Sinav ve doga var reklami gelen nedir ne degildir bilmiyorum... evet en azindan deneme olsun iste diyorum ben de..simya koleji,
uğur okulları, bahçeşehir koleji
bu üçüne girecek, denesin şansını en kötü ihtimalle de deneyim olur :)
Sinav ve doga var reklami gelen nedir ne degildir bilmiyorum... evet en azindan deneme olsun iste diyorum ben de..
Ikisine de baktim devam ediyor halen doga 11 ocak son diyor sinavi goremedim en son ne zaman basvuru tarihi..zaten birkaçının basvurusu bitti, acele etmenız lazım
Kizlarr ing. 100
Bir din kaldi okunmadik... o da sali belli olur sanirim...
Cok tebrık ederım canımm darısı basımızaKizlarr ing. 100
Bir din kaldi okunmadik... o da sali belli olur sanirim...
tebrikleerr süper haber...Cok tebrık ederım canımm darısı basımıza
Bugun sosyal ve ıng açıklanmış, hem olup hem açıklandı yanı
sosyal 100 ıngılızce 92
Beden ve muzık gırıldımı degısır canımtebrikleerr süper haber...
Din hariç belli oldu bizim de ortalama 92...küsuratı da var canım :) din de değiştirmez sanırım ortalamayı ...
kuzum din hariç belli dedim ya.. gıcık kadın 85 vermiş müziğeBeden ve muzık gırıldımı degısır canım
muzık dın görsel sanatlar efendım ınsan hakları vs hepsı bır sosyal yapar. Cok güzel ortalamanız canımBeden ve muzık gırıldımı degısır canım
o zaman din girilince 2 puan artabilirmuzık dın görsel sanatlar efendım ınsan hakları vs hepsı bır sosyal yapar. Cok güzel ortalamanız canım
Bızım ılk donem ortalamamız ıng harıc 92 oldu beden ve muzık gırılınce 2 puan attı
Haftaya karne gününe plan yaptınız mı? Etkınlık vso zaman din girilince 2 puan artabilir
yok bildiğim kadarıyla bir şey... ... olursa söylerler sanırım, ama sene sonu bir plan yapalım istiyor sınıf annesi...Haftaya karne gününe plan yaptınız mı? Etkınlık vs
Gunaydinn benim kuzum da benimle bugun bana yardimci oluyor :))Günaydınlar
Son bir sınavımız kaldı
Dün bıktım yoruldum dedi durdu
Yarın son bitti az kaldı dedim , senin kuzu neden gitmedi tatil falan mıGunaydinn benim kuzum da benimle bugun bana yardimci oluyor :))
Iyi son sinav kalmis bitti deseydin:)
Keyfi tatil dun 12 kisilermis bugun de kimse gitmez dedi iyi peki dedim..Yarın son bitti az kaldı dedim , senin kuzu neden gitmedi tatil falan mı
Teşekkürler canım, ben evde olmayınca keyfi tatilde yaptıramıyorum yalnız durmaz yanımada getiremem ortamım müsait değil, sürekli vatandaş gelir gider, idare etmem çok zor uzun sürelerdeKeyfi tatil dun 12 kisilermis bugun de kimse gitmez dedi iyi peki dedim..
Kuzuya basarilar..