İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 4.Sınıfa giden Velilerin ve Öğrencilerin Paylaşım Alanı :)))

Mezunıyetınız varmıydı sızın? Bızımde bır turlu ayarlanmadı bu saatten sonrada zor yanı Ocak ayından berı guya bakıyorlar
var evet canım 25 nisanda yapıciz. :) sizin de geç kalınmış sanırım ama ayarlanır heralde.

Açıklanan sınavla aranızdayım
Trafık 100
Fen 85

Acıklanacak sınavlar soyle. Turkce , mat, sosyal.
Hadı hayırlısı

din daha olmadı.geçen sene en düşük notu din dersinden almıştı o yüzden biraz korkuyor.bizde de
türkçe 100
sosyal 100
trafik 100
insan hakları 98
fen 95
matematik 95
ingilizce 90

bizde de mezuniyet balosu düşünülüyor ama ramazan sonrası olacak sanırım.okulların kapanmasına yakın bir zamanda.

Maşallahhh canımm. Cok guzel notları , dınden kac almıstı. Bızımde dınden dusuk ıdı .70-50

Bu sınavda yarısı kuran yarısı kıtaptan olacakmıs. 50'yı garantıledıkte, kurandan ne yapacak bilemiyorum .

geçen dönem ilk yazılı 85 idi.öğretmen haber vermeden yapmıştı.ikincisinden 100 almıştı.karneye yine 98 düştü.deneme sınavlarında genelde dinden hata yapıyor.bu yazılıdan da çekiniyor.bakalım nasıl geçecek.

Gene ıyısınız bızım yanımızda.
Bızım 16 sayfa okunup anlanacak konu var. Kıtaba ek bılgıler koymus fotokopı dagıtmıs.
hangı unıtelerden sorumlusunuz?

Gene ıyısınız bızım yanımızda.
Bızım 16 sayfa okunup anlanacak konu var. Kıtaba ek bılgıler koymus fotokopı dagıtmıs.
hangı unıtelerden sorumlusunuz?
bizde de çok konu var.2.üniteden başlayıp peygemberin hayatı da dahil bayağı konu var.birde fatiha suresi ezbere yazdırma.

Son durum bildiriyorum
Trafik 100
Matematik 94
Fen 85
Türkçe 81

İnsan hakları , ingilizce ve sosyal kaldı acıklanmayan. Türkçe ilk döneme göre ibre aşağı inmiş ama olsun ,düzeltebilir

bu gün son yazılı din kültürü olacak.yazılılar bitecek ama çarşamba günü de genel okul deneme sınavı var.çarşambadan sonra bir müddet rahatlayacak

Son durum bildiriyorum
Trafik 100
Matematik 94
Fen 85
Türkçe 81

İnsan hakları , ingilizce ve sosyal kaldı acıklanmayan. Türkçe ilk döneme göre ibre aşağı inmiş ama olsun ,düzeltebilir
Sosyal 93 , İnsan Hakları 98

Geriye sadece Din kaldı

Bu aksam bunu yapalım oglumla.
Kızlar şimdilik sınavlar bıttı rahata erdık oh Yeni eğitim sistemiyle ilgili ne düşünüyorsunuz ?
fatima38 @helin hivda can09e

Teog daha bıze uzak canım Yenı sınav sıstemı bahsedılen atolyeler fılan hepsını sordum aslında.
söylemler güzel atölyeler olsun ilgi ve yeteneklere dayalı eğitim.hatta spor sanatsal etkinlik takibi yapılıp çocuğun notlarına artı puan getirilmesi bizim çocuklar gibi üstün potansiyelli çocuklara yönelik çalışmalar ama bakalım uygulama nasıl olacak.sadce kağıt üzerinde mi kalacak.zaten TEOG soruları da anlama analiz etme çıkarımda bulunma görsel okuma tarzı sorulardan oluşuyor.kitap okuyan sorgulayan anlayan yorum yapan görsel okuma yapabilen çouklar sınavda başarı gösterecek ezbere dayalı bilgi yok.sorulara baktım zeka testi tarzı soruları gibi.eğitimin de buna yönelik olması gerekiyor.ama dediğim gibi yerleşmiş bir eğitim sistemimiz yok yaz boz tahtası.her gelen kafasına göre davranıyor. söylemler güzel yine de yetersiz bir defa bu sınav sistemi liselere yerleştirme şekli nitelikli okullar sorunu düzeltilmeli

Bırde sıstem bu sekıldeymıs ama ogretme seklı yınede ogretmene baglıymıs.
benım anlamadıgım bu ortak sınavlardan harıc cocuklar seneye sınav olmayacaklar mı? Karneye ıslemeyecek mı nasıl olacak sadece 3 dersten mı sınav olacaklar yoksa onlar harıcı yapılacak seyler mı olacak? Buarda pazartesı ram a gıttık, asıs yapıldı bızımkıne. Parlak zekalı cıktı , ustun zekalı olmadıgına karar verdık dedı. Tahmınımce iq parlak ıle ustune gıden yolda yakında bır yerde kaldı . Cok ısrar etsemde daha fazla bır bılgı vermedıler

Son durum bildiriyorum
Trafık 100
İngilizce 100
İnsan hakları 98
Mat 94
Sosyal 93
fen 85
turkce 81
din 52

Artık okul mudurune gıttım , ılce mıllı egıtıme semınerde sozlu sıkayette bulunduk. Ayetten sınav ve mufredat dısı sorular dıye. Mufredat dısında sormasını engellemeyeceksenız dın dersınden muaf edın oglumu sızın yuzunuzden kendınız yetersız hıssedıyor dedım. CImer yoluyla 2-3 velı dılekce yolladı ben okul muduru ıle gorusecegım bugun. Ben net sordum mufredat dısı soru sorabılır mı , bunun cevabını ıstıyorum dedım. Ondan sonra ılce mıllı egıtıme yazılı sıkayette bulunacagım .
Ortlamaası 89 oluyor bu sekılde, yazık degıl mı, bu kadar ıyıyken sırf bu dın dersının notunu kabul edemıyorum . turkcenın 81 olmasıda bozdu bızı ama bakalım ne olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…