İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 4.Sınıfa giden Velilerin ve Öğrencilerin Paylaşım Alanı :)))

slm 4.sınıf anneleri bir hafta grip yattım konular almış başını gitmiş :KK34:
parkon din öğrtmenlerinin çoğu böyle onlarda bize denk geldi :KK14::KK14:malesef bugün canımı sıkan bir olay daha oldu öğretmen mezhep sormuş:KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19:
chess kaynak kitaplar için saol :KK54:biz inglizce için kaynak kitap almadık öğrtmeninde ingilizce ile alakası yok:KK19::KK19:yabancı dil kursuna gitmiş olmasına sevindim başının çaresine bakıyor bir kaynak kitapta alsam tamamdır:KK34:
gül bu öğretmenlerde neyin kafası var bilmiyorum pahalı şeyler olmasın falan :KK14::KK14:
meroza fen dersinde soruların hepsi bilgiye bağlı olmuyor mantık yürütmeleri de gerekiyor benim oğlanda 3 haftadır konuyu yaladı yuttu sorular ters köşe geldi :18::18::18:formül tümdersler konu anlatımı bizim öğretmenin yazdığı kitap :KK1: soruları da tudemden çok farklı değil :KK53:
seyyah bende çocuğun açısından seviniyorum oğluma hergün öğretiyorum boş :KK14: öğretmen birşey söylese ona kapılıp gidiyor en güzel örneği
bugün bana selamı aleyküm demiş ben cvp vermemişim günahların arttı diyor :KK30::KK30::KK30::KK30::KK30:çok işim var bu yıl
karamuk bizim okuldan gelince yemek yiyor sonra derse başlıyor akşama kadar sürüyor :KK14:bitince izin veriyor kendi haline bırakıyorum yatmadan öncede kitap okuyor okulistikten yeni konulara göz atıyor uyuyor :KK53:
4.sınıf bizide geriyor öğretmeni bu sistemle 5.sınıfta zorlanacaklar dedi hafta sonu etutde açtı :KK53::KK53:konuları hızlı geçip 5.sınıfa bomba gibi hazırlamakmış niyeti
dershane konusuna gelince bu yıl kapanır seneye yeni konun geri açılır:KK1::KK1: bugün buna alışırız yarın başka bir şeye alıştırma politikası :KK53:

ay korkunç ya
işte böle küçükten zehirlemek amaçları
demek ki o yobazları böle böle yetiştiriyolar
allahtan bizimki iyi
bismillahirrahmanirrahim demeyi falan öğretiyor
peygamberimizin hayatından hikayeler anlatıyor
sıla çok sevdi

Son düzenleme:
günaydın hanımlarrr

valla onlarda bulur bir yolunu canım türkiye burası mutlaka açık bir nokta vardır çıkardıkları yasada

ya kızlar birşey sorucam çocuklar okuldan gelince nasıl bir çalışma programı uyguluyosunuz ben acaba çok mu sıkıyorum diye düşünüyorum bu 4. sınıf korkutuyor beni resmen sanki birşeyleri kaçırıcam birşeyler eksik kalıcakmış gibi geliyor 4.sınıf fobisi oluştu resmen yaa :KK50:
bu arada kaynak kitaplarımız geldi afg yayınları diye bir yayın evinin dilbigisi , tüm dersler konu anlatımlı , tüm dersler soru bankası , ve tüm dersler yaprak tesden oluşan 4 adet kitap var

valla ben oğlumu hiç sıkmıyorum ya, sıkmak en çok beni yoruyor çünkü, kendi haline bıraktım, gelince kafasını dağıtmak için oyun oynaması gerektiğini fark ettim, iki saat bilgisayarında takılıyor, sonra biraz ödev yapıyor sonra biraz daha bilgisayar, falan derken 9-10 da yatıyor zaten. ama yinede ödevini yap ödevini yap diye söylenmeden yaptığı yok. extra bişey yaptırmıyorum

zaten bu sene notlarında bi önemi kalmadığından not korkusuda yok, ortaokulda daha ciddiden alsın artık napayım

parkon din öğrtmenlerinin çoğu böyle onlarda bize denk geldi :KK14::KK14:malesef bugün canımı sıkan bir olay daha oldu öğretmen mezhep sormuş:KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19:
chess kaynak kitaplar için saol :KK54:biz inglizce için kaynak kitap almadık öğrtmeninde ingilizce ile alakası yok:KK19::KK19:yabancı dil kursuna gitmiş olmasına sevindim başının çaresine bakıyor bir kaynak kitapta alsam tamamdır:KK34:
gül bu öğretmenlerde neyin kafası var bilmiyorum pahalı şeyler olmasın falan :KK14::KK14:
meroza fen dersinde soruların hepsi bilgiye bağlı olmuyor mantık yürütmeleri de gerekiyor benim oğlanda 3 haftadır konuyu yaladı yuttu sorular ters köşe geldi :18::18::18:formül tümdersler konu anlatımı bizim öğretmenin yazdığı kitap :KK1: soruları da tudemden çok farklı değil :KK53:
seyyah bende çocuğun açısından seviniyorum oğluma hergün öğretiyorum boş :KK14: öğretmen birşey söylese ona kapılıp gidiyor en güzel örneği
bugün bana selamı aleyküm demiş ben cvp vermemişim günahların arttı diyor :KK30::KK30::KK30::KK30::KK30:çok işim var bu yıl
karamuk bizim okuldan gelince yemek yiyor sonra derse başlıyor akşama kadar sürüyor :KK14:bitince izin veriyor kendi haline bırakıyorum yatmadan öncede kitap okuyor okulistikten yeni konulara göz atıyor uyuyor :KK53:
4.sınıf bizide geriyor öğretmeni bu sistemle 5.sınıfta zorlanacaklar dedi hafta sonu etutde açtı :KK53::KK53:konuları hızlı geçip 5.sınıfa bomba gibi hazırlamakmış niyeti
dershane konusuna gelince bu yıl kapanır seneye yeni konun geri açılır:KK1::KK1: bugün buna alışırız yarın başka bir şeye alıştırma politikası :KK53:

geçmiş olsun meldam, etüt e ne kadar ücret veriyorsunuz.

o mu karar veriyormuş senin sevabına günahına, hayır merak ettim benimkileride hesaplasın madem, bakalım açık var mı
:KK53::KK53:

işin var bu öğretmenle

ay korkunç ya
allahtan bizimki iyi
sıla çok sevdi

çok şükür bizimkininde bi falsosunu görmedim en son kelimei şahadet ve tevhid i görmüşler, rutin müfredat yani, derslerimiz güzel geçiyor diyor benimki

Bunları özel arayıp bulmuşlar kesin.
Bu hafta bir bomba yok bizde, şikayet şimdilik işe yaramış gibi.
Ama adamın bildikleri yanlışken ne öğretecek çocuklara merak ediyorum.
Bizimde bu hafta etüdlerimiz başladı.
Öğretmen ders çalıştırıyor çocukları akşam 6 ya kadar hafta içi 3 gün, cumartesilerinde getirin diyor.
Ama çocuk çok yoruluyor.
Bugün sabah 8 de çıktı, akşam 7 de evdeydi.
Şimdide ödev yapıyo yavrucak.
Bizim hocanın mantığında aynı, seneye zorlanmasınlar.

Bunları özel arayıp bulmuşlar kesin.
Bu hafta bir bomba yok bizde, şikayet şimdilik işe yaramış gibi.
Ama adamın bildikleri yanlışken ne öğretecek çocuklara merak ediyorum.
Bizimde bu hafta etüdlerimiz başladı.
Öğretmen ders çalıştırıyor çocukları akşam 6 ya kadar hafta içi 3 gün, cumartesilerinde getirin diyor.
Ama çocuk çok yoruluyor.
Bugün sabah 8 de çıktı, akşam 7 de evdeydi.
Şimdide ödev yapıyo yavrucak.
Bizim hocanın mantığında aynı, seneye zorlanmasınlar.
bizimki laff söz dinlemiyor siz daha şanslısınız:KK34: sizin etüd daha yorucu bizim sadece hafta sonu
seneye anlarız yarayıp yaramadığını :KK53::KK53:
ay korkunç ya
allahtan bizimki iyi
sıla çok sevdi
:KK9:
öyle olması lazım:KK45: korkunç bilgiler mezhep sormak falan çok kötü :KK47::KK47::KK45:
geçmiş olsun meldam, etüt e ne kadar ücret veriyorsunuz.

o mu karar veriyormuş senin sevabına günahına, hayır merak ettim benimkileride hesaplasın madem, bakalım açık var mı
:KK53::KK53:

işin var bu öğretmenle
branş öğretmenlerini görünce bizim öğretmenin kıymetini anladım
etut bu dönem 150 tl sadece cmrtsi günü mat ve türkçe ağırlıklı çalışıyorlar

bizimki laff söz dinlemiyor siz daha şanslısınız:KK34: sizin etüd daha yorucu bizim sadece hafta sonu
seneye anlarız yarayıp yaramadığını :KK53::KK53:

:KK9:
öyle olması lazım:KK45: korkunç bilgiler mezhep sormak falan çok kötü :KK47::KK47::KK45:

branş öğretmenlerini görünce bizim öğretmenin kıymetini anladım
etut bu dönem 150 tl sadece cmrtsi günü mat ve türkçe ağırlıklı çalışıyorlar

cumartesi kaç saat canım, okulda mı yapılıyor

Iyi tatiller bayanlar.
Yarın gidicez ödev yetiştirmeye çalışıyoruz.
Benim bücürün elide ağır biraz bitmeyecek.
Ata'nın fasiküllerinden 2 tanesi, çalışma kitabından 10 sayfa ve 3 tanede etkinlik vermiş hocaları.
Akciğer modeli, vücut destek sistemi yapıcakmışız, birde kemik çeşitlerinden poster yapcakmışız.
Çok sıkıcı ya.

Cumartesi alti saat okulda veriyor .bu sene mat ve turkce saatlerinin az olmasi ve seneye yatirim amacli acti karsi olmasina ragmen

Herkese iyi bayramlar guzel guzel sters atip tatilin tadini cikarin

Cumartesi alti saat okulda veriyor .bu sene mat ve turkce saatlerinin az olmasi ve seneye yatirim amacli acti karsi olmasina ragmen

6 saat uzunmuş ya, normal okul günü gibi, çocukların bi pazarı var o zaman, gerçi o da ödev yapmakla geçiyordur

hepinize ailenizle mutlu bayramlar...

bizim bayram ödevi az, hayret
:KK1::KK1:

iyi haftalar hanımlar:13:

bu tatilimizinde sonuna geldik:KK53::KK53:

29 ekim 2 gün tatil olacak deniyor, bu gidişle ekimin yarısı tatille geçecek yani

yazılılar ne zaman başlayacak acep, öğretmenimiz hiç sınav tarihi girmemiş henüz e okula

iyi haftalar hanımlar:13:

bu tatilimizinde sonuna geldik:KK53::KK53:

29 ekim 2 gün tatil olacak deniyor, bu gidişle ekimin yarısı tatille geçecek yani

yazılılar ne zaman başlayacak acep, öğretmenimiz hiç sınav tarihi girmemiş henüz e okula

iyi haftalar chess

bu arada herkesin geçmiş bayramı kutlu olsun

evet malasef acı da olsa tatil bitti oğluş okula ben işe devam :KK43:

29 ekimin öyle olacağı söyleniyor ama daha kesin bişey duymadım ama bizim burda bazı fabrikalar çalışmayacakmış pazaretsi de yani 4 gün tatil olacakmış

biz bir deneme sınavı olduk matematikden cuma günü ama asıl yazılılar kasımda başlayacak bizim de daha e okulda yazılı değil sınav tarihleri bu hafta yazarlar artık heralde

herkese iyi haftalar bizim arada denemeler yaptı ir kerede yazılı fenden ama oda denemeydi kanımca tek ünite yazılısı olmaz gibi bizim ödevimiz hep az oluyor kaynak kitap ve test aldım oğlana hangi konuysa onu okuyup test çözüyor morpaya bakıyor, kitap okuyor ee hepsi en fazla 1 saat ondan sonrası boş siz zamanı nasıl değerlendiriyorsunuz acaba yeter diye düşünüyorum sonrada çok mu boş kaldı diyorum bilemedim

iyi haftalar chess

bu arada herkesin geçmiş bayramı kutlu olsun

evet malasef acı da olsa tatil bitti oğluş okula ben işe devam :KK43:

29 ekimin öyle olacağı söyleniyor ama daha kesin bişey duymadım ama bizim burda bazı fabrikalar çalışmayacakmış pazaretsi de yani 4 gün tatil olacakmış

biz bir deneme sınavı olduk matematikden cuma günü ama asıl yazılılar kasımda başlayacak bizim de daha e okulda yazılı değil sınav tarihleri bu hafta yazarlar artık heralde

evet kesin bilgi değil canım benim ki de, ama inşallah olmaz ya, ne kadar çok tatil yapıyor bizim öğrenciler, okul başlayalı bir ayı geçti güya ama ilk üniteler bile bitmedi, çocuklar tam konsantre olacakken tekrar gevşediler, japonya da 3 dönem oluyormuş ve yaz tatili sadece bir aymış, farkı ordan gör mesela

herkese iyi haftalar bizim arada denemeler yaptı ir kerede yazılı fenden ama oda denemeydi kanımca tek ünite yazılısı olmaz gibi bizim ödevimiz hep az oluyor kaynak kitap ve test aldım oğlana hangi konuysa onu okuyup test çözüyor morpaya bakıyor, kitap okuyor ee hepsi en fazla 1 saat ondan sonrası boş siz zamanı nasıl değerlendiriyorsunuz acaba yeter diye düşünüyorum sonrada çok mu boş kaldı diyorum bilemedim

bizimkide hemen yapsa ödevleri 1 saatte bitecek ama o kadar çok sallanıyor ki, o bir saatlik ödev oluyor 3 saat, bu kadar sallanan sadece benim çocuğum mu acaba? ben extra bişey yaptırmıyorum kitap okuması dışında, onun dışında genelde bilgisayarında, bilgisayar için kural koymak falan pek işe yaramadı, ben de diretmedim çünkü alternatifi yok, ne yapsın çocuk

Geçmiş bayramınızı kutlarım.
Biz bu sene gayet rahatız. Ödev az geliyor ve matematikten geliyor çoğunluk. Okulda fen ile ilgili test yaptıklarını hiç görmedim, fen den kaynak kitabımızda yok. Benim kafama takılan fen dersi, konuyu çok iyi bilmesi gerekiyorki testlerde şaşırtmalı seçeneklerde doğruyu işaretleyebilsin. arada ben fen testi çözdürüyorum ama öğretmen, oğlum ve eşim o kadar rahatki ben niye kendimi kasıyorum deyip şu aralar ben de salmış durumdayım.perşembe günü matematikten sınav olacaklarmış.bize din öğretmeni şimdiye kadar bir kere geldi. velilerden duyduğuma göre öğretmen beğenmemiş ve kendi öğretmek istiyormuş. daha önce zaten biz veriyorduk bu dersi diyormuş. geçen hafta din dersi yapmamışlardı.öğretmenin, branş öğretmen istemem hakkı var mı.

Geçmiş bayramınızı kutlarım.
Biz bu sene gayet rahatız. Ödev az geliyor ve matematikten geliyor çoğunluk. Okulda fen ile ilgili test yaptıklarını hiç görmedim, fen den kaynak kitabımızda yok. Benim kafama takılan fen dersi, konuyu çok iyi bilmesi gerekiyorki testlerde şaşırtmalı seçeneklerde doğruyu işaretleyebilsin. arada ben fen testi çözdürüyorum ama öğretmen, oğlum ve eşim o kadar rahatki ben niye kendimi kasıyorum deyip şu aralar ben de salmış durumdayım.perşembe günü matematikten sınav olacaklarmış.bize din öğretmeni şimdiye kadar bir kere geldi. velilerden duyduğuma göre öğretmen beğenmemiş ve kendi öğretmek istiyormuş. daha önce zaten biz veriyorduk bu dersi diyormuş. geçen hafta din dersi yapmamışlardı.öğretmenin, branş öğretmen istemem hakkı var mı.

böyle bir hakkı yok diye biliyorum nesini beğenmemiş ki, zaten müfratatı hafif, gelen öğrenmen sadece müfretdatı verse yeterde artar bile
branş öğretmenleri girdikleri derse göre, ek ders ücreti alıyor diye biliyorum o yüzden din öğretmeni neden kensinin egale edilmesine müsade etsin ki
ama sınıf öğretmenleri ek dersi branş öğretmenleri girse bile tam alıyor, yani öğretmeniniz için gereksiz bir yük aslında o dersi vermesi
ama bilmiyorum diğer kızların anlattığı gibi bir din öğretmeni profili varsa korumacı mı davrandı acaba

fen bu senenin en zorlu konusu bence, eğer hiç ödev gelmiyorsa ve kaynakta yoksa senin dışardan desteklemen doğru bir karar, okulistikteki videoları izleyip etkinlikleri yapsa bile çok güzek kazanç olur bence onun için

böyle bir hakkı yok diye biliyorum nesini beğenmemiş ki, zaten müfratatı hafif, gelen öğrenmen sadece müfretdatı verse yeterde artar bile
branş öğretmenleri girdikleri derse göre, ek ders ücreti alıyor diye biliyorum o yüzden din öğretmeni neden kensinin egale edilmesine müsade etsin ki
ama sınıf öğretmenleri ek dersi branş öğretmenleri girse bile tam alıyor, yani öğretmeniniz için gereksiz bir yük aslında o dersi vermesi
ama bilmiyorum diğer kızların anlattığı gibi bir din öğretmeni profili varsa korumacı mı davrandı acaba

fen bu senenin en zorlu konusu bence, eğer hiç ödev gelmiyorsa ve kaynakta yoksa senin dışardan desteklemen doğru bir karar, okulistikteki videoları izleyip etkinlikleri yapsa bile çok güzek kazanç olur bence onun için
din öğretmeni bir kere geldi, neden beğenmedi bir fikrim yok. ama istemiyormuş din dersi öğretmeninin gelmesini, bir saat bile yeterli diyormuş kafa karıştırmak için. kendi ikiz çocukları da bizim sınıfta, belkide bu yüzden daha korumacı olabilir.
fen den işimiz var bakalım, elimden geldiği kadar çalışmasına yardımcı olucam.

evet kesin bilgi değil canım benim ki de, ama inşallah olmaz ya, ne kadar çok tatil yapıyor bizim öğrenciler, okul başlayalı bir ayı geçti güya ama ilk üniteler bile bitmedi, çocuklar tam konsantre olacakken tekrar gevşediler, japonya da 3 dönem oluyormuş ve yaz tatili sadece bir aymış, farkı ordan gör mesela

bizimkide hemen yapsa ödevleri 1 saatte bitecek ama o kadar çok sallanıyor ki, o bir saatlik ödev oluyor 3 saat, bu kadar sallanan sadece benim çocuğum mu acaba? Ben extra bişey yaptırmıyorum kitap okuması dışında, onun dışında genelde bilgisayarında, bilgisayar için kural koymak falan pek işe yaramadı, ben de diretmedim çünkü alternatifi yok, ne yapsın çocuk

japonyada okula başlayacak çocukları alıyolarmış
hızlı trenleri fabrikaları gelişmiş tüm şeyleri gezdiriyolarmış
sonra gidip hiroşima ve nagasakiyi gösteriyolarmış
okuyup çalışmazsanız bu halde olursunuz diyorlarmış
depremde görmüştük adamlar 3 hafta içinde okulları açtılar
spor salonlarında uygun yerlerde sınıfları oluşturdular
atom bombasından sonra da yine 2-3 hafta içinde açık alanlarda derslere başlamışlardı resimleri vardı

anlamıyorum ki dünyada hangi ülke kendi halkına bunu yapar
eğitimsiz kalsın diye uğraşır:KK50::KK50::KK50:

X