İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 4.Sınıfa giden Velilerin ve Öğrencilerin Paylaşım Alanı :)))

valla arkadaşlar bence proje ve performans ödevleri çok gereksiz, sadece vakit kaybı, zaten çoğunlukla veliler yapıyor, bizim şuan yok, bir hafta sonra bir ay sonra var denir mi bilmiyorum muhtemelen denir, geçen sene vardı çünkü, ama benim temennim inşallah olmaz, çok gereksiz

selam hanımlarr
biraz okudum geriye doğru okul konusunda hepimiz birbirimizden dertliyiz valla seneye ne olacak nasıl olacak hiç bilmiyorum çok kararsızım aynı okula da devam edebilir diye düşünüyoruz şuan çünkü bizim okulda hem ilkokul hem ortaokul var yani kararımız bu yönde ağır basılyor öğretmeni de buraya devam ederler diyor bakalım ne yapıcaz zaten merkezi yerleştrirme olacaksa kesin oraya yerleşecek önümüzdeki sene çok düşündürüyor beni 29 ekimde okulda tören vardı orda öğretmeni ile konuştuk biraz hiç stres yapmayın çocuğada yaptırmayın diyor üstüne de gitmeyin o zaten dersde alacağını alıyor sadece tekrarlarını yaptırın sınavları da stres yapmayın fazla diyor ama gel birde bana sor sanki sınava ben girecem ama benim oğlan çok rahat maşallah
bizde de hiç proje ödevi yok şuana kadar olmadı da zaten geçen senelerde de en son toplantıda da öğretmen açık açık söyledi proje ve performans ödevleri çocuğa değil veliye veriyor diye o ne denle ben vermicem dedi bakalım önümüzdeki günlerde göreceğiz

bugunde benim oğlum ilk yazılısını olcak ing den. hemen okusa bari sonuçları, ilk olunca insan heyecanlanıyor

bugunde benim oğlum ilk yazılısını olcak ing den. hemen okusa bari sonuçları, ilk olunca insan heyecanlanıyor

çok merak ediyor insan sonuçları..bizim 2.sınavımız türkçeydi 100 almış oğluş..iyi gidiyor maşallah..haftaya fen var :)

oy mahpus damlarından çıktım da geldim ne var ne çok millet

sosyaldan geçmişimi öğreniyorum konusuna geçildi ama o ünite bana çok ağır geldi ya, 1. ve 2. balkan savaşları, inönü savaşları... uşi antlaşmaları... yani çocuklar sadece kurtuluş savaşını 1. dünya savaşını bilse üstünkörü yetmezmiydi şimdilik, çocuklar onca savaşı barışı ve savaşla barış arasında kalan ayrıntıları nasıl ezberlesin aklına yazsın bu yaşta

ben mi yanlış düşünüyorum acaba:26:

günaydın hanımlar iyi haftalar herkese ve kuzucukların hepsine başarılar diliyorum bizim de bugün ilk sınavımız oluyor türkçeden olacaklar bakalım heyecanla bekliyorum nasıl geçecek

oy mahpus damlarından çıktım da geldim ne var ne çok millet

hoşgeldin iyiyiz valla sınavlar başladı onlarla uğraşıyoruz canım

çok merak ediyor insan sonuçları..bizim 2.sınavımız türkçeydi 100 almış oğluş..iyi gidiyor maşallah..haftaya fen var :)

maşallah canım tebrik ederim oğlunu hep böyle devem eder işallah

aynen ya biz onlardan daha fazla heyecan yapıyoruz inanki akşamdan beri tembihliyorum acele etme hemen bitiricem diye dikkatli yap diye söylüyorum offf yeter anne tamam anladım diyor çok rahat valla hiç heyecan yok

yok yok doğru canım daha şimdi bu kadar detaya girmemeleri lazım çocuklar bunları hem ezberlemek de zorlanır hem de karıştırılar

Meroza tebrik ederim oglunu .karamuk basarilar size.chess sinaviniz nasil ::gecti ? Dante hosgeldi:n

Telden girisim zor oluyor yazilarim karisik oldugu icin kusura bakmayin yazmadan edemiyorum. biz sosyal sinavindan 100 aldik.ogretmeni benim sorularolsa cuvallardiniz ,dua edin devletin sorulari bunlar dedi .bende baska okullardaki velilere sordum sorular birebir ayni sizlerin bu durumda bi bilginiz varmi?

Meroza tebrik ederim oglunu .karamuk basarilar size.chess sinaviniz nasil ::gecti ? Dante hosgeldi:n

olmamışlar canım malesef, sınıfta kavga çıkmış, öğretmen herkese kızmış ceza vermiş falan, kaynamış yani, zaten e okula da girilmemişti ingilizce, öğretmeni ağızdan söylemişti, bizim ki ilk sınvanı yarın olacak böylece matematikten:13::13:

tebrik ederim canım oğlunu, sosyalden yazılı olmadılar bu hafta olcaklar olunca yazarım, mesela neler sorulmuş:26::26::26:

bu arada hanımlar bil....nin kitaplarını hiç beğenmedim ben, ilkin beğendim demiştim ya, kesinlikle vazgeçtim, cevap anahtarı çok kötü, sorular yanlış falan... Ayrıca çok fazla gereksiz bilgi var, etkinliklerde gereksiz, anlamsız, yani öyle nokta atışı, doyurucu bi kitap değil, sınavlarda çıkmayacaksa neyleyim, gereksiz seviye üstü bilgiyi

Son düzenleme:
Cocuklarin isine gelir. Her sinav olay cikartmasinlar da bizim de turkce sinavi iptal bekledigi performans degilmis

Sosyalden atamizin kisisel ozelligi dort tane yaz.tc yerine gececek dort seyi yaz.benzerlik ve farkliliklarimizdan iki soru cikmis. dogri ve yanlisin isaretlenecegi bosluk doldurmanin oldugu 20 soruluk bi sinav oldu .diger okullarin sorularida birebir bunlar

bana standart geldi, zaten ilk ünitede bunları öğrendiler, valla sizin öğretmende bi enteresan ne soracaktı ki başka

okullarda her dersten bir sınav ortak oluyormuş, belki bu sizin şehirde bi sınav ortak şeklindedir

malesef sizin ilk sınav ortakmış, ikinci ünite bildiğin zor yani, demekki sizin ikinci sınav bayağı zor olacak

Kendisi bizi zorlayacak. cikan sorulari kucumsuyor. bu yil isim cok daha zor.gereksiz bu kadari da. her ders ayri zorlasiyor zaten

Kendisi bizi zorlayacak. cikan sorulari kucumsuyor. bu yil isim cok daha zor.gereksiz bu kadari da. her ders ayri zorlasiyor zaten

iyi tarafından bak meldam en azından, notlar ortaöğrenime geçişte kullanılmayacak, bence kendisini o kadar da fazla sıkmasın, çetin ortaokul koşullarına hazırlanıyorum derken, tam tersi negatif olarak sınav korkusu yerleşmiş bi ortaokul öğrencisi adayı olmasın

Son düzenleme:
benimkide bu haftaki sınavlar yüzünden endişeli, öğretmen bu hafta ödev vermeyeceğini, sınavlara çalışmaları gerektiğini söylemiş bugün, sevimli gelmiyorlarda değil hani

bugün fen den sınavımız var.beni en geren sınav niyeyse, ilk defa görüyor olmamız etken sanırım. sabahleyin 100 alıcam anne dedi..ben de çok üzerine gitmemek için, sen heycanlanmadan sorulararın cevaplarını güzelce yaz gerisi kolay zaten dedim..sonuçta maşallah çocuklarımız zaten iyi not getirecek biliyoruz da 100 e takmış durumdayız..sonuçta 85 de 5 yani dimi ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…