bugunde benim oğlum ilk yazılısını olcak ing den. hemen okusa bari sonuçları, ilk olunca insan heyecanlanıyor
oy mahpus damlarından çıktım da geldim ne var ne çok millet
oy mahpus damlarından çıktım da geldim ne var ne çok millet
çok merak ediyor insan sonuçları..bizim 2.sınavımız türkçeydi 100 almış oğluş..iyi gidiyor maşallah..haftaya fen var :)
bugunde benim oğlum ilk yazılısını olcak ing den. hemen okusa bari sonuçları, ilk olunca insan heyecanlanıyor
sosyaldan geçmişimi öğreniyorum konusuna geçildi ama o ünite bana çok ağır geldi ya, 1. ve 2. balkan savaşları, inönü savaşları... uşi antlaşmaları... yani çocuklar sadece kurtuluş savaşını 1. dünya savaşını bilse üstünkörü yetmezmiydi şimdilik, çocuklar onca savaşı barışı ve savaşla barış arasında kalan ayrıntıları nasıl ezberlesin aklına yazsın bu yaşta
ben mi yanlış düşünüyorum acaba:26:
Meroza tebrik ederim oglunu .karamuk basarilar size.chess sinaviniz nasil ::gecti ? Dante hosgeldi:n
Telden girisim zor oluyor yazilarim karisik oldugu icin kusura bakmayin yazmadan edemiyorum. biz sosyal sinavindan 100 aldik.ogretmeni benim sorularolsa cuvallardiniz ,dua edin devletin sorulari bunlar dedi .bende baska okullardaki velilere sordum sorular birebir ayni sizlerin bu durumda bi bilginiz varmi?
Sosyalden atamizin kisisel ozelligi dort tane yaz.tc yerine gececek dort seyi yaz.benzerlik ve farkliliklarimizdan iki soru cikmis. dogri ve yanlisin isaretlenecegi bosluk doldurmanin oldugu 20 soruluk bi sinav oldu .diger okullarin sorularida birebir bunlar
bana standart geldi, zaten ilk ünitede bunları öğrendiler, valla sizin öğretmende bi enteresan ne soracaktı ki başka
okullarda her dersten bir sınav ortak oluyormuş, belki bu sizin şehirde bi sınav ortak şeklindedir
malesef sizin ilk sınav ortakmış, ikinci ünite bildiğin zor yani, demekki sizin ikinci sınav bayağı zor olacak
Kendisi bizi zorlayacak. cikan sorulari kucumsuyor. bu yil isim cok daha zor.gereksiz bu kadari da. her ders ayri zorlasiyor zaten