İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 4.Sınıfa giden Velilerin ve Öğrencilerin Paylaşım Alanı :)))

Daha karar veremedik.araştırıyoruz bu ayın sonuna kadar vaktimiz var ama Nesibe Aydın da TED de iyi okullar.
Ödedıgınız bır mıktar varmıydı , onu gerı alabılmede sorun yasayacak mısınız? Ben vermezler dıye dusunuyorum , Istanbulda kı okullarla kıyasladıgımda

Ödedıgınız bır mıktar varmıydı , onu gerı alabılmede sorun yasayacak mısınız? Ben vermezler dıye dusunuyorum , Istanbulda kı okullarla kıyasladıgımda
yüzde onluk bir kesinti yapıyorlar.diyelin 20 bine anlaşıldı 2 binini alıyor.biz nesibeye kayıt yaptırdık kredi kartına taksit yaptırdık.sanırım Nesibe Aydın'da kalacağım oğlumda oradan vazgeçmek istemiyor.bilim şenliği yapılmıştı çok hoşuna gitti.sanki eğitimi de burada TED'den daha iyi olacak gibi.

Bizim yeni öğretmenimizin maşallahı var.. ne yaparlarsa yapsınlar zaten bitmiş dönem demedi canla başla çalışıyor çocuklara faydalı olmaya çalışıyor. isteyene özel ders de verebilirim dedi.. Türkçe matematik istiyoruz biz Esin çok iyi demesine rağmen.. dün de 1oar kalanlı bölme çarpma, çevre alan problemi, belirtili belirtisiz nesne 1oar tane ödev vermiş hevesle yaptı çocuğum.. Diğer öğretmeni de Allah'a havale ediyorum.
TED derdim Ankarada olsan.. orada Nesibe Aydın daha iyi olabilir bilemiyorum.. oğlun da orayı istediyse iyi olur sizin için inşallah... helin hivda helin hivda
bizim sınavlar da haftaya sanırım.. arkadaşları ortaokula aynı sınıfa yazılalım demişler olur mu böyle bir şey dedi.. olur heralde :) daha iyi olur.

Bizim yeni öğretmenimizin maşallahı var.. ne yaparlarsa yapsınlar zaten bitmiş dönem demedi canla başla çalışıyor çocuklara faydalı olmaya çalışıyor. isteyene özel ders de verebilirim dedi.. Türkçe matematik istiyoruz biz Esin çok iyi demesine rağmen.. dün de 1oar kalanlı bölme çarpma, çevre alan problemi, belirtili belirtisiz nesne 1oar tane ödev vermiş hevesle yaptı çocuğum.. Diğer öğretmeni de Allah'a havale ediyorum.
TED derdim Ankarada olsan.. orada Nesibe Aydın daha iyi olabilir bilemiyorum.. oğlun da orayı istediyse iyi olur sizin için inşallah... helin hivda helin hivda
bizim sınavlar da haftaya sanırım.. arkadaşları ortaokula aynı sınıfa yazılalım demişler olur mu böyle bir şey dedi.. olur heralde :) daha iyi olur.
Aynı sınıf daha da iyi olur.oğlum şimdiden çok üzülüyor arkadaşlarından ayrılacağı için.TED de yüksek oranda burs kazandı aslında ama burdaki eğitimi çok olumlu şeyler duymadım.nesibe aydında bu yıl başlayacak eğitime bakalım nasıl olacak.daha disiplinli akademik olarak daha başarılı olacak gibi.hayırlısı olsun çocuklarımız için her şey

can09e can09e valla canım sızın ogrt nasıl bu kadar hızlı gectı konuları ben zaten onu anlamamıstım ama en azından bu ogretmen bıraz toparlar, Bız hala sımetrıdeyız. Ucu ucuna bıtecek anlasılan konular.
3 haftadır haftada 1 gun okul yok , 23 nısan ,1 mayıs ve bu hafta ogrt ızınlıydı. Bız tatıle gıttık ,Efendım okul gezısı oldu baya sekteye ugradı okul.

Onumuzdekı hafta sozlu denemelerı var demıstım ama ogrt sadece deneme demıs , puanlar ıslenmeyecek demıs. Yazılı oncesı bı tekrar olmus olacak ıyı olur. Bugun yıne basladım Yazılı orneklerı cıkarmaya ,
Seneye ortaokulda aynı okulda devlet okuluna devam edecek, aynı sınıfa ıslenecekler mı bılmıyorum nasıl oluyor

can09e can09e valla canım sızın ogrt nasıl bu kadar hızlı gectı konuları ben zaten onu anlamamıstım ama en azından bu ogretmen bıraz toparlar, Bız hala sımetrıdeyız. Ucu ucuna bıtecek anlasılan konular.
3 haftadır haftada 1 gun okul yok , 23 nısan ,1 mayıs ve bu hafta ogrt ızınlıydı. Bız tatıle gıttık ,Efendım okul gezısı oldu baya sekteye ugradı okul.

Onumuzdekı hafta sozlu denemelerı var demıstım ama ogrt sadece deneme demıs , puanlar ıslenmeyecek demıs. Yazılı oncesı bı tekrar olmus olacak ıyı olur. Bugun yıne basladım Yazılı orneklerı cıkarmaya ,
Seneye ortaokulda aynı okulda devlet okuluna devam edecek, aynı sınıfa ıslenecekler mı bılmıyorum nasıl oluyor
inşallah iyi olacak canım inanıyorum:)

bütün sözlülerinden 100er puan almış.. herkesi bir haftalığına sınıf başkanı yapıyor fen matematik türkçe defteriniz çantadan çıkmasın demiş. inşallah her şey güzel oluyor.. yetişirler diye tahmin ediyorum..

inşallah iyi olacak canım inanıyorum:)

bütün sözlülerinden 100er puan almış.. herkesi bir haftalığına sınıf başkanı yapıyor fen matematik türkçe defteriniz çantadan çıkmasın demiş. inşallah her şey güzel oluyor.. yetişirler diye tahmin ediyorum..
Harıka olmus
bızım ılk doneme gore karne ortalammız dusuk suanda, ıng gırılmedı 100 o
Ama dıger hersey gırılınce 87.11 oldu cok dusuk geldı bana
aslında derslerıde oyle dusuk degıl neden boyle oldu acaba
Trafık 100
İnsan 98
Mat 94
Sosyal 93
Turkce 81 ( bumu etkıledı acaba)
Din 52 buda lanet olası
Beden , muzik girmiş onlara 100 vermiş sözlüer henüz girilmedi tabi

Dediğim gibi ingilizce girilmemiş hali 87.11 , sızlerın kac acaba?

Harıka olmus
bızım ılk doneme gore karne ortalammız dusuk suanda, ıng gırılmedı 100 o
Ama dıger hersey gırılınce 87.11 oldu cok dusuk geldı bana
aslında derslerıde oyle dusuk degıl neden boyle oldu acaba
Trafık 100
İnsan 98
Mat 94
Sosyal 93
Turkce 81 ( bumu etkıledı acaba)
Din 52 buda lanet olası
Beden , muzik girmiş onlara 100 vermiş sözlüer henüz girilmedi tabi

Dediğim gibi ingilizce girilmemiş hali 87.11 , sızlerın kac acaba?
evet Türkçe etkilemiş olmalı.. bizim de geçen döneme göre düştü.. ama 90larda falan olması lazım..

evet Türkçe etkilemiş olmalı.. bizim de geçen döneme göre düştü.. ama 90larda falan olması lazım..
Bu sınavlarda o yuzden Turkceye yonlendırmeyı dusunuyorum daha cok ,
Ilk donem 92 veya 93 ıdı ortalaması . 95 fılan olsaydı gelısme gosterseydı ıyıydı

Bu sınavlarda o yuzden Turkceye yonlendırmeyı dusunuyorum daha cok ,
Ilk donem 92 veya 93 ıdı ortalaması . 95 fılan olsaydı gelısme gosterseydı ıyıydı
bizimkinin de iyi ama Türkçeye daha çok ağırlık versin dedi öğretmeni, iyi diye pek Türkçeye beraber bakmıyorduk son ödevleri falan beraber yaptık.. kadın dil bilgisi gösteriyor... defteri sene başından beri yeni doluyor :/
evet siz de öyle yapın.. düzelir tabi.

bizimkinin de iyi ama Türkçeye daha çok ağırlık versin dedi öğretmeni, iyi diye pek Türkçeye beraber bakmıyorduk son ödevleri falan beraber yaptık.. kadın dil bilgisi gösteriyor... defteri sene başından beri yeni doluyor :/
evet siz de öyle yapın.. düzelir tabi.
Dılbılgısı almamısmıydınız canım bızım ılk konularımız onlardı aslında,
Bızım 3. turkce defterı :confused: Bız odevlerı beraber yapmıyoruz ama sınava beraber calısıyorduk

Bızım 3. turkce defterı :confused: Bız odevlerı beraber yapmıyoruz ama sınava beraber calısıyorduk
Ya işte ne kadar verdiyse.. biz çalıştık soruların üzerinden :)
3. Defter mii😰 vay arkadaş.

merhabalar.oğlumun bu gün iki sınavı birden oldu.din ve insan hakları.
dinden:97
insan haklarından:100 almış.neyse ki bunları bu yıl bitirdik
çarşamba yine 2 sınav var.İngilizce ve trafik.şu iki gün de iyi çalışması lazım ama çalışmak da hiç istemiyor.

3.defter mi:KK57: bizde bir defter bitmedi bile üstelik oğlum sayfaları yarım yarım bırakarak yazar.bizim öğretmen daha çok çalışma kağıtlarıyla ders işler

3.defter mi:KK57: bizde bir defter bitmedi bile üstelik oğlum sayfaları yarım yarım bırakarak yazar.bizim öğretmen daha çok çalışma kağıtlarıyla ders işler
Genelde defter odevı gelıyor valla canım ,
Bugun turkce deneme sınavı ıle basladık, aklında olanlarla suanda bır hatası var . Bakalım ne olacak sonuclar

günaydın kızlar.artık sınavlardan bıktığımı hissediyorum.oğlum çalışmak istemiyor iyice boş vermiş ben ise artık bitsin de nasıl bitiyorsa bitsin modundayım .keşke hiç sınav yapmadan uygun gördüğü notu verse.bu gün de iki sınavı var.İngilizce ve trafik.Bir de öezl okul mesaj çekmiş 15 haziran seviye tespit sınavı var diye sanırım sınıflar oluşturulurken göz önünde bulundurulacak.üstelik bütün yıl boyunca görülen konulardan.tekrara ihtiyacı var.birde ingilizce seviye tespit sınavı varmış.bize konuları göndermiş görünce şok oldum acaba doktora için dil sınavı mı yapılacak diye:KK57:.daha 4.sınıf.inanın üniversite sınavında ancak bu konular çıkar.tabi onu çalıştırmaya bizim de gücümüz yetmez.

Günaydınlaarr
Bizim sınavlar da haftaya ertelendi.. bir dün din sınavı oldular..
İyi de oldu çok şanslı kuzuu geçtiğimiz haftasonu doğum günü münasebetiyle hiiç aklımıza sınav gelmemişti 😁
Helincim dediğinde çok haklısının uygun gördüğü notu versin.. bir de bizim yeni öğretmenimiz klasik yazılı yapacakmış derdine düştü nasıl yapıcam şıklı boşluk doldurma olmayack mı diye bilirsen yazarsın dedim iyi olur bir de bunu görürsün dedim.
Hayırlısıyla bitsin artık inşallah temeli aldılarsa hiç korkma bundan sonrası güzel olur.:)

günaydın kızlar.artık sınavlardan bıktığımı hissediyorum.oğlum çalışmak istemiyor iyice boş vermiş ben ise artık bitsin de nasıl bitiyorsa bitsin modundayım .keşke hiç sınav yapmadan uygun gördüğü notu verse.bu gün de iki sınavı var.İngilizce ve trafik.Bir de öezl okul mesaj çekmiş 15 haziran seviye tespit sınavı var diye sanırım sınıflar oluşturulurken göz önünde bulundurulacak.üstelik bütün yıl boyunca görülen konulardan.tekrara ihtiyacı var.birde ingilizce seviye tespit sınavı varmış.bize konuları göndermiş görünce şok oldum acaba doktora için dil sınavı mı yapılacak diye:KK57:.daha 4.sınıf.inanın üniversite sınavında ancak bu konular çıkar.tabi onu çalıştırmaya bizim de gücümüz yetmez.
Merhaba kızlar
Aynı durumdayız , bıtsede nasıl bıterse bıtsın moduna gırdım gecmısler olsun.
Bır yandan sınav hazırlanıyoruz , bır yandan ıstanbulda son gunlerımızı gecırıyoruz esya hazırlıyoruz hepsı bırbırıne gırdı. 30 da sınavlar bıtıyor, 31 ıstanbuldayız. 1 Hazıranda yazlıga gecıyoruz , Okulun kapanacagı son hafta donecegız . O kadar gevsedık kı dayak yesek anca kendımıze gelırız dıyorum.

Bu hafta denemeler bızım ılk konulardan ıtıbarendı , turkce den 85 aldı , Fen oldular yıne ılk donem ıtıbarendı konular . Bugunde matematık var yıne ılk konulardan ıtıbaren olacak, dogru duzgun gecmıs konulara bakmadık. Suanda zaman problemlerı efendım uzunluk cevırmelerı yettıde arttı . Cok son zamanlara kalan konularda cok sallanmıs oluyor vallahi.

Haftaya sınavlar malum . Istemıyorum ıstemıyorum ısteeemıyoruuum :110: Zaten bu 2. donem 2. sınavlarda notlar cok dusuyormus arkadaslar.

Haftaya pazartesi türkçe, carsamba fen, persembe trafik ve cuma günü din var :duduk::duduk::duduk::duduk::duduk::duduk:

Persembe aksamından din calısmaya baslayacagız , efendım abdest almanın ezberı vs .

İngilizce için korkma buarada zaten ortaokul 1. sınıfta ozel okullar 18 saat ıngılızce verıyorlar . Gerıde bıle kalsa toparlayacaktırlar . Bızım kı 2 senedır dılko kids e gıdıyor . Okuldan cok daha ondeler hafıften konusuyorlar. Okuldakı cok basıt kalıyor yanı , ne verıyorlarda ne ıstıyorlar dıye dusunuyorum .

Ay ıste durumlar boyle, ıyı fena bıtırıyoruz şükür

X