İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 4.Sınıfa giden Velilerin ve Öğrencilerin Paylaşım Alanı :)))

Merhaba. Aynı sekılde ıslemı doğru yapıp ısaretlemede farklı ısaretlıyor ve yanlış sayılıyor.Balık yagı hapı onerdı genetık uzmanı bır arkadaşım , onu alacağım dha oranı yüksek olan. O yardımcı oluyormuş dıkkatını daha uzun tutabılmesıne canım . çocukların kac yasında bu arada?

Merhaba kızlar.
Bızım tatılde güzel gectı , 4 gun babasıyla tatıle gıttı en basında, daha sonra 2-3 gun ananede kaldı. Sadece yatıya goturduk. Test ve problem cozdu cok bol degıldı ıdeal ölçüde. Testı eve gelen ogretmen vermıstı hergune her dersten 5-6 tane olacak sekılde.
Kıtap okumaya başladık duzenlı her aksam 21:00-21:30 arasında hepımız kıtap okuyoruz.
Yanı bebeklıgınden berı kıtap okudum ben oğluma, ama kıtap okumayı sevmıyor sevdıremedık ama pes etmıyoruz dırenıyoruz
Cumartesı velı toplantımız var. Dıncı ıle kapısıcam dıye düşünüyorum bılıyosunuz Kuran sınavı yapmış ve benım oğlum 45 almıştı.
Ben bunun yapılması gereken bır uygulama olduğunu düşünmüyorum ama sıkayet edıp yüzgözde olmak ıstemedım. Bana bır açıklama yapmasını ısteyecegım neden sevdirmek yerıne hemen böyle bırsey yaptı gıbı , umarım dık konuşmaz cunku altan almak ıstemıyorum hıc

merhaba canım başladı maraton :) bence hiç girme topa zaten 2 3 ay kaldı...

biri 8.5 diğeri 9.5 yaşında.aralarında bir yaş var.bende balık yağı hapı deneyeyim o zaman.belki faydasını görürüz

arkadaşlar çocuğu özel okulların bursluluk sınavına giren var mı?ben diyarbakırdayım gerçi burda da çok özel okul var özellikle kurumsal okullar

Merhabalar, nasılsınız bayanlar, çocuklar da iyi mi.
Bugün toplantı var diye mesaj atmış öğretmenimiz, 5.sınıf için ders seçilecek demiş. Siz yaptınız mı ders seçmeyi, fikir almak istedim, neler seçtiniz

merhaba canım.. biz ona anlam veremedik herkes aynı okula gitmeyecek ki? neyin seçimi bu zaten yabancı dili matematiği olmayacak mı bu çocukların... yabancı dil matematik uygulamaları bir de resim seçti kuzu...
bu hafta yoğundu epey sağlığı yerinde şükür
siz nasılsınız çocuklar da iyidir inşallah.

Doğru diyorsun aynı okul olmayacak, neden böyle yaptılar bilmiyorum. Öğretmenleri önceden ayarlamak için mi acaba.
Bizde sanırım yoğunlaşıcaz öğretmen kızmış çok boşverdiniz çalışmıyorsunuz ödevlerinizi artıracağım falan demiş, bugün toplantıda konuşur danışırız artık.

Birde epeydir aklımda yazamadım, bizim yazılı notlarını yanlış girmiş öğretmenimiz insan hakları ve matematik, insan haklarını karneden önce farkettik düzelttirdik. Matematik sonra dikkatimizi çekti 2 defa söyledim, ilkinde cevap bile vermedi, 2.cide okul açılsın hallederiz dedi. 2 hafta oldu hiçbir hareket yok. Müdürle mi konuşsam ne dersiniz. Sıkıntı olur mu

Bir daha soyleyin o zmn. Cok onemli yanlislik degilse bu notlar cok sey degistirmeyecek ama.. yine de duzgun girilsin yani.. :/

Bir daha soyleyin o zmn. Cok onemli yanlislik degilse bu notlar cok sey degistirmeyecek ama.. yine de duzgun girilsin yani.. :/
Matematik ortalaması 98 olması gerekirken 93 oldu, yanlış girdiği için ve ortalama yükselecekti ders sayısı fazla olduğu için, bugün toplantıda uygun ortam olursa tekrar hatırlatayım olmadı müdürle konuşurum hiç umursamıyor sinir oluyorum

evet ders saatinden fark ettirir. konuşursun olmazsa.

Kızlar sınav tarıhlerınız açıklanmaya başlandı mı?
Tahmını olarak martın 3-4 haftası sınav olacağız dıye düşünüyorum , sızlerde bı gelısme var mı?

Canım bu meseleyı naptın ? 2.donemde ılk donemkı ortalama ve 2. donem kı ortalamasıda alınacak mıs ayretten , onemlı bır konu duzeltmelerı lazım

Kızlar sınav tarıhlerınız açıklanmaya başlandı mı?
Tahmını olarak martın 3-4 haftası sınav olacağız dıye düşünüyorum , sızlerde bı gelısme var mı?
Canim henuz belli degilmis tarihler.. biz serdik gibi.. derste ne goruyorsa odevleri de kendi hallediyor... sizin durumlar nasil?

Canım bu meseleyı naptın ? 2.donemde ılk donemkı ortalama ve 2. donem kı ortalamasıda alınacak mıs ayretten , onemlı bır konu duzeltmelerı lazım
hala ses seda yok toplantıda da söylemedim bakalım ne olacak ama söyleyeceğim neden çocuğumun aldığı notu yanlış giriyorsun ki değil mi, e okula da son dakika girdi ve yanlış girmiş

hala ses seda yok toplantıda da söylemedim bakalım ne olacak ama söyleyeceğim neden çocuğumun aldığı notu yanlış giriyorsun ki değil mi, e okula da son dakika girdi ve yanlış girmiş
Cok haklısın canım 2. donem ıcın ortalamada kayıp bu her dk lıse gırıs sıstemı degısıyor ne malum o nota ıhtıyac olmayacağı .

Bızım sozlu notları artık test usulü olacakmış, puanı kendılerı kazanacak yanı . 69 matematıge 100 sozlu notu vermıs , bıze ama notu zaten takdırı kurtarıyordu bıze ıse yazılı 93 ıse 85 vermıstı sozlu notlarını . Toplantıda konuşuldu daha once gıdenlerde olmuş test usulü olacak 3 test yapacaklarmış artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…