- 15 Ocak 2009
- 4.663
- 108
Inanmazsınız sıla fen bilgisinden 89 almış
ne kadan değişik bi duyguymuş
tebrikler canım sılaya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya benim oğlum ingilizceden 62 almış. o kadar da tekrar ettik konuları.moralim çok bozuldu. neden böyle oldu anlamadım .ingilizceden kaynak kitap almamıştım. okulistikten tekrar ediyordu.bana göre de gayet iyiydi.kullandığınız güzel kaynak kitap tavsiyeniz varmı ?
ya benim oğlum ingilizceden 62 almış. o kadar da tekrar ettik konuları.moralim çok bozuldu. neden böyle oldu anlamadım .ingilizceden kaynak kitap almamıştım. okulistikten tekrar ediyordu.bana göre de gayet iyiydi.kullandığınız güzel kaynak kitap tavsiyeniz varmı ?
ingilizce sınavımızın ne zaman olacağı belli değil, olanlara sorayım sorular ne tarzda ..
Hep boyle devam eder insallah bizimde e okulda notlar girilmedi
Masallah sizin ilk yazililar bitti sayilir:)
İki puani neden kirilmis;( masallah cnm.bizim bir sosyal aciklandi 100 almis.turkce iptal.fen yarin .mat cuma gunu.
ilahi ya güldürdün beni, Neden öyle diyosun bak kız utandırdı seni, tebrik ederim kendisini:13::13:
saolun kızlar
he tabi canım ordan öle görünüyor olabilir
resimden başka dersten 5 alamayan çocuk için ne demek sen biliyor musun hele de annesi için
he he biliyor musun 85den 5in annesiiiiiiiiii
demek ki mesele sevmekteymiş bak feni sevdim demişti aldı karşılığını
başka dersleri de sevse ya be
kelime bilgisi falan mı vardı ? belki birbirine karıştırmıştır heycandan kelimeleri..
canım ata yayınlarının ingilizcesi güzel:13: nasıl sorular çıkmış:26:
biz olmadık daha bakalım bende çok merak ediyorum
chess ata yayıncığın smiling english yazan mı? kitabın ismini tam olarak yazabilirmisin?
aile bireyleri, sayılar, diyolog boşluk doldurma,that this uzak yakın durumu yani çok zor şeyler değil ama aile bireylerini ve sayıları yeni gördükleri için karıştırmış ve yazım yanlışları yapmış heralde söylediğine göre
chess cevabın için teşekkürler.dediğin gibi kaynak almayınca olmıyacak.sınıftada öğretmen yardımcı kitap aldırmadı.ben de evde sürekli öğrendiklerini tekrar ettirdim.yeterli olur sanmıştım ama olmadı
ingilizce sınavımızın ne zaman olacağı belli değil, olanlara sorayım sorular ne tarzda ..
bence ingilizce mutlaka kaynak olmalı, bol etkinlik yapmalılar benim görüşüm:13:
fentekten 96 almış, buna üzülmedi alışıyor herhalde
formül soru bankası alanlar memnun mu acaba, soru bankası arayışındayım, uzun süredir tudemden yaptırmıyodum şimdi türkçe yaptırayım dedim bi tane çıldırttı beni kitap, cevaplar o kadar birbirine yakınki, ben asla emin olamadım, çocuk nasıl olsun
netten alıcam bi tane formül bi ara yoktu şimdi satışta ne dersiniz ya da başka ne önerebilirsiniz