Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aksam ustu arıcam canım bugun muduru , ona gore ılce mıllı egıtıme sıkayet edecegımTebrikler kuzuya.. dinde de haklısın valla ne diyim. Müfredat dışı sorabiliyormuymuş bende merak ettim ne zmn belli olur.
tebrikler kuzucuğa elinden gelen en iyisini yapmış.müfredat dışı olabilir mi bilmiyorum ama en azından hangi konudan soracağını söyleseydi.bizim öğretmen haber vermeden sınav yapıyordu eleştirilince bu sefer haber verdi konuları da söyledi.bu sefer 100 aldı çocukAksam ustu arıcam canım bugun muduru , ona gore ılce mıllı egıtıme sıkayet edecegım
Konuları bıldırıyor evet , o zaman sorabılır mı pekı?tebrikler kuzucuğa elinden gelen en iyisini yapmış.müfredat dışı olabilir mi bilmiyorum ama en azından hangi konudan soracağını söyleseydi.bizim öğretmen haber vermeden sınav yapıyordu eleştirilince bu sefer haber verdi konuları da söyledi.bu sefer 100 aldı çocuk
sorabilir mi bilmiyorum ama neden böyle yapıyor müfredat dışı soruyor onu anlamadım.bizim öğretmen müfredatta kitapta hangi konulardan soracağını söylemiş.bunun dışında başka dua öğrenen olursa artı not vereceğini söylemiş.bence idareyle ya da kendi öğretmeniyle bir görüşün derim.Konuları bıldırıyor evet , o zaman sorabılır mı pekı?
Nubuvet, risalet veya ayet yorumlama gıbı sorular var
idareyle görüşebildin miKonuları bıldırıyor evet , o zaman sorabılır mı pekı?
Nubuvet, risalet veya ayet yorumlama gıbı sorular var
Itınayla telefonlara cıkmıyorlar.idareyle görüşebildin mi
Bızımde 1 ay sonra dın yazılısı ıse baslayacakmıs hazılılar. Ama hazıran basına yazılı kalması ıcınde cok gecbizim 15 mayısta 2.yazılılar kızlar.bir de özel okula gidecek ortaokulda.okul mesaj göndermiş seviye tespit sınavı olacak konuları tekrar etsin 30 mayısa kadar demiş.tüm 4.sınıf konuları ne mümkün tekrar ettirmek
çocukların moralini bozmaya dersten soğutmaya ne gerek var.öğretmeniniz fazla abartmış.sonuçta küçücük çocuklar insan daha çok motive ederItınayla telefonlara cıkmıyorlar.
Bugun arayacagım .
Ogretmen dun yıne 2. yazılıları dagıttıgı o fotokopıden olacagını soylemıs cocuklara
Inadına yapar gıbı belkı 15 kısı ıdareye dılekce verdı, ben vermedım Ben dırek ılce mıllı egıtıme gırecegım.
Egenın ortalamasını dın 3.50 dusurdu buarada onada ayrı uzulduk ,
yeni öğretmeniniz hayırlı olsun.biz mezuniyeti bayram sonrasına bıraktık.çocuklarda çok heyecanlılar bakalımbizimki de tam tersi en zevk alarak dinledikleri ders.. artık kadın nasıl anlatıyorsa :)
dün kuzunun balosu vardı bizimkiler erken yaptı biraz ramazan girmeden yapmak istediler. çok güzel geçti.. düğün gibi oldu.. büyümüş çocuklar artık bunu anladık:)
darısı size..
yeni öğretmenimiz de geldi çok şeker çok tatlı bir öğretmenimiz oldu inşallah bu kısa sürede çocuklar çok iyi şeyler alırlar.
sağol teşekkürler hem ne heyecan ne heyecan :) saçlar başlar yapıldı en güzel elbiseler giyildi.. çok güzellerdi hepsi maşallah.. akşam da 9 ,30 gibi uyuya kaldı..:) o kadar zıplamaya.yeni öğretmeniniz hayırlı olsun.biz mezuniyeti bayram sonrasına bıraktık.çocuklarda çok heyecanlılar bakalım
bizim 13 Mayıs.Allah zihin açıklığı versin kuzulara20 mayısta 2.sınavlar baslıyor