin gibi kaynak almayınca olmıyacak.sınıftada öğretmen yardımcı kitap aldırmadı.ben de evde sürekli öğrendiklerini tekrar ettirdim.yeterli olur sanmıştım ama olmadı

canım ata yayınlarının güzel tarafı etkinliklerin bile cevap anahtarı var, yani ingilizcesi kötü olan biri bile (benim gibi) rahatça kontrol edebilir. ama her kaynakta olduğu bi tek tük yanlış soru çıkıyor. başarılar çocuğuna:13::13:

formül soru bankası alanlar memnun mu acaba, soru bankası arayışındayım, uzun süredir tudemden yaptırmıyodum şimdi türkçe yaptırayım dedim bi tane çıldırttı beni kitap, cevaplar o kadar birbirine yakınki, ben asla emin olamadım, çocuk nasıl olsun
netten alıcam bi tane formül bi ara yoktu şimdi satışta ne dersiniz ya da başka ne önerebilirsiniz

Son düzenleme:

bozma moralini daha ilk sınavları toparlar elbet biz de ingilizcede kaynak kitap yok ama bizimki haftasonları ingilizce kursuna gidiyor çok faydasını görüyoruz şimdilik

bence ingilizce mutlaka kaynak olmalı, bol etkinlik yapmalılar benim görüşüm:13:

ve kesinlikle tekrar canım çünkü tekrar olmazsa çok kolay unutluyor bizim yaptığımız gibi kese olayını yapabilirisniz biz haftada bir tekrarlıyoruz o kese sayaseinde çok faydası oluyor unuttuğu kelimelri de hatırlamış oluyor

fentekten 96 almış, buna üzülmedi alışıyor herhalde:KK1::KK1:

ya sonuçda o da beş öyle düşünmek lazım oğluşunda artık öyle dülşünüyor demekki canım :KK34:

formül soru bankası alanlar memnun mu acaba, soru bankası arayışındayım, uzun süredir tudemden yaptırmıyodum şimdi türkçe yaptırayım dedim bi tane çıldırttı beni kitap, cevaplar o kadar birbirine yakınki, ben asla emin olamadım, çocuk nasıl olsun
netten alıcam bi tane formül bi ara yoktu şimdi satışta ne dersiniz ya da başka ne önerebilirsiniz

daha canım biz almadık çevremden de duymadım alan nasıldır bilmiyorum yani

X