- 9 Mart 2011
- 11.660
- 8.809
slm 4.sınıf anneleri bir hafta grip yattım konular almış başını gitmiş
parkon din öğrtmenlerinin çoğu böyle onlarda bize denk geldi malesef bugün canımı sıkan bir olay daha oldu öğretmen mezhep sormuş
chess kaynak kitaplar için saol biz inglizce için kaynak kitap almadık öğrtmeninde ingilizce ile alakası yokyabancı dil kursuna gitmiş olmasına sevindim başının çaresine bakıyor bir kaynak kitapta alsam tamamdır
gül bu öğretmenlerde neyin kafası var bilmiyorum pahalı şeyler olmasın falan
meroza fen dersinde soruların hepsi bilgiye bağlı olmuyor mantık yürütmeleri de gerekiyor benim oğlanda 3 haftadır konuyu yaladı yuttu sorular ters köşe geldi :18::18::18:formül tümdersler konu anlatımı bizim öğretmenin yazdığı kitap soruları da tudemden çok farklı değil
seyyah bende çocuğun açısından seviniyorum oğluma hergün öğretiyorum boş öğretmen birşey söylese ona kapılıp gidiyor en güzel örneği
bugün bana selamı aleyküm demiş ben cvp vermemişim günahların arttı diyor çok işim var bu yıl
karamuk bizim okuldan gelince yemek yiyor sonra derse başlıyor akşama kadar sürüyor bitince izin veriyor kendi haline bırakıyorum yatmadan öncede kitap okuyor okulistikten yeni konulara göz atıyor uyuyor
4.sınıf bizide geriyor öğretmeni bu sistemle 5.sınıfta zorlanacaklar dedi hafta sonu etutde açtı konuları hızlı geçip 5.sınıfa bomba gibi hazırlamakmış niyeti
dershane konusuna gelince bu yıl kapanır seneye yeni konun geri açılır bugün buna alışırız yarın başka bir şeye alıştırma politikası
ay korkunç ya
işte böle küçükten zehirlemek amaçları
demek ki o yobazları böle böle yetiştiriyolar
allahtan bizimki iyi
bismillahirrahmanirrahim demeyi falan öğretiyor
peygamberimizin hayatından hikayeler anlatıyor
sıla çok sevdi
Son düzenleme: