- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
Ilk donem ortalamasını yukseltmek ıstıyor. Bılıyosun buna gore sınıflara yerlestırılecekler ortaokulda. Ama bu kadar kendını uzecek bısey yok. Yanlıslarıda soyle. Bır soru sorulmus ,2 cumlelık cevabı var metınde . Bızımkı 1 cumleyı yazmıs bırak yarım notu bız tam puan verır dedık ama hıc puan vermemıs. Bızım cok katı okulumuzsenin kuzuya da kıyamıyom ağladı dedikçe ben üzülüyorum.. öğrensinler de notların çok önemi yok.. valla bizim öğretmen canla başla çalışıyor.. İnşallah daha iyi olucak...
bizimki veli toplantısında öğrencilerim 1 saat bile kaçırmasın istiyorum dedi, ama arife cumayı birleştirdiler sanırım.. benim özel ben de ayarladım.. şehir dışı planımız var.. göndermem sanırım..
siz napıcaksınız? yazlığa mı?
Benımde ozel bızde cuma gunu son calısıyoruz cok sukur, sadece karne gunune gelecek benım kı de. Karne gunu aksam da bılım merkezının mezunıyetı var . Futbolu dondurduk, Ing bu hafta gıdecek mı bılmıyorum orada da sınav oldular. Orasıda bıttı gıbı , seneye 19 hazırana kadar nasıl okula tahammul edecegız hıc bılmıyorum