İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 4.Sınıfa giden Velilerin ve Öğrencilerin Paylaşım Alanı :)))

bizimki de ingilizce ve dinden korkuyorum dedi, bakalım istersen dedim yok dedi
onların hocaları farklı ya ondan endişesi belki, yoksa anlıyor yapıyor.

Günaydın, az kitap okuyan çocuk anlamakta zorlanıyor bu bizde de var maalesef. Oğlumun Sosyal sınava var bugün. Akşam Eğitimhane den 2 yazılı çıkardım çözdü, Birini ful yaptı diğerinde 1 boş bırakmış. Nüfus cüzdanın da zamanla hangi bilgi değişir diye bir şey sorulmuş medeni durummuş cevabı ne olduğunu bilmiyordu öğrendi. Test te çözdü sıkıntı yoktu. Başarılı olur inşallah. Rabbim bütün kuzulara zihin açıklığı versin.

bizimki de ingilizce ve dinden korkuyorum dedi, bakalım istersen dedim yok dedi
onların hocaları farklı ya ondan endişesi belki, yoksa anlıyor yapıyor.
Okul ıng bısey yok kı , kurstakı ıng de var bızım gecen hafta sınav oldular. Kıtap okuyup ozet yazılıyor orada bıldıgın ıngılızce ama , dınden de yazıyorum dunden berı zaten
Subhaneke dua ve anlamı yazımı kesın cıkacak aldıgım bır bılgıde bu , kesin yani fazlasıda olabilir tabi

Sız bu hafta bıtırıyorsunuz stresı ben haftaya baslıyorum.
Buarada kocaman bır masallah konuları okumadan tekrar yapmadan sadece test ıle mı gonderıyorsunuz sınava ?
sosyalden belkı gerek yokturda ben sıze bızım fen yazısılını atmak ıstıyorum aksama testle mestle gıtseydı yapamazdı kı sınıfta en yuksek alan ege . Atayım sıze yarın

aynı soruları almışız sanırım.. bizim kız da yüksek sesle okudu onu medeni durum dimi dedi evet dedim..
amin canımm Rabbim zihin açıklığı versin.
sizle aynı gidiyoruz sınavlarda sanırım yarın boş cuma matematik var..

bitmiyor haftaya devam bizim de canım.. ingilizce din trafik insan hakları haftaya..
at tabi bakalım ne sormuşlar.
o testler de konu tekrarı gibi oluyor zaten canım
babası da kitaptan soralım bişeyler dedi, yok dedi gerek yok.. bakalım sosyalden napıcak

Konuları okumadı sadece test çözdü, genelde böyle yapıyoruz. Teşekkürler. Fen yazılısını atta bakalım canım

Sosyalden mıllı mucadeleye gectınız mı ?
Ay cok heycanlı aksam atarım hemen resım cekıp

Sanırım aynı soruları almışız :)) haftaya da sınavlarımız var, cuma din var, kalan dersler haftaya.

Bitmiyor ama daha rahatım nasıl olacağını öğrendik kalan dersler daha basit gibi.

Kızlar gonderdım deneme sınavını , bu kagıt bızım degıl daha evvel bırı okul grubuna atmıs oradan buldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…