aaa sen hamılemısınnnn
evet canımmm:)aaa sen hamılemısınnnn
A hadı baslasın eglenceeeeeeevet canımmm:)
A hadı baslasın eglenceeeeee
Masallahhh
Dogum ne zaman gelıyooo?
Adres sistemine göre çıkan okula gidecek evime ve işime yakınHuhu kızlar ortaokul kayıtlarınızı yaptırdınız mı,
selam.. bizde adres aldırmıştık..cuma günü gittim.. ama müdür önünde listeye bakıp siz oturmuyorsunuz dedi.. kaldım öylece.. ay sonuna doğru gelin dedi. ne kadar bağış vereceksiniz falan dedi.. bağış ne verdiniz siz??Kızlar bız gecen haftaalrda sıstemde cıkan okula kesın kayıda gıttık.
Ozel sınıf acacaklarını ogrendık. Ing dıl sınıfı agırlıklı. Orası ıcınde form doldurduk bızım okul kura ıle sececeklermıs cocukları. Hem normal sınıflar hemde dıl sınıfları ıcın kura ıle yerlestırme olacak hala bellı olmadı beklıyoruz bakalım
Huhu cınsıyet bellı oldu mu?:)) inşallah eğlenceli geçer canımm sağol :)
marta geliyor kısmetse ama şubat sonuna doğru olur sanırım çünkü ilki de sezaryen oldu
Acaba sız adresten mı dustunuz? Benıde cok zorladılar sızı tanımıyoruz fılan dıye tutturdular halbukı zaten gercekte oturdugum adres ama bu sene cok katı olacakmıs adres dısı almayacaklarını soyledıler. Lıstede de varız halbukı bızden 200 lıra aıdat adı altında mecburı para ıstedıler ustunude verebılırsınız dedıler. Ama hem yabancı dıl agırlık sınıfı ıcın kura olacak, hemde normal sınıf yerlesmelerı ıcınde kura olacak hıc bısı net degıl anlayınca ben 50 lırada bagıs dedım 250 lıra verdım bagıs makbuzu kestıler hepsıneselam.. bizde adres aldırmıştık..cuma günü gittim.. ama müdür önünde listeye bakıp siz oturmuyorsunuz dedi.. kaldım öylece.. ay sonuna doğru gelin dedi. ne kadar bağış vereceksiniz falan dedi.. bağış ne verdiniz siz??
Acaba sız adresten mı dustunuz? Benıde cok zorladılar sızı tanımıyoruz fılan dıye tutturdular halbukı zaten gercekte oturdugum adres ama bu sene cok katı olacakmıs adres dısı almayacaklarını soyledıler. Lıstede de varız halbukı bızden 200 lıra aıdat adı altında mecburı para ıstedıler ustunude verebılırsınız dedıler. Ama hem yabancı dıl agırlık sınıfı ıcın kura olacak, hemde normal sınıf yerlesmelerı ıcınde kura olacak hıc bısı net degıl anlayınca ben 50 lırada bagıs dedım 250 lıra verdım bagıs makbuzu kestıler hepsıne
Anladım anladım sımdı. Ne kadar bagıs yapmayı dusunuyorsunuz ? Bu okul kac kısılık bızım yabancı dıl sınıfları 30-35 kısıde normal sınıflar kac kısı hıc bılmıyorum nedense bız kurada cıkarız gıbıme gelıyor zaten aksı olursa cıkmazsak ıtıraz etmeyı dusunuyorum. Benım cocugum zaten egıtım alıyor konusabılıyor onun hakkını yedırmek ıstememYok benim vermek istediğim okul adresim değil.. ben adres aldırdım.. ama anlıyorlarmış zaten.. bağış yaparsak ki mecbur yapacaz öyle görünüyor.. ay sonuna doğru gelin dediler.. bizim adrese düşen okulda çok suriyeliler var.. sınıflar kalabalık.. o yüzden bize yakın başka bir semtte buluna daha kaliteli bir okula vermek istiyorum.. bakalım canım çok sıkıldı.. ne oclaka bilmiyorum. net bişey yok hala.. okulların açılmasına az kaldı hemde..
Bızde ne dıploma puanı nede cocugun yeterlılıgıne bakmıyorlar kı bence en adıl olanı sınava gırmelerı her okul kafasına gore yapıyormus. Bızım okulda 70 ustu olan ve ekstra masrafları karsılayacak kısıler arasında kura yapacaklarmıs . Bakalım ne olacak. Bu hafta bence detaylar bellı olur sız bence haftaya gıdın pazartesı gunu fılan boyle ekleme dokleme bı sınıfa yerlestırmesınler nasılsa alacaklarsabirde ek olarak ben tam gün okul istiyorum.. maalesef çevremizdeki okullar hep ikili sistem.. çalışan bir anne olduğum için ikili sistem istemiyorum.. o yüzden kafam allak bullak.. bu sene genelde her okulda böyle ingilizce ağırlıklı özel sınıflar açılıyormuş.. birde diploma puanına göre de öğrenci seçiyorlar o sınıflar için..
selamm cumartesi gidicez kontrole %70 söylerim dedi bakalım..Huhu cınsıyet bellı oldu mu?
Yapma ya nerden cıktı bu durum sımdı. Kacta cıkacak okuldan? Barı su hamılelıgını gecıreydın annenlerın acıl mı tasınması lazım?selamm cumartesi gidicez kontrole %70 söylerim dedi bakalım..
kuzuyu da adresedayalı okula kayıt yaptırdık okul iyiymiş tam gün olucak, inşallah güzel olucak lakin başka problemler var.. annemler taşıncak şehir dışına, babanne artık ilgilenmeyeceklerini söyledi.. aksi gibi de boş kalacağı 2 3 saat, ben 17.30da çıkıyorum zaten.. bilmiyorum ne yapıcaz. bakıcı gelir mi etüt bulsak süper olur hayırlısı umarım..