var evet canım 25 nisanda yapıciz. :) sizin de geç kalınmış sanırım ama ayarlanır heralde.Mezunıyetınız varmıydı sızın? Bızımde bır turlu ayarlanmadı bu saatten sonrada zor yanı Ocak ayından berı guya bakıyorlar
din daha olmadı.geçen sene en düşük notu din dersinden almıştı o yüzden biraz korkuyor.bizde de
türkçe 100
sosyal 100
trafik 100
insan hakları 98
fen 95
matematik 95
ingilizce 90
bizde de mezuniyet balosu düşünülüyor ama ramazan sonrası olacak sanırım.okulların kapanmasına yakın bir zamanda.
geçen dönem ilk yazılı 85 idi.öğretmen haber vermeden yapmıştı.ikincisinden 100 almıştı.karneye yine 98 düştü.deneme sınavlarında genelde dinden hata yapıyor.bu yazılıdan da çekiniyor.bakalım nasıl geçecek.Maşallahhh canımm. Cok guzel notları , dınden kac almıstı. Bızımde dınden dusuk ıdı .70-50
Bu sınavda yarısı kuran yarısı kıtaptan olacakmıs. 50'yı garantıledıkte, kurandan ne yapacak bilemiyorum .
Gene ıyısınız bızım yanımızda.geçen dönem ilk yazılı 85 idi.öğretmen haber vermeden yapmıştı.ikincisinden 100 almıştı.karneye yine 98 düştü.deneme sınavlarında genelde dinden hata yapıyor.bu yazılıdan da çekiniyor.bakalım nasıl geçecek.
bizde de çok konu var.2.üniteden başlayıp peygemberin hayatı da dahil bayağı konu var.birde fatiha suresi ezbere yazdırma.Gene ıyısınız bızım yanımızda.
Bızım 16 sayfa okunup anlanacak konu var. Kıtaba ek bılgıler koymus fotokopı dagıtmıs.
hangı unıtelerden sorumlusunuz?
Sosyal 93 , İnsan Hakları 98Son durum bildiriyorum
Trafik 100
Matematik 94
Fen 85
Türkçe 81
İnsan hakları , ingilizce ve sosyal kaldı acıklanmayan. Türkçe ilk döneme göre ibre aşağı inmiş ama olsun ,düzeltebilir
Bu aksam bunu yapalım oglumla.Anneler merhaba, tez araştırmam için bir anket hazırladım. 6-10 yaş arası çocuklarda stres seviyelerini ölçmeye yönelik bir anket. Sizlerden destek bekliyorum anketi çocuklarınız ile birlikte doldurursanız çok sevinirim.
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdtZ-oa4k403p950Lvqed2fwwhFSjFt3aN8EA3aX2WQLj7qag/viewform
Teog daha bıze uzak canımyeni eğitim siste mi derken yeni sınav sistemini kastettin.TEOG değişiklikleri mi sorduğun
söylemler güzel atölyeler olsun ilgi ve yeteneklere dayalı eğitim.hatta spor sanatsal etkinlik takibi yapılıp çocuğun notlarına artı puan getirilmesi bizim çocuklar gibi üstün potansiyelli çocuklara yönelik çalışmalar ama bakalım uygulama nasıl olacak.sadce kağıt üzerinde mi kalacak.zaten TEOG soruları da anlama analiz etme çıkarımda bulunma görsel okuma tarzı sorulardan oluşuyor.kitap okuyan sorgulayan anlayan yorum yapan görsel okuma yapabilen çouklar sınavda başarı gösterecek ezbere dayalı bilgi yok.sorulara baktım zeka testi tarzı soruları gibi.eğitimin de buna yönelik olması gerekiyor.ama dediğim gibi yerleşmiş bir eğitim sistemimiz yok yaz boz tahtası.her gelen kafasına göre davranıyor. söylemler güzel yine de yetersiz bir defa bu sınav sistemi liselere yerleştirme şekli nitelikli okullar sorunu düzeltilmeliTeog daha bıze uzak canımYenı sınav sıstemı bahsedılen atolyeler fılan hepsını sordum aslında.
Bırde sıstem bu sekıldeymıs ama ogretme seklı yınede ogretmene baglıymıs.söylemler güzel atölyeler olsun ilgi ve yeteneklere dayalı eğitim.hatta spor sanatsal etkinlik takibi yapılıp çocuğun notlarına artı puan getirilmesi bizim çocuklar gibi üstün potansiyelli çocuklara yönelik çalışmalar ama bakalım uygulama nasıl olacak.sadce kağıt üzerinde mi kalacak.zaten TEOG soruları da anlama analiz etme çıkarımda bulunma görsel okuma tarzı sorulardan oluşuyor.kitap okuyan sorgulayan anlayan yorum yapan görsel okuma yapabilen çouklar sınavda başarı gösterecek ezbere dayalı bilgi yok.sorulara baktım zeka testi tarzı soruları gibi.eğitimin de buna yönelik olması gerekiyor.ama dediğim gibi yerleşmiş bir eğitim sistemimiz yok yaz boz tahtası.her gelen kafasına göre davranıyor. söylemler güzel yine de yetersiz bir defa bu sınav sistemi liselere yerleştirme şekli nitelikli okullar sorunu düzeltilmeli