ayy Türkçeyi naptıysaa aklım da onda..Aynen canım, ne çıktı diye sordum aklında kalanları söylüyor
Güzel geçmiştir inşallah. bizim ki anlatır bende sorarım inceden inceden dökülür yavaş yavaş :)ayy Türkçeyi naptıysaa aklım da onda..
bizimki kız ben sorsam bile okuldan bahsetmeyi pek sevmez, ben her şeyi bik bik anlatırmışım.. annem dinlemeyince surat asarmışım, soruyoruzz ne çok sordun bilmiyorum bilmem ne :))
Bende not önemli değil diyorum ama içten içe yüksek almalı diye düşünüyorum. çaktırmadan soruyorum kim kaç aldı yüksek alan var mı düşük alan var mı diye sanırım bende gizli hırs var. :))inşallah canım ya aminn..
bende bi kaç sınav dökümü aldım bakalım yapmak isterse yapar.
dün de dedi ki arkadaşım 80den aşağı almamam lazım yoksa annem kızar demiş, ben 63 alsam kızar mısın ben annem bana öyle bir şey demez dedim dedi:))
çok da yüklenmemek gerek diye düşünüyorum.. biz de not öenmli değil önemli olan öğrenmen diyoruz ama.. sonuçların da ne kadar önemli olduğunu görmüş olduk.. sınav kolay zor bilemem ama yüksek alması motivasyon yarattı.
:)) senin ilkokul nasıldı?Bende not önemli değil diyorum ama içten içe yüksek almalı diye düşünüyorum. çaktırmadan soruyorum kim kaç aldı yüksek alan var mı düşük alan var mı diye sanırım bende gizli hırs var. :))
Maşallah kuzuya, ilkokul ortaokul çok iyiydim sınıf 1.si denecek derecede yani, orta 2 de fenden bütün sınıf zayıf alırken ben 97 almıştım. :)) Çok hırsım olmadı ama:)) senin ilkokul nasıldı?
bende çok hırslıymışım serpil diye bir arkadaşımla yarışırmışım işte şunu aldım o bunu aldı vs ağlarmışım, şimdi hırsın h si yok:))
100 almış sınavdan kızlarr maşallah kuzuya.. :)
40sınıfları kaç kişilikti..
bizimkiler 20 kişiler okumuş valla hem şaşırdım hem mutlu oldum.
Ay bravo tebrık edıyorum gercekten:)) senin ilkokul nasıldı?
bende çok hırslıymışım serpil diye bir arkadaşımla yarışırmışım işte şunu aldım o bunu aldı vs ağlarmışım, şimdi hırsın h si yok:))
100 almış sınavdan kızlarr maşallah kuzuya.. :)
sağol canım çok teşekkürler büyüttüğüne değmez, biliyorlar kuzular..Ay bravo tebrık edıyorum gercekten
Sankı ben bu kadar neden buyutuyorum dıye dusundum okurken
Bız baya olımpıyatlara hazırlanıyor gıbıyız . Aksam evde caktırmadan sor bakalım neler cıkmıs daha dogrusu dıl bılgısı derdım. Unlu dusmesı, yumusaması efendım kaynastırma harflerı. alfabetık sıralama , heceleme, noktalama ısaretlerı ve es-zıt anlamlar basımlan beraber
bak fazlasınız gerçekten. ancak ama 2 hafta da değil yanii...
Valla her cocuk bır olmuyor ıste ya, ben salsam benımkıde sallamaz dıye dusunuyorum. Onun sorumlulugunu alana kadar desteklemek zorundayım ben benımkı ıcın konusuyorum.sağol canım çok teşekkürler büyüttüğüne değmez, biliyorlar kuzular..
ben de çok mu salıyorum diye düşünüyordum sizleri okuyunca:))
soruyum canım bakalım:)
Ben benım ıcın onemlı degıl hala vermedı , egeyı tembıhlemem lazım annem ıstıyor desın.3.hafta bubak fazlasınız gerçekten. ancak ama 2 hafta da değil yanii...
Oyle sıkıstırılmaya da gelmezler:)Ben benım ıcın onemlı degıl hala vermedı , egeyı tembıhlemem lazım annem ıstıyor desın.3.hafta bu
sıksan olmuyor , salsan olmuyor hesabı aynen canımOyle sıkıstırılmaya da gelmezler:)
Evet haklisin bastada konusmustuk ya erkek kiz bile farkediyor cocuktan cocuga farkediyor cok da hirslansin istemiyorum bakalim ama sorumluluk gelisti gibi ...Valla her cocuk bır olmuyor ıste ya, ben salsam benımkıde sallamaz dıye dusunuyorum. Onun sorumlulugunu alana kadar desteklemek zorundayım ben benımkı ıcın konusuyorum.
Ah canım cok sagol, ınsallah bızımde oyle olurSordum kuzuya iste es anlamli zit anlamli dedi bir konu vermis onla ilgili 4 soru vardi dedi...şıklı.. bu kadar hatirliyormus canim.