komikler ya, ne var ders kitaplarında ne, hiç birşey
bomboş gereksiz ağaç israfı kitaplar
zaten öğretmen aldırmasa biz alırız kaynak, öğlece devlet en iyisini bilir diye kendi hallerine bırakacak halimiz yok çocuklarımızı
senin de bayramın kutlu olsu chess..
oğluna başarılar dilerim. bizim matematik sınav sonucu açıklandı şükür, 95 almış. ardışık sayılarla ilgili işlem yaparken bölme işleminde hata yapmış :) perşembe türkçe var, hayırlısı bakalım.
tebrik ederim canım oğlunu:13:, sonuçlar e okula mı yazılmış yoksa öğretmeni sınıfta mı okumuş merak ettim
teşekkürler chess..öğretmen söyledi bugün, e okula girmemiş notunu..
selamuzun bir aradan sonra geldimm . geçmiş bi hayli kabarmış sınavlar olmuş ,açıklanmış
meroza tebrik ederim oğlunu diğer sınav olacak kuzularada başarılar dilerim
biz bugün sosyalden yazılı oluyoruz :18::18:
bizim bu dönem ve 2 dönemin sınav tarihleri belirlenip eve yollandı . o günler ödev olmadan ders yapılması için
proje ödevlerine de ağırlık veriliyorsiz proje ödevleri ve sunumlar yapıyor musunuz?
bizim öğretmenin notları kıt olcakmış 1 puan fazlasını veremezmiş bu katılık neden
selamuzun bir aradan sonra geldimm . geçmiş bi hayli kabarmış sınavlar olmuş ,açıklanmış
meroza tebrik ederim oğlunu diğer sınav olacak kuzularada başarılar dilerim
biz bugün sosyalden yazılı oluyoruz :18::18:
bizim bu dönem ve 2 dönemin sınav tarihleri belirlenip eve yollandı . o günler ödev olmadan ders yapılması için
proje ödevlerine de ağırlık veriliyorsiz proje ödevleri ve sunumlar yapıyor musunuz?
bizim öğretmenin notları kıt olcakmış 1 puan fazlasını veremezmiş bu katılık neden
görümcemin oğlu ilkokula başlıycak bu sene..bir tanıdıkları milli eğitimde çalışıyormuş, demiş ki en iyi öğretmenler a şubesine verilir ..sizce bu doğru mu okulunuza bakınca ? ben gittiğimiz iki okula bakınca tutuyor gerçekten de :)
doğru valla, acaba ortaokullar içinde geçerli mi, ilkokul bitti biter iş işten geçti
ben de onu merak ediyorum :)
ya keşke ortaokulda sınıflar belirlenirken seviye tespiti falan yapılsa ya da en azından not ortalamasına göre oluşturulsa
biz de 5, 6 çocuğu ortaokul da aynı sınıfa yazdırmaya çalışıcaz ama bakalım başarabilecekmiyiz..zeka seviyeleri birbirlerine yakın ama diğer gelecekleri bilmiyorum tabi..o da başarabilirsek, haa bir de a şubesini istiycez müdür kesin kovar heralde :)
chess bizim matematik yazılı sonucunu e okula girmiş öğretmen..bugün türkçe sınavı var..
valla canım sanki o mevzuları nisanda mayısta halletmememiz gerekiyor, çünkü çabucak oluşturuluveriyor o özel şubeler, sana gelince kontenjan kalmamış oluyor, ayrıca çok güzel düşünmüşsünüz, keşke benimde öyle uyumlu bi veli grubum olsa, bizimkilere şu okula verelim topluca desem, kimse burnundan kıl aldırmaz, o okul iyi değil buraya verecem diye
başarılar oğluna canım, bizimkilerde salı başlıcak merakla bekliyorum:13:
yani civardaki ortaokullar belli, uzağa göndermeyi düşünmüyorum. okullar zaten karman çorman oldu, ağzına kadar dolmuş durumda..civardaki iyi kabul edilen okula gönderme kararı aldık kafa dengi velilerle tabi aynı sınıfa düşmeleri bizim ve çocuklar için güzel olur ama ne kadar başarılı oluruz bilmiyorum. bu sene ortaokullar da guruplaşma çok varmış. bizim göndereceğimiz okula altı okuldan öğrenci gelmiş, diğer okullar da aynı durumda, herkes kendi arasında gruplaşıyor tabi..hayırlısı bakalım, hele 4.sınıfı bir atlatalım da hayırlısıyla.ortaokulda daha büyük sorunlar bekliyor bizi sanki..
bu arada bizim ingilizce öğretmeni fenaymış, çocuklar hiç sevmiyor, sürekli azarlayıp kötü davranıyormuş özellkle erkek çocuklarına. ben henüz birşeyini duymadım oğlumdan, özellikle branş öğretmenlerinin sevimli sıcak olması gerekir ki çocukları derstten soğutmasın. neyin kafası bu anlamıyorum..
oğlumun gideceği okul beğenilmiyor, ben de napacağımı henüz bilmiyorum, zaten okul bize yakında değil, başka bi okul daha yakın ama oda beğenilmiyor halbuki en merkezi yerde, benimde kafam çok karışık şuan, resmiyette olmasada en azından gayriresmi yaz tatiline girmeden bu konuyu netleştirmem lazım yoksa yaz tatili benim için bayağı bi zor geçecek. Okul ve öğretmen meseleleri insanın günlük hayatını etkileyecek kadar önemli, malum ve aynı okulda aynı öğretmenlerle dört sene geçireceğiz, umarım herkesin gönlüne göre olur
öğretmeniniz müdehale etmiyormu acaba bu duruma, sanırım bizim branş öğretmenleri sınıfın kontrolunu sınıf öğretmenine bırakıyor, bence bu güzel bişey, sonuçta onları sınıf öğretmeni tanıyor. tatsız bir durum olunca sınıf öğretmenine söylüyorlarmış, o hallediyormuş
bizim sosyal ve fen ağırlıklı en az 2 proje die altını çizmişvermesin boşver nasılsa bi önemi yok
valla proje mroje denmedi henüz, e okulda da sadece görsel sanatlar için proje yazılmış, o da ne olacak bilmiyorum, diğer derslerden olacakmı onuda bilmiyorum
bizim sadece 1. sınavların tarihleri girilmiş, sizin öğretmeniniz çok organizeymiş valla, aslında o özellikleri güzel
bizim ödevler 9 saatte bitiyorrrteşekkürler. bize daha proje ödevi verilmedi, performas ödevi de vermiyor öğretmen..iki sayfa ödev yapıyor, bitti gitti..
okul kaydı için bu işi meslek haline getirmiş kişilerde var bir miktar parayla istediğin okulu, en iyi öğretmeni sınıfı seçebiliyorsunyılbaşına kadar ikametgahları ayarlamak gerek diye duydum, merkezi yerleştirildikleri için okula..sonradan nakille falan uğraşmak istemiyorum. bir okulda iyi öğretmen de olur, vasat öğretmen de, bağırıp çağıran öğretmen de şansa kalıyor birazda işimiz..
bizim sınıf öğretmeni karışmıyormuş, veliler bundan da şikayetçi.
oğlumun gideceği okul beğenilmiyor, ben de napacağımı henüz bilmiyorum, zaten okul bize yakında değil, başka bi okul daha yakın ama oda beğenilmiyor halbuki en merkezi yerde, benimde kafam çok karışık şuan, resmiyette olmasada en azından gayriresmi yaz tatiline girmeden bu konuyu netleştirmem lazım yoksa yaz tatili benim için bayağı bi zor geçecek. Okul ve öğretmen meseleleri insanın günlük hayatını etkileyecek kadar önemli, malum ve aynı okulda aynı öğretmenlerle dört sene geçireceğiz, umarım herkesin gönlüne göre olur
öğretmeniniz müdehale etmiyormu acaba bu duruma, sanırım bizim branş öğretmenleri sınıfın kontrolunu sınıf öğretmenine bırakıyor, bence bu güzel bişey, sonuçta onları sınıf öğretmeni tanıyor. tatsız bir durum olunca sınıf öğretmenine söylüyorlarmış, o hallediyormuş
bizim sosyal ve fen ağırlıklı en az 2 proje die altını çizmişdiğer okullardaki arkadaşları aradım onlarda bu kadar yoğunluğun üstüne proje ödevlerinden şikayetçi sadece görsel sanatlarsa şanslısınız
ben 4.sınıfların proje performans ödevlerine ağırlık verdiğini biliyorum neden böyle oldu ki :44::44:
bizim ödevler 9 saatte bitiyorrr
okul kaydı için bu işi meslek haline getirmiş kişilerde var bir miktar parayla istediğin okulu, en iyi öğretmeni sınıfı seçebiliyorsun
ortaokul tercihi ergenliğe adım adım yaklaştıkları için çok daha önemli okul düzgün olacak,öğretmen ve çevre iyi olacakçok işimiz var bizim kadar sıkıntı çeken veli grubu olmamıştır