- 27 Şubat 2008
- 9.934
- 12.709
tebrikler .İyi tatiller.ben de 28 haziran adanaya aileme gideceğim.seminer dönemi için haziran sonuna kadar okuldayız.bu akşam da mezuniyet partimiz var.Ortalamamız 94 kızlar.
Bu senede bıttı cok sukur.
Bız 30 Mayıstan berı okula gondermıyoruz , yazlıga gectık. Erkenden tatıle basladık.
Karne almaya donecegız persembe aksamı
tebrikler iyi tatiller.bizimde bu akşam mezuniyet törenimiz var.HERKESE SELAMLAR.. BENİMDE KIZIMIN ORTALAMASI 97,05 .. GEÇEN DÖNEMDEN DÜŞTÜ MAALESEF Kİ.. GEÇEN DÖNEM 99,2 İDİ. NEYSE SAĞLIK OLSUN.. BİZİMDE PERŞEMBE MEZUNİYET TÖRENİMİZ VAR..CUMADA KARNE ALIP SENEYİ BİTİRİYORUZ İNŞALLAH.. RABBİM ORTAOKULDA DA BAŞARILARINI DAİM ETSİN CÜMLEMİZİN EVLATLARININ..
Aa dimi.. erken açılacak okullar.. Hayırlısı olur inşallah bakalım.. Gözüm çok korkuyor ortaokuldan nedense benim.. 8 .sınıf çocuklarla aynı okulda olacaklar..Daha küçükler bence ama..Bizler mezunıyetı daha nısan ayında yaptık ıkı yazılı ortasında :)
Benım oglumda persembe aksamı donecek ıstanbula, 10 gun kadar ıstanbulda olacagız secımden sonra yenıden donecegız . 5 gun fılan yazlıkta durup nevsehıre gıdecegız. Sonra temmuz basında yenıden yazlıga donecegız. Eylule kadar donmeeyı dusunmuyoruz bu sene oryantasyona erken baslıcaklar o kotu oldu , 2 eylulde okullar acılacak
Bu surecte kıtap okumasını ıstıyorum sadece , gunde yarım saat ,bir saat cok sıkmadan okudugunu anlasın yeter
Ortaokulda daım olsun hepsının basarısı
5. Sınıf sayfasına etiketlersin beni canım. İyi tatiller.Bizler mezunıyetı daha nısan ayında yaptık ıkı yazılı ortasında :)
Benım oglumda persembe aksamı donecek ıstanbula, 10 gun kadar ıstanbulda olacagız secımden sonra yenıden donecegız . 5 gun fılan yazlıkta durup nevsehıre gıdecegız. Sonra temmuz basında yenıden yazlıga donecegız. Eylule kadar donmeeyı dusunmuyoruz bu sene oryantasyona erken baslıcaklar o kotu oldu , 2 eylulde okullar acılacak
Bu surecte kıtap okumasını ıstıyorum sadece , gunde yarım saat ,bir saat cok sıkmadan okudugunu anlasın yeter
Ortaokulda daım olsun hepsının basarısı
Merhaba canım kuzuyu tebrik ederim.. başarılarının devamını dilerimm. Ders kitabı almadım ben.. okumalık! :) kitapları var..Merhabalar, kuzuların hepsi çok başarılı maşallah, tebrik ediyorum. oğlumun ortalaması 94 oldu düştü biraz ama sağlık olsun, 2.dönem biraz dağılmıştı. 5.sınıf sayfasında buluşuruz inşallah, birde tatil için hangi kitabı aldınız bana da öneride bulunursanız sevinirim
Canım test fılan cozdurmuyoruz , kıtap okuyor her gun 30-40 sayfa.Merhabalar, kuzuların hepsi çok başarılı maşallah, tebrik ediyorum. oğlumun ortalaması 94 oldu düştü biraz ama sağlık olsun, 2.dönem biraz dağılmıştı. 5.sınıf sayfasında buluşuruz inşallah, birde tatil için hangi kitabı aldınız bana da öneride bulunursanız sevinirim
günaydın bizim öğretmenimiz de bir kitap önermiş onu alıcaz..Günaydın, çok çabuk unutuyorlar o sebepten ben test kitabı alıcam her gün 1 er sayfa çözse yeter hatırlamış olur
hangi kitap canım yazar mısıngünaydın bizim öğretmenimiz de bir kitap önermiş onu alıcaz..
canım bende vatsap yoktu ananeye atmış kitabı, alınca söylerim ondan isim veremedimhangi kitap canım yazar mısın
5.sınıfa hazırlık bakıcam, vardır illakiKaçıncı sınıf alacaksınız kızlar?
tamam teşekkür ederim
kızlar tudem yayınevi tüm dersler soru bankası bunu önermiş. nasıl duydunuz mu?Kaçıncı sınıf alacaksınız kızlar?
Evet duydum cok agır bır yayınevı.kızlar tudem yayınevi tüm dersler soru bankası bunu önermiş. nasıl duydunuz mu?
e artık 5.sınıf olacaklar.. bir de biz inceleyelim bakalım.Evet duydum cok agır bır yayınevı.
Bız daha once atmıstık ama cok komplike sorular oldugu ıcın cope attık