hiç sanmıyorum canım, bizim öğretmenimiz hiç beden eğitimi yaptırmadığı halde çoğu çocuğun bedenine 85 vermişti, halbuki bedende oğlanlar top koştururken kızlar ip atlıyor, ipi mi beğenmedi acep neden kırdı çocuklarının notunu
yazılısı olan çocuklara başarılar anneleri, inşallah iyi ger bizim e olkulda yok bir şey bakalım yazılılarda daha başlamadı geçen günkü denemeydi galiba.
bizimkilerde iki gündür deneme oluyormuş daha yeni söylüyor. Bizim de girilmemiş daha sınav tarihleri, sanırım bazı okullarda ilk yazılılılar diğer şubelerle ortak yapılıyor, o yüzden geçikmiş olabilir mi diye düşünmüyor değilim
Sistemi tamamen yazılılara yönelik yapmaya çalıştıkları için sözlü sınavlar kaldırıldı meroza.bizim geçen senelerde sınavlar e okula yazılmazdı. bu sene ilk defa öğretmen yazmış ilk sınavı..sınav sonucunu da yazar mı acaba öğretmen e okula. sınavlardan aldıkları notlar kesin mi yoksa şimdiye kadar olduğu gibi öğretmen kanaatini mi kullacak bilginiz var mı.
Sağol chess,neyse atlattık,1 yanlışı varmışbaşarılar kızına canım, bizde kitap sınavı yok, iyi ki de yok, geçen sene öğretmenin özet için verdiği kitaplar birbirinden berbattı
notlar son ana kadar değişebilir
hiç bir öğretmen hakettiğinden düşük vermez de
isterse yükseltebilir
sistemi tamamen yazılılara yönelik yapmaya çalıştıkları için sözlü sınavlar kaldırıldı meroza.
Kanaat notunuda sözlü adı altında veriyorlardı zaten.
Sağol chess,neyse atlattık,1 yanlışı varmış
Sen öyle san
sabahtan beri kaç kere e okula girdim öğretmen belki sonucu yazmıştır diye..eşim de deli gözüyle bakıyor bana, öğretmen sınav yapacak, okuyacak, ders anlatacak bu arada da notları girecek diye..çok şey bekliyorum sanırım, takıntılıyım :))))
ne diim şimdi ister düşürür ister yükseltir mi diim
sankim bilmiyosunuz
canım direk sınav sonucu yazılacak mı ondan tam emin değilim valla, yoksa sınav sonuçlarının ortalamaları alınıp direk dönem notu olarak mı yazılacak, bu soruyu bilen arkadaşlara bırakıyorum
Bu arada nasıl geçmiş oğlunun sınavı
canım direk sınav sonucu yazılacak mı ondan tam emin değilim valla, yoksa sınav sonuçlarının ortalamaları alınıp direk dönem notu olarak mı yazılacak, bu soruyu bilen arkadaşlara bırakıyorum
Bu arada nasıl geçmiş oğlunun sınavı
Tebrik ederim oğlunu canım.
çok kötü ya, insan sürekli diken üstünde olur çevrede öyle tipler varsa, hayır güvenliğede bişey yapabilirler, okula musallat olmasa bari, para verin diye yanaşmasa çocuklara
okula giden velilerin çok uyanık olması gerek, bir veli farketmese aman Allahım düşünmek bile istemiyorum((
inşallah güvenlikçinin hayati tehlikesi yoktur, aslında büyük şehirlerde güvenlikçi çok yetersiz mutlaka poliste olmalı, çünkü büyük şehirlerde tehtit sadece tinerciler de değil
senin de bayramın kutlu olsu chess..bayramımız kutlu olsun
oğlumun sınav tarihleri sisteme girilmiş bugun, hepsi haftaya görünüyor, bakalım napacaklar sınıfçak merakla bekliyorum