İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 4.Sınıfa giden Velilerin ve Öğrencilerin Paylaşım Alanı :)))

Diğer sınavları nasıl canım , bız en sona kaldık buradaki herkes atlattı alnının akıyla surecı ıhale bana kaldı :)
ya kafasını verip yapsa süper en son sınavları sallamış işaretleyip geçmiş resmen matematikten 15 soruda 3 doğru var düşün artık ,bir önceki sınavdan 80 almış gerçekten yoruldum artık.15 tatilden sonra paşa paşa etüte kalacak yani

ya kafasını verip yapsa süper en son sınavları sallamış işaretleyip geçmiş resmen matematikten 15 soruda 3 doğru var düşün artık ,bir önceki sınavdan 80 almış gerçekten yoruldum artık.15 tatilden sonra paşa paşa etüte kalacak yani
Hadı ya canım , nıye bu sekılde yaptı daha evvel ıyıydı dıye hatırlıyorum oglunu.
Sen yardımcı oluyormusun calıstırmak ıcın ? Deneme ve resmı sınavlarınız oldu dımı suana kadar sadece?

Hadı ya canım , nıye bu sekılde yaptı daha evvel ıyıydı dıye hatırlıyorum oglunu.
Sen yardımcı oluyormusun calıstırmak ıcın ? Deneme ve resmı sınavlarınız oldu dımı suana kadar sadece?
bizimki hala işin ciddiyetinin farkında değil okulu oyun yeri olarak görüyor galiba babası çalıştıryor adam detaylı anlatmaktan helak oluyor bazen ben sıkılıyorum o anlatırken ,ama yok kafası sürekli futbolda maçta başka düşündüğü bir şey yok ben kızla ilgileniyorum o uyursa ancak yardımcı oluyorum hayattan örnekler de veriyoruz ama yok yani karnede görücez bakalım ,dün belki 30 kez kitap oku demişimdir

ayrıntılı anlatmak değil de seviyeye inerek anlatmak önemli canım..
bizim kız d aöyle işi gücü oyun gezme ..:)

Günaydınlaaarrrr

:KK48: senin de bitecek ondan sonra 2.ler başlayacak.. işimiz hiç kolay değil yauu :KK14:
bi de 2.yi istiyoruz hiç akıl yok bizde :dondurma:

Çok güldüm :KK70: Bizim sınıfta da bir arkadaş vardı herkese 2.yi yapın kardeşsiz olmaz diye kızıyordu. Sonra da kendi "ben yapamayacağım birinci beni çok yordu" demeye başladı.. Daha iyi hiçç yaşlanmaya fırsatımız kalmaz :halay: Haydiii:KK76:

Onların okul donemı kadar bunları feraha cıkartırız dıye dusunuyorum canım :) Yap gıtsın

Aynen katılıyorum sana. Nasıl geçmiş dünkü sınavı?

bizimki hala işin ciddiyetinin farkında değil okulu oyun yeri olarak görüyor galiba babası çalıştıryor adam detaylı anlatmaktan helak oluyor bazen ben sıkılıyorum o anlatırken ,ama yok kafası sürekli futbolda maçta başka düşündüğü bir şey yok ben kızla ilgileniyorum o uyursa ancak yardımcı oluyorum hayattan örnekler de veriyoruz ama yok yani karnede görücez bakalım ,dün belki 30 kez kitap oku demişimdir

her çocuk aynı olmuyor kimisiyle fazladan ilgilenmek gerekiyor. Yılmadan devam ederseniz mutlaka farkıa varacaktır canım.

Hiç rahat nefes almak yok , fen calısmaya başladık . Besinler konusunu tekrar ettık umarım ılk unıte unutulmaz bu arada
Bugunde sosyal sonuç bekliyoruz ama .
ilkduyansenol ilkduyansenol siz zaten herseye yetısemezsınız canım , onun sız evde yokkende bısıler yapması lazım . Notları nasıl, dusuk gelıp sonradan uzulecegıne bastan sıkın bıraz oyle uzulsun

Günaydınlaaarrrr

Çok güldüm
Bizim sınıfta da bir arkadaş vardı herkese 2.yi yapın kardeşsiz olmaz diye kızıyordu. Sonra da kendi "ben yapamayacağım birinci beni çok yordu" demeye başladı.. Daha iyi hiçç yaşlanmaya fırsatımız kalmaz :halay: Haydiii:KK76:

Aynen katılıyorum sana. Nasıl geçmiş dünkü sınavı?

her çocuk aynı olmuyor kimisiyle fazladan ilgilenmek gerekiyor. Yılmadan devam ederseniz mutlaka farkıa varacaktır canım.
Kafası karışık , sonuçlar sanırım yarın bellı olacak

Çok güldüm :KK70: Bizim sınıfta da bir arkadaş vardı herkese 2.yi yapın kardeşsiz olmaz diye kızıyordu. Sonra da kendi "ben yapamayacağım birinci beni çok yordu" demeye başladı.. Daha iyi hiçç yaşlanmaya fırsatımız kalmaz :halay: Haydiii:KK76:
Valla bende goruyorum iki uc cocuklari bi amann diyorum rahat boyle sonra kalabalik aileleri gorunce ozeniyorum.. keske daha once yapsaydik :))
Rabbim hayirlisini versin en once.. kuzularimiza iyilik guzellik zihin acikligi versin.. onlerini acik etsin insallah..

Pfff ya kuzuyu aldim geldim izinliyim bugun. Sorunlu birinin yaninda oturuyordu bi babasi soyleyince aldi on siraya baska bir sorunlunun yanina.. bide kizimdan icin bakalim burayi sevecek mi demisti.. parmagim aciyor diyor, vide cikolatali ekmegiyle bogusmus kizin sol taragi komple cikolata, bi de bunu yapan kiz yani..ben de bizimkine cikistim ne izin veriyorsun uc ver ucver diye basinin etini yiyormus. Amann okula gitmek istemiyorum diyor.. konusma diyorum zorla konusturuyor diyor ben ne deyim kuzuya, ne yapayim.

Pfff ya kuzuyu aldim geldim izinliyim bugun. Sorunlu birinin yaninda oturuyordu bi babasi soyleyince aldi on siraya baska bir sorunlunun yanina.. bide kizimdan icin bakalim burayi sevecek mi demisti.. parmagim aciyor diyor, vide cikolatali ekmegiyle bogusmus kizin sol taragi komple cikolata, bi de bunu yapan kiz yani..ben de bizimkine cikistim ne izin veriyorsun uc ver ucver diye basinin etini yiyormus. Amann okula gitmek istemiyorum diyor.. konusma diyorum zorla konusturuyor diyor ben ne deyim kuzuya, ne yapayim.
bızımde bu seneye kadar hep sıkayetcı ıdı sıra arkadaslarından bu sene kı cok ıyı masallah dıyım. Ogretmenle konus ama bızımkıler kız erkek oturuyor hep, boylelıkle cok yuz goz olunmuyor

bızımde bu seneye kadar hep sıkayetcı ıdı sıra arkadaslarından bu sene kı cok ıyı masallah dıyım. Ogretmenle konus ama bızımkıler kız erkek oturuyor hep, boylelıkle cok yuz goz olunmuyor
Erkek ark.la oturuyordu o da beterdi bu kiz da beter.. kinamiyorum.. nasil bebe yetistiriyolar bilmiyorum.. ezdiriyor kendini ogrenir mi dersin..

Erkek ark.la oturuyordu o da beterdi bu kiz da beter.. kinamiyorum.. nasil bebe yetistiriyolar bilmiyorum.. ezdiriyor kendini ogrenir mi dersin..
Valla duruma bağlı canım, benım oğlum cok sakın bırı . ne ona bulaşsınlar ne o bulaşsın ıster. arkadaşlık yapar ama ıtısme kakışma ona gore degıl. Baseder mı bılemıyorum ama cok sıkayet edıyordu , kendını savunmak ıcın bısey yapsa bıle huzursuz oluyordu. bıraz fazla hassas buyuttum galıba

Fen 100
bugun ınsan hakları sınavı var
pazartesı ıng ve bıtıyor ama 3 hafta sonra dın sınavı olacak tahmınlerıme gore

tebrikler canım..
Ilk defa 100 gorduk , ınsan haklarına hakkınca çalışamadık umarım kolaydır. Bır turlu motıve olamadık karşılıklı olarak, ayrıca cok yorulduk artık. Amerıkayı yenıden kesfettık bu süreçte :KK43:

Ilk defa 100 gorduk , ınsan haklarına hakkınca çalışamadık umarım kolaydır. Bır turlu motıve olamadık karşılıklı olarak, ayrıca cok yorulduk artık. Amerıkayı yenıden kesfettık bu süreçte :KK43:
sen çok hırpalanıyor ve hırpalıyorsun gibi geliyor bana.. nasılsa öğrencekler diye düşünüyorum.. ama haklısın da bir taraftan sen bırakınca onların çalışacağı da yokk... o_O

Fen 100
bugun ınsan hakları sınavı var
pazartesı ıng ve bıtıyor ama 3 hafta sonra dın sınavı olacak tahmınlerıme gore
Günaydın, tebrikler Benim oğlumun bugün sosyalden milli mücadele den sınavı var. 2.sınav mı, pekiştirme için mi bilmiyorum. 80 küsür tane soru cevap vermiş bundan çıkacak diye ama hepsini aklında tutması imkansız 9 yaşında çocuk bu kadar tarihi kongreyi kararları nasıl öğrensin Allah aşkına. Ben bile akşam bunaldım

X