Evde destek olmadan olmuyor kı, bızım sosyal sınavı bahsettıgım gıbı mıllı mücadeleden oldu. 10 tane tarıh yazılmış onların karşılığını yazması lazım mesela. Kagıdı gordumde , neyse bu 10 tarihten bır tane cumhurıyetın ılanı yok , hepsı baya Mondros ateşkes ant. lozan barış , Mudanya efendım usı antlaşması, buyuk taarruz tarıhı fılan bılnuyorum bızım sorular bana zor geliyor çalıştırmadan olacak gıbı degılsen çok hırpalanıyor ve hırpalıyorsun gibi geliyor bana.. nasılsa öğrencekler diye düşünüyorum.. ama haklısın da bir taraftan sen bırakınca onların çalışacağı da yokk...
Valla bana da zor geldi ama bakalım ne sordu bizim öğretmenEvde destek olmadan olmuyor kı, bızım sosyal sınavı bahsettıgım gıbı mıllı mücadeleden oldu. 10 tane tarıh yazılmış onların karşılığını yazması lazım mesela. Kagıdı gordumde , neyse bu 10 tarihten bır tane cumhurıyetın ılanı yok , hepsı baya Mondros ateşkes ant. lozan barış , Mudanya efendım usı antlaşması, buyuk taarruz tarıhı fılan bılnuyorum bızım sorular bana zor geliyor çalıştırmadan olacak gıbı degıl
Dılerım toplantı yaparlarda her sınıfın ogretmenı sınıfa gore soru hazırlarlar , bu böyle devam etmez ınsallah
Allah kolaylık versın ama 2. sınav degıldır , deneme tarzı bıseydır herhalde bız 2. unıteler dahıl olduk sınavları bır sure deneme bıle ıstemıyorumValla bana da zor geldi ama bakalım ne sordu bizim öğretmen
Deneme tarzı birşeymiş, pazartesi sözlü sınav yapacakmış zor diye sanırım sürekli üzerinde duruyorAllah kolaylık versın ama 2. sınav degıldır , deneme tarzı bıseydır herhalde bız 2. unıteler dahıl olduk sınavları bır sure deneme bıle ıstemıyorum
Bu ne yahu sanki üniversite sınavındalar... Kolay gelsin çocuklara valla... koyu renkler doğruları demi akşam bende kıza yaptırıyım bakalım.. ben soruyum o cevaplasın..test bu kızlar, arkadaşı kontrol etmiş çarpılar tikler karışmış
canım uğraşmışsın.. sağol..işaretledim attım tekrar
rica ederim ne demekcanım uğraşmışsın.. sağol..
günaydınlarr..Günaydın kızlar nasılsınız, kuzular nasıl, bitti mi sınavlar.
Bizim bugün ingilizce yazılı ve sosyal milli mücadele sözlü var. Milli mücadele konusundan gına geldi bana sizde durumlar nasıl
Amin inşaallah.günaydınlarr..
iyi haftalar olsun...
cuma akşamı götürdüm kağıtlarını, hadi bakalım dedim, köşe bucak kaçtı, bakıcam dedi göstermedim ben sorucam dedim.. yoo hayır dedi, kağıdı bir ara kaçırdı, neyse bakması da yeter heralde :))
matematikte çarpmayı bitirip bölmeye geçmişler, yine yardımcı kitaptan ödevleri var bir kısmını yaptı haftasonu,
sorulan eksilenli problemler, işte 50 artırılırsa fark kaç olur falan, öğretmenim göstermedi ki bunları bunları ne diye yapıyoruz diye söylendi.. görmüş olursun işte aklında kalır dedim..
bizde böyle bakalım sonu güzel olsun:)
sen nasılsın? kuzun nasıl?
Çok zormuş sınav.Bu ne yahu sanki üniversite sınavındalar... Kolay gelsin çocuklara valla... koyu renkler doğruları demi akşam bende kıza yaptırıyım bakalım.. ben soruyum o cevaplasın..
Sorularımız hemen hemen aynıymıştest bu kızlar, arkadaşı kontrol etmiş çarpılar tikler karışmış
Günaydın, bu resmi sınavımız değildi, ölçme değerlendirme gibi yapmış, dünde sözlü oldular. Bugün soru kartları hazırladık okulda oyun şeklinde öğrenmeye çalışacaklarmışSorularımız hemen hemen aynıymış