- 15 Ocak 2009
- 4.663
- 108
günaydın hanımlar sınav tarihlerimiz belli oldu dün öğretmen vermiş tarihleri çocuklara e-okuldan da baktım akşam oraya da girilmiş sınav tarihleri 4 kasımdan 14 kasıma kadar sınavımız var
arada deneme bizimki de yapıyor 10 soruluk testler falan çözdürüyor
bende bazen aynı kaygıya düşüyorum sanki birşeyler eksik kalıyormuş kaçırıyorum diye düşünüyorum ama akşam anladım ki şuan da gayet iyi gidiyormuşuz çünkü bir soru vardı ve kendi yorumlarına göre yapmalarını istemişler ve oğlumda çok güzel cevaplamış hoşuma gitti ama insan yine de stress yapıyor işte bizimki de normalde ödevlerini yapıyor o da az oluyor zaten sonrada kaynak kitaplarından her dersten birer test çözüyor o kadar sonrası boş zaman oluyor onda da ya arkadaşalrı ile dolaşıyor biraz ya da sokakda oynuyor
çok doğru diyorsun canım hele bu tatil uzun oldu şimdi arkadan da 29 ekim tatili çocuklar tamamen gevşiyorlar
ben tamamen kaldırıdm pc ve tableti hafta arası vermiyorum zaten o da istemiyor hafta sonu çıkarıyorum sadece
sağolasın senin de bayramın kutlu olsun
yok ya ne biliyim belki biz mi kasıyoruz biraz kendimizi acaba ? ay valla diyorum ya gerçekten 4. sınıf fobisi oluştu üzerimizde inanki
eşler zaten hep rahat ödevini yaptın mı diye sorar yaptıysa tamam daha da sıkıştırmaz bizim ki de o kadar ilgi yani akşam ben çocuklar uyuduktan sonra ingilizce dersinde öğrendikleri kelimeleri unutmasın diye küçük kağıtlara yazıp keseye atıyorum sonra ordan kelimelri tekrar ediyoruz sen napıyosun diye sormuyor bile erkekler hep aynı işte
bizim de din öğretmeni daha gelmedi kendi öğretmenimiz yaptırıyor ama öyle sınıf öğretmenin isteyip istememe hakkı var mıdır branş öğretmenini açıkcası duymadım
herkese iyi haftalar bizim arada denemeler yaptı ir kerede yazılı fenden ama oda denemeydi kanımca tek ünite yazılısı olmaz gibi bizim ödevimiz hep az oluyor kaynak kitap ve test aldım oğlana hangi konuysa onu okuyup test çözüyor morpaya bakıyor, kitap okuyor ee hepsi en fazla 1 saat ondan sonrası boş siz zamanı nasıl değerlendiriyorsunuz acaba yeter diye düşünüyorum sonrada çok mu boş kaldı diyorum bilemedim
arada deneme bizimki de yapıyor 10 soruluk testler falan çözdürüyor
bende bazen aynı kaygıya düşüyorum sanki birşeyler eksik kalıyormuş kaçırıyorum diye düşünüyorum ama akşam anladım ki şuan da gayet iyi gidiyormuşuz çünkü bir soru vardı ve kendi yorumlarına göre yapmalarını istemişler ve oğlumda çok güzel cevaplamış hoşuma gitti ama insan yine de stress yapıyor işte bizimki de normalde ödevlerini yapıyor o da az oluyor zaten sonrada kaynak kitaplarından her dersten birer test çözüyor o kadar sonrası boş zaman oluyor onda da ya arkadaşalrı ile dolaşıyor biraz ya da sokakda oynuyor
evet kesin bilgi değil canım benim ki de, ama inşallah olmaz ya, ne kadar çok tatil yapıyor bizim öğrenciler, okul başlayalı bir ayı geçti güya ama ilk üniteler bile bitmedi, çocuklar tam konsantre olacakken tekrar gevşediler, japonya da 3 dönem oluyormuş ve yaz tatili sadece bir aymış, farkı ordan gör mesela
bizimkide hemen yapsa ödevleri 1 saatte bitecek ama o kadar çok sallanıyor ki, o bir saatlik ödev oluyor 3 saat, bu kadar sallanan sadece benim çocuğum mu acaba? ben extra bişey yaptırmıyorum kitap okuması dışında, onun dışında genelde bilgisayarında, bilgisayar için kural koymak falan pek işe yaramadı, ben de diretmedim çünkü alternatifi yok, ne yapsın çocuk
çok doğru diyorsun canım hele bu tatil uzun oldu şimdi arkadan da 29 ekim tatili çocuklar tamamen gevşiyorlar
ben tamamen kaldırıdm pc ve tableti hafta arası vermiyorum zaten o da istemiyor hafta sonu çıkarıyorum sadece
Geçmiş bayramınızı kutlarım.
Biz bu sene gayet rahatız. Ödev az geliyor ve matematikten geliyor çoğunluk. Okulda fen ile ilgili test yaptıklarını hiç görmedim, fen den kaynak kitabımızda yok. Benim kafama takılan fen dersi, konuyu çok iyi bilmesi gerekiyorki testlerde şaşırtmalı seçeneklerde doğruyu işaretleyebilsin. arada ben fen testi çözdürüyorum ama öğretmen, oğlum ve eşim o kadar rahatki ben niye kendimi kasıyorum deyip şu aralar ben de salmış durumdayım.perşembe günü matematikten sınav olacaklarmış.bize din öğretmeni şimdiye kadar bir kere geldi. velilerden duyduğuma göre öğretmen beğenmemiş ve kendi öğretmek istiyormuş. daha önce zaten biz veriyorduk bu dersi diyormuş. geçen hafta din dersi yapmamışlardı.öğretmenin, branş öğretmen istemem hakkı var mı.
sağolasın senin de bayramın kutlu olsun
yok ya ne biliyim belki biz mi kasıyoruz biraz kendimizi acaba ? ay valla diyorum ya gerçekten 4. sınıf fobisi oluştu üzerimizde inanki
eşler zaten hep rahat ödevini yaptın mı diye sorar yaptıysa tamam daha da sıkıştırmaz bizim ki de o kadar ilgi yani akşam ben çocuklar uyuduktan sonra ingilizce dersinde öğrendikleri kelimeleri unutmasın diye küçük kağıtlara yazıp keseye atıyorum sonra ordan kelimelri tekrar ediyoruz sen napıyosun diye sormuyor bile erkekler hep aynı işte
bizim de din öğretmeni daha gelmedi kendi öğretmenimiz yaptırıyor ama öyle sınıf öğretmenin isteyip istememe hakkı var mıdır branş öğretmenini açıkcası duymadım