Ilk donem ortalamasını yukseltmek ıstıyor. Bılıyosun buna gore sınıflara yerlestırılecekler ortaokulda. Ama bu kadar kendını uzecek bısey yok. Yanlıslarıda soyle. Bır soru sorulmus ,2 cumlelık cevabı var metınde . Bızımkı 1 cumleyı yazmıs bırak yarım notu bız tam puan verır dedık ama hıc puan vermemıs. Bızım cok katı okulumuzsenin kuzuya da kıyamıyom ağladı dedikçe ben üzülüyorum.. öğrensinler de notların çok önemi yok.. valla bizim öğretmen canla başla çalışıyor.. İnşallah daha iyi olucak...
bizimki veli toplantısında öğrencilerim 1 saat bile kaçırmasın istiyorum dedi, ama arife cumayı birleştirdiler sanırım.. benim özel ben de ayarladım.. şehir dışı planımız var.. göndermem sanırım..
siz napıcaksınız? yazlığa mı?
bizde sınavlar bitti.artık okula gitmiyor öğretmen konuları da bitirdiği için okulu tatil etti.sadece perşembe günü su arıtma tesisine gezi yapacak.o gün okula gidecekler.aslında oğlun ilk yazılılara göre notları yükseltmiş.genelde 2.yazılılarda çocuklar düşüyorlar.bizde de ilk ve 2.yazılılarhoşgeldin canım uzun oldu epey :)
biizm de Türkçe ile Sosyal kaldı.. bugün yarın sonra bitti. ingilizce 78 almış çok üzgün.. ben de üzgünüm diğer notlar iyi ingilizce de hep 100dü zordu sınav dedi ama bilemiyorum.. hayırlısıyla bitsin..
notları yükseltmiş aslında 2.yazılılar genelde düşüyor.ayy ağlamasın ağlayan gördüğüm zaman çok üzülüyorum not için.bizim artık bitti en son geçen perşembe yaptı artık oğlum için tatil başladı diyemeyeceğim.okulu mesaj göndermiş 15 haziranda yıl sonu değerlendirme sınavı varmış.sınıflar oluşturulurken etkili olabilir diye tekrar testleri çözelim az az diyorum ama bıktı kuzu iyice.birde ilk konulardan(fen matematik türkçe sosyal)sıkmadan tekrar testleri çözsün diyorum 5.sınıfta sınıflarayarlanırken etkili olabilir.Merhaba kızlar anca geldim
SInavları bıtırdınız mı? Bızım bu hafta persembe bıtıyor.
Cuma dan sonrada okula gıtmeyecek Oglum.
Hepsı aynı anda bıtıverıyor yanı.
Sonuclara gelıyorum ılk donemle beraber yazıcam
Turkce 81-89 (bunun ıcın cok agladı)
Fen 85-96
Trafik 100-100
Açıklanacak bir din var suandaKıtaptan yaptılar sınavı bakalım ne olacak.
Bugun matematık , yarın ıng, sonra sosyal sonra da ınsan hakları ıle bıtıyor
bizim öğretmen tüm notlarını bu dönem iki yazılıyı da 100 girmiş.özel okul hem sene sonu sınavına hem de e okul notlarına göre sınıf yapacağı için notlarını 100 girmiş.biz ne gördük ne konuştuk kendisi oğlumu çok başarılı buluyor sadece dikkatli değil diyor 100 vermiş tüm notları.hatta din 100-97 idi o da 100-100 girmiş.bir tek ingilizce 90-100Ilk donem ortalamasını yukseltmek ıstıyor. Bılıyosun buna gore sınıflara yerlestırılecekler ortaokulda. Ama bu kadar kendını uzecek bısey yok. Yanlıslarıda soyle. Bır soru sorulmus ,2 cumlelık cevabı var metınde . Bızımkı 1 cumleyı yazmıs bırak yarım notu bız tam puan verır dedık ama hıc puan vermemıs. Bızım cok katı okulumuz
Benımde ozel bızde cuma gunu son calısıyoruz cok sukur, sadece karne gunune gelecek benım kı de. Karne gunu aksam da bılım merkezının mezunıyetı var . Futbolu dondurduk, Ing bu hafta gıdecek mı bılmıyorum orada da sınav oldular. Orasıda bıttı gıbı , seneye 19 hazırana kadar nasıl okula tahammul edecegız hıc bılmıyorum
Hangı konulardan sorumluydunuz canım,bızım bugun ıng vardı . Yarın sosyal obur gun ınsan hakları . Sosyal calıstıracagım yanı bugunbizim de bugün sosyalden sonra bittik şükür :) dün baya çalıştık kitabı hatimettim, sorun bana hadi sorun
Kitabı baştan sona hatimettik kuzuHangı konulardan sorumluydunuz canım,bızım bugun ıng vardı . Yarın sosyal obur gun ınsan hakları . Sosyal calıstıracagım yanı bugun
Bızde oyle seyler 1.donem yapılmıstı .Guzel oluyor hatıra olarak. sızın ortaokul yakın mı nereye devam edecek. Bır yandan da cok uzucu , cogu kısı ıle ayrılacaklar.Kitabı baştan sona hatimettik kuzu
Size de kolay gelsin artık olmuşlardır bizimkiler valla bu çalışmaya 70 80 alırsa küserim
Bugün bir de dinde hediyeleşme yapıcaklar.. şapka aldık erkek çıkmış bize:)
Bizimkiler geçen dönem de yapmışlardı.. şimdi ramazanda hediyeleşme:)Bızde oyle seyler 1.donem yapılmıstı .Guzel oluyor hatıra olarak. sızın ortaokul yakın mı nereye devam edecek. Bır yandan da cok uzucu , cogu kısı ıle ayrılacaklar.
Bızım bastan sona degıldır herhalde ya 7. unıtedeler suanda ınsallah oradan cıkmaz hudut kapısı bılmem ne orf adetler aman aman
Agustosta dıye duydum ama ogrenmek lazım ben bu defa mudahale etmek ıstıyorum eger yapabılırsem. sınıf ogretmenıne ve secmelı derslere gore karar vermek ıstıyorum.Bizimkiler geçen dönem de yapmışlardı.. şimdi ramazanda hediyeleşme:)
Bizim diğeri kitabı bitirip gitmişti ya. Ondan galiba..
Ortaokul yakın bize 3 kız ark.aynı sınıfa istiyorlar bakalım.. ne zaman belli oluyor adrese dayalıda biliyor musun?
Buarada ogrt cok hızlıymıs masallahhevet ama dediğim gibi ilk sınavlarda yerlerdeydi, ikincisinde biraz daha iyiceyiz.. dediğim gibi ing. canımızı sıktı biraz ama zormuş demek
inşallah size de nasip olur canım:)
evet evet bir din girmemiş o da girer bu hafta heralde. ki o da yüz ama sonucu etkilemez:)Buarada ogrt cok hızlıymıs masallahh
bugun sosyal yarın ınsan hakları ve the end :)
yo sonucu etkıler. Bundan sonra gırılen notlar genel ortalamının uzerındeyse + katacak genel ortalamayaevet evet bir din girmemiş o da girer bu hafta heralde. ki o da yüz ama sonucu etkilemez:)
siz de bir ohhh çekersiniz inşallah..
ders saati az ya ondan ortalamayı yükseltmez dedim ama görelim bakalım:)yo sonucu etkıler. Bundan sonra gırılen notlar genel ortalamının uzerındeyse + katacak genel ortalamaya
tebrikler canım.. başarılarının devamını dilerim.. iyi tatiller diliyoruumOrtalamamız 94 kızlar.
Bu senede bıttı cok sukur.
Bız 30 Mayıstan berı okula gondermıyoruz , yazlıga gectık. Erkenden tatıle basladık.
Karne almaya donecegız persembe aksamı