İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 4.Sınıfa giden Velilerin ve Öğrencilerin Paylaşım Alanı :)))

Aynen canım, ne çıktı diye sordum aklında kalanları söylüyor
ayy Türkçeyi naptıysaa aklım da onda..
bizimki kız ben sorsam bile okuldan bahsetmeyi pek sevmez, ben her şeyi bik bik anlatırmışım.. annem dinlemeyince surat asarmışım, soruyoruzz ne çok sordun bilmiyorum bilmem ne :))

Güzel geçmiştir inşallah. bizim ki anlatır bende sorarım inceden inceden dökülür yavaş yavaş :)

inşallah canım ya aminn..
bende bi kaç sınav dökümü aldım bakalım yapmak isterse yapar.
dün de dedi ki arkadaşım 80den aşağı almamam lazım yoksa annem kızar demiş, ben 63 alsam kızar mısın ben annem bana öyle bir şey demez dedim dedi:))
çok da yüklenmemek gerek diye düşünüyorum.. biz de not öenmli değil önemli olan öğrenmen diyoruz ama.. sonuçların da ne kadar önemli olduğunu görmüş olduk.. sınav kolay zor bilemem ama yüksek alması motivasyon yarattı.

Bende not önemli değil diyorum ama içten içe yüksek almalı diye düşünüyorum. çaktırmadan soruyorum kim kaç aldı yüksek alan var mı düşük alan var mı diye sanırım bende gizli hırs var. :))

:)) senin ilkokul nasıldı?
bende çok hırslıymışım serpil diye bir arkadaşımla yarışırmışım işte şunu aldım o bunu aldı vs ağlarmışım, şimdi hırsın h si yok:))
100 almış sınavdan kızlarr maşallah kuzuya.. :)

Maşallah kuzuya, ilkokul ortaokul çok iyiydim sınıf 1.si denecek derecede yani, orta 2 de fenden bütün sınıf zayıf alırken ben 97 almıştım. :)) Çok hırsım olmadı ama

4 ile 5. sınıfı hatırlıyorum tabi ki 4 5 öğrenciden biriydim... örtmen soru sorardı, yapanlar getirsin derdi yıldızlı 5 almaya koştururduk ne günlerdi yau:)

Ay bravo tebrık edıyorum gercekten
Sankı ben bu kadar neden buyutuyorum dıye dusundum okurken
Bız baya olımpıyatlara hazırlanıyor gıbıyız . Aksam evde caktırmadan sor bakalım neler cıkmıs daha dogrusu dıl bılgısı derdım. Unlu dusmesı, yumusaması efendım kaynastırma harflerı. alfabetık sıralama , heceleme, noktalama ısaretlerı ve es-zıt anlamlar basımlan beraber

sağol canım çok teşekkürler büyüttüğüne değmez, biliyorlar kuzular..
ben de çok mu salıyorum diye düşünüyordum sizleri okuyunca:))
soruyum canım bakalım:)

sağol canım çok teşekkürler büyüttüğüne değmez, biliyorlar kuzular..
ben de çok mu salıyorum diye düşünüyordum sizleri okuyunca:))
soruyum canım bakalım:)
Valla her cocuk bır olmuyor ıste ya, ben salsam benımkıde sallamaz dıye dusunuyorum. Onun sorumlulugunu alana kadar desteklemek zorundayım ben benımkı ıcın konusuyorum.

Valla her cocuk bır olmuyor ıste ya, ben salsam benımkıde sallamaz dıye dusunuyorum. Onun sorumlulugunu alana kadar desteklemek zorundayım ben benımkı ıcın konusuyorum.
Evet haklisin bastada konusmustuk ya erkek kiz bile farkediyor cocuktan cocuga farkediyor cok da hirslansin istemiyorum bakalim ama sorumluluk gelisti gibi ...

Sordum kuzuya iste es anlamli zit anlamli dedi bir konu vermis onla ilgili 4 soru vardi dedi...şıklı.. bu kadar hatirliyormus canim.

Günaydın herkese.
Dun aksam eve gelen ogretmenle konustuk , ben ders anlatırken cok hareket edıyor baska seylerle ılgılenıyor sızde bıraz tembıh edın fılan demıs . Benım verdıgım derslere ve odeve de daha cok konsantre olmaya calıssın fılan dedı.
2 sayfa onlu arkalı test bırakmıs 20 soru. 2 soru hatası kabul ederım demıs, bırde annen kontrol etmesın demıs. Ben kontrol ettıkten sonra bızımkı soyledı tabı.
4 hata yapmış, 3 tanesı okudugunu anlamama veya yanlıs anlama bu 1. sınıftan berı var. acele edıyor ya da bılmıyorum .

1 tanesıde bılgı eksıgı . Zıt anlamlılar ve es anlamlılarla alakalı . Netıcenın es anlamlısını bılmedıgı gıbı es anlamlıya da anlamdas yazmıslar. Fılan oyle yanı.

Dun dınden test verdım elıne 2 soru gormedıkerı konuyla alakalı onu yaptırmadım , gerı kalan hepsını dogru yaptı
Bırde 2 sayfa ıngılızce test yaptı , okul ıngılızcesı kursta daha detaylı goruyorlar cunku o da karmasık okulda kı basıt gelıyor ona

günaydın canım
hepinize günaydın
o okuduğunu yanlış anlama ya da anlamama hepsinde var.. kitap okumayla ilgili sanırım ya da istedikleri zaman yapmadıkları için olabilir..
dün sosyalden test verdim onları yaptı bir de matematik verdim.
bakalım bugün sosyal var napıcak:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…