- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bizde de durum aynı.bu hafta dört gün üst üste sınav var.bu gün matematik yarın sosyal çarşamba fen ve perşembe türkçe.cuma da kitap sınavı var.her hafta kitap okutup cuma sınav yapıyor öğretmeni.bu hafta bitiyor tüm sınavlar bitse artık modundayız.bitecek ama bizi de bitirecekÇalışıyoruz derken , nasıl calısma ama.
Cocuk kendı kendıne konu dınlıyor , elıne kagıt verıyorum yapıyor ben kontrol edıyorum sadece. Bu hafta ınsallah toparlamayı dusunuyoruz yanı umut edıyoruz .
95 almış bu günkü matematikten bir soruyu da yanlış anlamış.geçen hafta bir sınav yapmıştı öğretmeni 100 almıştı o sınavda öğretmen iptal etti sorular zor diye.şimdi ise 95 almış.şimdiye kadar iyi götürdü çalışmadan bir kaç test çözerek gitti.Bizimde bugun turkce var kızlar.
Oldular sınavı , ınsallah guzel sonucları olsun hepsının . 95 altı alan olmasın ınsallaaah.
Bana bu donem suanda olacaları mat sınavı zor gelıyor buarada helin hivda uzunluk , km cevırmelerı problemlerı acı problemlerı varda var yanı
bu konuda çok şanslıyız.yazım yanlışlarından tutun cümlenin ögelerine noktalamadan tutun zarf çeşitlerine kadar anlattı öğretmenleri.şu an anlatım bozukluğuna kadar yapabiliyor oğlum.Türkçe'den 100 almış bu gün.çok şükür kapanışı yaptık.trafikten olacaklar bugün. Türkçeyi ne zaman yapacak bilmiyorum.. yarın ingilizce olması lazım ikisini bir mi yapar acaba...
bugün sadece Türkçe defterini istemiş.. Yazım kurallarını öğretecekmiş.. Ayy Allah razı olsun yeni öğretmenimizden Ötekini de bildiği gibi yapsın.. hadi biz ilgilendik çocuğumuzla, bişiyler biliyor, sınıf berbat ortalamada.
Arıfe gunu fılan okul var mı acaba? Konularda kaldı ama yeter bu kadar ben bıle doydum , onlar kım bılır ne kadar bıktılar.hoşgeldin canım uzun oldu epey :)
biizm de Türkçe ile Sosyal kaldı.. bugün yarın sonra bitti. ingilizce 78 almış çok üzgün.. ben de üzgünüm diğer notlar iyi ingilizce de hep 100dü zordu sınav dedi ama bilemiyorum.. hayırlısıyla bitsin..
senin kuzuya da kıyamıyom ağladı dedikçe ben üzülüyorum.. öğrensinler de notların çok önemi yok.. valla bizim öğretmen canla başla çalışıyor.. İnşallah daha iyi olucak...Arıfe gunu fılan okul var mı acaba? Konularda kaldı ama yeter bu kadar ben bıle doydum , onlar kım bılır ne kadar bıktılar.
Ing dusuk almıs evet ama son yazılı oldugu ıcın emınım bastan sona olmustur sınav.
Bızımde cunku ılk donem dahıl cıkıyor butun sorular.