İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 4.Sınıfa giden Velilerin ve Öğrencilerin Paylaşım Alanı :)))

Telden girisim zor oluyor yazilarim karisik oldugu icin kusura bakmayin yazmadan edemiyorum. biz sosyal sinavindan 100 aldik.ogretmeni benim sorularolsa cuvallardiniz ,dua edin devletin sorulari bunlar dedi .bende baska okullardaki velilere sordum sorular birebir ayni sizlerin bu durumda bi bilginiz varmi?

bizim sosyal sınavı pazartesi canım..sosyal e çalışmıyor hiç, ödev falan da gelmiyor..heralde fen sınavından sonra biraz daha eğilirler..ben de merak ediyorum sorular nasıl olucak, akşam araştırıcam çıkabilecek soruları..

benimkide bu haftaki sınavlar yüzünden endişeli, öğretmen bu hafta ödev vermeyeceğini, sınavlara çalışmaları gerektiğini söylemiş bugün, sevimli gelmiyorlarda değil hani:KK1:

chess zor valla ya, bizim bir tane 95 imiz bir tane de 100 ümüz var ya o yüzden bu sınavda 100 almak istiyor, aslında hırslı değildir hiç şaşırttı beni..heycanlanıp şaşırmasından endişeleniyorum..

günaydın hanımlar dün ilk sınavımızı olduk iyi geçmiş 100 bekliyoruz bakalım ancak sorular bizim çalıştığımız yerlerden çıkmamış noktalama işaretlerinden falan sormuş bir tane metin vermişler onunla ilgili sorular sormuşlar

bugün fen den sınavımız var.beni en geren sınav niyeyse, ilk defa görüyor olmamız etken sanırım. sabahleyin 100 alıcam anne dedi..ben de çok üzerine gitmemek için, sen heycanlanmadan sorulararın cevaplarını güzelce yaz gerisi kolay zaten dedim..sonuçta maşallah çocuklarımız zaten iyi not getirecek biliyoruz da 100 e takmış durumdayız..sonuçta 85 de 5 yani dimi ..

başarılar canım oğluna diyorum ya her zaman biz onlardan daha heyecanlı ve gerginiz bakalım bugün inglizce var yarın da bizim de fen sınavımız var

benimkide bu haftaki sınavlar yüzünden endişeli, öğretmen bu hafta ödev vermeyeceğini, sınavlara çalışmaları gerektiğini söylemiş bugün, sevimli gelmiyorlarda değil hani:KK1:

bizimki de ödev vermiyor hafta sonu bile vermemiş ödev

iyi tarafından bak meldam en azından, notlar ortaöğrenime geçişte kullanılmayacak, bence kendisini o kadar da fazla sıkmasın, çetin ortaokul koşullarına hazırlanıyorum derken, tam tersi negatif olarak sınav korkusu yerleşmiş bi ortaokul öğrencisi adayı olmasın
Calisiyor emek ediyor karsiligida olsun istiyor
Sinav stresi sarmis bizimde odev vermem dedi ama verdi:KK43:
bizim sosyal sınavı pazartesi canım..sosyal e çalışmıyor hiç, ödev falan da gelmiyor..heralde fen sınavından sonra biraz. daha eğilirler..ben de merak ediyorum sorular nasıl olucak, akşam araştırıcam çıkabilecek soruları..
Sosyal kolay bilinen seyler

karamuk Turkcede es anlam zit anlam cok cikti orada bir cuvalladilar.10( ) uncu paranteze ne gelcek die soruldu orada da cuvalladilar deyimler ve atasozlerinde de dokulduler bizim iyi bekliyodu ama sinav iptal fen sorulari nasil cikiyor

bugün fen den sınavımız var.beni en geren sınav niyeyse, ilk defa görüyor olmamız etken sanırım. sabahleyin 100 alıcam anne dedi..ben de çok üzerine gitmemek için, sen heycanlanmadan sorulararın cevaplarını güzelce yaz gerisi kolay zaten dedim..sonuçta maşallah çocuklarımız zaten iyi not getirecek biliyoruz da 100 e takmış durumdayız..sonuçta 85 de 5 yani dimi ..

evet canım 5 e tekabül ediyor, tebrik ederim oğlunu:13:

Son düzenleme:
ya yine iptal olmadıysa bizimkiler bu gün olacak inşallah ilk sınavı, bu hafta hergün var, pazartesi hariç
ama ingilizce ve din hala belli değil onlar sınav tarihlerini girmemişler

benim oğlumunda zayıf olduğu konu türkçe malesef bu sene, soyut anlamlandırmada sorun var sanırım, deyimleri tam oturtamıyo kafasında, seneye daha farklı olur diye düşünüyorum, malum soyut düşünme 9-10 yaşta oturuyormuş

ya yine iptal olmadıysa bizimkiler bu gün olacak inşallah ilk sınavı, bu hafta hergün var, pazartesi hariç
ama ingilizce ve din hala belli değil onlar sınav tarihlerini girmemişler

benim oğlumunda zayıf olduğu konu türkçe malesef bu sene, soyut anlamlandırmada sorun var sanırım, deyimleri tam oturtamıyo kafasında, seneye daha farklı olur diye düşünüyorum, malum soyut düşünme 9-10 yaşta oturuyormuş

benimki de tam tersi mecaz anlamlara kafası çok yattı. türkçe sınavında çok çıkmış ve hepsini yapmış, şaşırttı beni..geçen sene yüzüne bakmadığı değimler kartıyla oynamak istiyor benimle :)

İngilizce bizim de belli değil, din dersine de kendi öğretmenleri giriyor, yazılı yapar mı bilmem..

Son düzenleme:
benimki de tam tersi mecaz anlamlara kafası çok yattı. türkçe sınavında çok çıkmış ve hepsini yapmış, şaşırttı beni..geçen sene yüzüne bakmadığı değimler kartıyla oynamak istiyor benimle :)

İngilizce bizim de belli değil, din dersine de kendi öğretmenleri giriyor, yazılı yapar mı bilmem..

yapmak zorunda canım, yapar yani yazılı

valla bu deyim mecaz sorununu nasıl aşıcaz bilemiyorum

fen den sınav olmuşlar, tek yanlışı olduğunu düşünüyor..diyafram kası nefes alındığında kubbeleşir cevabını yanlış vermiş..okulistikten de dün akşam dinlemişti ama aklına gelmedi heralde..siz de de çıkabilir bir kaç kere tekrarlatın bu konuyu :)

fen den sınav olmuşlar, tek yanlışı olduğunu düşünüyor..diyafram kası nefes alındığında kubbeleşir cevabını yanlış vermiş..okulistikten de dün akşam dinlemişti ama aklına gelmedi heralde..siz de de çıkabilir bir kaç kere tekrarlatın bu konuyu :)

banada hep tam tersiymiş gibi çağrışım yapıyor nedense, nefes alınca kubbeleşirmiş gibi, oğlumun fentek sınavı perşembe sanırım, iyi hatırlattın bu konuyu tekrar okutayım
:13:

banada hep tam tersiymiş gibi çağrışım yapıyor nedense, nefes alınca kubbeleşirmiş gibi, oğlumun fentek sınavı perşembe sanırım, iyi hatırlattın bu konuyu tekrar okutayım
:13:

okut canım, okulistikte anlatıyor dinlemişti ama kayıt altına almamış demek ki benim ki..dediğine göre tek yanlışı o 2,5 puanlık bir soru..bir soru içinde doğru yanlışları işaretlemeleri gerekiyor ya o tarzda..25 puanlıkmış sorunun tümü..

Chess sinaviniz nasil gecti? meroza saol dikkat etmesini soylerim bizim din ve ing sinavi iki hafta sonra

Chess sinaviniz nasil gecti? meroza saol dikkat etmesini soylerim bizim din ve ing sinavi iki hafta sonra

türkçeden 98, mat den 100 almış canım, sizin sonuçlar nasıl

yarın fentek, cuma günüde sosyal var, din de haftayaymış, herhalde ing de haftaya olur

selam hanımlar

maşallah çocukların notları hepsi çok güzel hep böyle devam etsinler işallah:nazar::nazar::nazar:

bizimki de türkçeden 98 almış ingilizceden de 98-100 arası bekliyormuş bugün de fenden oldular o da güzel geçti dedi bakalım o nasıl gelecek yarın sınavımız tok cuma günü sosyalden sınavımız var

:21::21::21::21::21::21::21::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK15::KK15::KK15::KK15::KK15::KK15::KK24::KK24::KK24::KK24::KK24::KK24:
Inanmazsınız sıla fen bilgisinden 89 almış
ne kadan değişik bi duyguymuş :KK53::KK53::KK53:

selam hanımlar

maşallah çocukların notları hepsi çok güzel hep böyle devam etsinler işallah:nazar::nazar::nazar:

bizimki de türkçeden 98 almış ingilizceden de 98-100 arası bekliyormuş bugün de fenden oldular o da güzel geçti dedi bakalım o nasıl gelecek yarın sınavımız tok cuma günü sosyalden sınavımız var
Hep boyle devam eder insallah bizimde e okulda notlar girilmedi
fen sınav sonucunu e okula yazmış öğretmen, 98 almış..
Masallah sizin ilk yazililar bitti sayilir:)
türkçeden 98, mat den 100 almış canım, sizin sonuçlar nasıl

yarın fentek, cuma günüde sosyal var, din de haftayaymış, herhalde ing de haftaya olur

İki puani neden kirilmis;( masallah cnm.bizim bir sosyal aciklandi 100 almis.turkce iptal.fen yarin .mat cuma gunu.

X