İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 4.Sınıfa giden Velilerin ve Öğrencilerin Paylaşım Alanı :)))

ay ben bugun ıyı degılım galıba
85 5 oluyor yahu
Takdır ıcın ıkı tane 4 ortalama hakları var çocukların ay beyın dalgalarım çalışmıyor galıba

ahaha yok panik yapmadım da bilmediğim ne var diye düşündümm küsmedimm kii gel sarılalım

bızım oğlan sınavdan cıkmıs. 1 soru bos bırakmış problem.
24 soru sormuşlar. 2 ders devam etmıs sınav, kım bılır ne yaptı gene bu ogretmenler ya

iyi inşallah diğerleri doğrudur bari...
Cokta basıt bır soruymuş aslında. km bır soru. 3 gunun toplamında su kadar km. ılk gun bu kadar , ıkıncı gun bu kadar 3.gun kaçtır ne kadar basıt

bızım oğlan sınavdan cıkmıs. 1 soru bos bırakmış problem.
24 soru sormuşlar. 2 ders devam etmıs sınav, kım bılır ne yaptı gene bu ogretmenler ya
Diğerleri doğrudur inşallah,
Benim tostos 95 almış 1 soruyu düzgün yazmak için silmiş yazmayı unutmuş, 1 de yanlışı varmış

Ben yazılı sorularını gordum problemler baya baya karışık. 1 bos, 1 yanlış var 7 puan kesın gıdıcı. Umarım daha fazlası yoktur

nerden gördün ? umarım yoktur daha fazlası...
Eve gelen ogretmen sınav kâğıdını getırdı canım bos halını
1 problem cozmus yanlış dıye sılmıs , doğruymuş
1 problemı yanlış yapmış
1 tane parantezlı bır ıslem yanlış
bır tanede örüntülerden sonra bılınmeyenlerın toplanması ıslemı eksık kalmış.
85.5 yapıyor.
cok sınırda kaldı 87 alması gerekıyordu ılk sınava gore.
Cok ağladı kuzum dun aksam , yıkıldı yanı dıyebılırım . Benımde suanda tek duam ogretmenın o eksık kalan soruya 3 oruntu bılınmeyenı bulmuş, ve bılınmeyenlerı toplayacakmış burası eksık 2.5 degılde 4 puan fılan verse yırtacak
Bakalım ne olacak.
15 Tatılde problem cozdurmem lazım bol bol valla
Bugun dın var

ayy kıyamamm neden o kadar ağladı yaa... ağlama deseydin...

bugün bizim de din var..

Günaydın, çok kötü değil ağlamasın kuzum yaa,
Bizim de Fen var bakalım ne yapacak

Günaydın, çok kötü değil ağlamasın kuzum yaa,
Bizim de Fen var bakalım ne yapacak
Baska 4 alma sansım kalmadı dıye yıktı gectı ortalığı valla. Babası geldıde sakınlestırdı. Ben sadece seye kızdım dgru yapıp sıldıgı yanlış dıye o soruyu neden bos bırakıp çıkıyorsun sınav 65 dk surmus. bızımkı 40. dakıka cıkmıs.
Problemlerde cok problem var valla nasıl olacak bılmıyorum

CuteMom ama bu durumuna sen sebep olmuşsun canım... yazık çocuğa... fazla yüklenmiş... daha küçük... bence gönlünü almalısın..

CuteMom ama bu durumuna sen sebep olmuşsun canım... yazık çocuğa... fazla yüklenmiş... daha küçük... bence gönlünü almalısın..
Yok yok bızımkı aglak canım , daha 4. yarım soruyu görünce koy verdı puanları hesaplamadan . Aman ılk sene ılk tecrübe ne yapalım

Yok yok bızımkı aglak canım , daha 4. yarım soruyu görünce koy verdı puanları hesaplamadan . Aman ılk sene ılk tecrübe ne yapalım
ama başka 4 alma hakkın yok diyen sensin çocuk bilmez bunu... içim acıdı valla yavrum kıyamam..

dün aldığım sınavları işyerinde unutmuşum din ve ingilizce idi.. eve gittim dedim böyle böyle unuttum soruları işyerinde ben hazırlasam olur mu zıpladı sevinçten olur dedi ama inglizceyi unutma dedi :))
94 aldı benim yaptığım sınavdan... tarzını takdir ettim.. aynı öğretmenim gibi soruyorsun dedi

puanlamalarıma karıştı biraz ama yine de adil bir sonuç olduğunu düşünüyorum

bakalım gerçeğinden kaç alacak..:)

ingilizceyi atıyım çantaya bari..unutmadan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…