İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 4.Sınıfa giden Velilerin ve Öğrencilerin Paylaşım Alanı :)))

yazılısı olan çocuklara başarılar anneleri, inşallah iyi ger bizim e olkulda yok bir şey bakalım yazılılarda daha başlamadı geçen günkü denemeydi galiba.

taaaam işte 85 beeeeeeeeş

yazılısı olan çocuklara başarılar anneleri, inşallah iyi ger bizim e olkulda yok bir şey bakalım yazılılarda daha başlamadı geçen günkü denemeydi galiba.

bizimkilerde iki gündür deneme oluyormuş daha yeni söylüyor. Bizim de girilmemiş daha sınav tarihleri, sanırım bazı okullarda ilk yazılılılar diğer şubelerle ortak yapılıyor, o yüzden geçikmiş olabilir mi diye düşünmüyor değilim

bizimki deneme falan yapmadan küt diye sınav yaptı..sonucuna göre belki denemeydi der :))) merakla oğlumun eve gelmesini bekliyorum, çıkmasına 20 dakka var.

sabahtan beri kaç kere e okula girdim öğretmen belki sonucu yazmıştır diye..eşim de deli gözüyle bakıyor bana, öğretmen sınav yapacak, okuyacak, ders anlatacak bu arada da notları girecek diye..çok şey bekliyorum sanırım, takıntılıyım :))))

Sistemi tamamen yazılılara yönelik yapmaya çalıştıkları için sözlü sınavlar kaldırıldı meroza.
Kanaat notunuda sözlü adı altında veriyorlardı zaten.
başarılar kızına canım, bizde kitap sınavı yok, iyi ki de yok, geçen sene öğretmenin özet için verdiği kitaplar birbirinden berbattı
Sağol chess,neyse atlattık,1 yanlışı varmış
notlar son ana kadar değişebilir
hiç bir öğretmen hakettiğinden düşük vermez de
isterse yükseltebilir

Sen öyle san

ne diim şimdi ister düşürür ister yükseltir mi diim
sankim bilmiyosunuz

canım direk sınav sonucu yazılacak mı ondan tam emin değilim valla, yoksa sınav sonuçlarının ortalamaları alınıp direk dönem notu olarak mı yazılacak, bu soruyu bilen arkadaşlara bırakıyorum

Bu arada nasıl geçmiş oğlunun sınavı

ne diim şimdi ister düşürür ister yükseltir mi diim
sankim bilmiyosunuz
1:

Benim oğlanın direk aldığı notlar giriliyor.
Hatta ingilizcede dyned diye bir program kullanıyorlar, günlük çalışarak not yükseltiliyor,çocukların hiçbiri ilk ay çalışmamış ,bütün sınıfın notu 40 I'n altındaydı ve öğretmen direk e okula girmişti geçen sene.benimkininde 11 di. Sonraki tüm sınavlardan ödevlerden 95 üzeri aldı ama ortalaması 85 de kaldı.

yaşayarak anlıyacaz heralde canım. sınavı güzel geçmiş. çalıştıklarının benzeri sorular gelmiş, hatta aynısı bile olabilir diyor :))
e okula girilmemiş yine not, 31 ekim de türkçe sınavını girmiş..

bu arada okulun çıkış saatinde okulun duvarından atlayarak bahçeye tinerci girmiş, gören bir veli hemen güvenliğe haber vermiş. çocuklararın okuldan dışarı çıkmasına izin vermemişler. tinercinin elinde sopa varmış, güvenlikcinin burnu kırılmış. servis şöförleri falan tutmaya çalışıyormuş ama deli kuvveti varmış çocukta..polis falan gelmiş, karakoldaydılar akşam..oğlum çok korkmuş ve ağlamış, babanesi dışarda bekliyor ya tinerci ya ona birşey yaparsa diye çok endişelenmiş. musallat olur mu diye ben de çok korkuyorum açıkcası, salmışlardır belki hemen. koruma istiycez diyorlardı ama öyle bir ülke değiliz maalesef..bakalım nasıl bir önlem alacaklar.

Tebrik ederim oğlunu canım.
çok kötü ya, insan sürekli diken üstünde olur çevrede öyle tipler varsa, hayır güvenliğede bişey yapabilirler, okula musallat olmasa bari, para verin diye yanaşmasa çocuklara

Son düzenleme:

istanbul anadolu yakasında nezih sayılan bir semt de oldu bu olay. Önüne bir çocuk gelseydi, dayağı yiyen çocuk olsaydı, düşündükçe fena oluyorum. güvenlikcinin burnu kırılmıştı, gece yine fenalaşmış hastaneye kaldırmışlar. son durum ne bilmiyorum ama aklım okulda..oğluma bahçeye çıkma tenefüslerde dedim ama çocuk bu iki gün sonra bildiğini okuyacak..okul aile birliği karakoldu, okuldu koşturuyorlar, sivil polis istemişler.. inşallah kalıcı tedbir alabilirler.

okula giden velilerin çok uyanık olması gerek, bir veli farketmese aman Allahım düşünmek bile istemiyorum ((

okula giden velilerin çok uyanık olması gerek, bir veli farketmese aman Allahım düşünmek bile istemiyorum ((

inşallah güvenlikçinin hayati tehlikesi yoktur, aslında büyük şehirlerde güvenlikçi çok yetersiz mutlaka poliste olmalı, çünkü büyük şehirlerde tehtit sadece tinerciler de değil

inşallah güvenlikçinin hayati tehlikesi yoktur, aslında büyük şehirlerde güvenlikçi çok yetersiz mutlaka poliste olmalı, çünkü büyük şehirlerde tehtit sadece tinerciler de değil

eve çıkarmışlar, yatıyormuş . çok korunmasız okullar, liselerde oluyor sivil polis sanırım ama ilkokulda da olmalı..

komikler ya, ne var ders kitaplarında ne, hiç birşey

bomboş gereksiz ağaç israfı kitaplar

zaten öğretmen aldırmasa biz alırız kaynak, öğlece devlet en iyisini bilir diye kendi hallerine bırakacak halimiz yok çocuklarımızı

bayramımız kutlu olsun

oğlumun sınav tarihleri sisteme girilmiş bugun, hepsi haftaya görünüyor, bakalım napacaklar sınıfçak merakla bekliyorum

bayramımız kutlu olsun

oğlumun sınav tarihleri sisteme girilmiş bugun, hepsi haftaya görünüyor, bakalım napacaklar sınıfçak merakla bekliyorum
senin de bayramın kutlu olsu chess..

oğluna başarılar dilerim. bizim matematik sınav sonucu açıklandı şükür, 95 almış. ardışık sayılarla ilgili işlem yaparken bölme işleminde hata yapmış :) perşembe türkçe var, hayırlısı bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…