Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yapar tabi ki başarır.. hiç üzülme sıkıntıya girme.. güvendiğini belirt..Ah canım cok sagol, ınsallah bızımde oyle olur
Okul ıng bısey yok kı , kurstakı ıng de var bızım gecen hafta sınav oldular. Kıtap okuyup ozet yazılıyor orada bıldıgın ıngılızce ama , dınden de yazıyorum dunden berı zatenbizimki de ingilizce ve dinden korkuyorum dedi, bakalım istersen dedim yok dedi
onların hocaları farklı ya ondan endişesi belki, yoksa anlıyor yapıyor.
Sız bu hafta bıtırıyorsunuz stresı ben haftaya baslıyorum.Günaydın, az kitap okuyan çocuk anlamakta zorlanıyor bu bizde de var maalesef. Oğlumun Sosyal sınava var bugün. Akşam Eğitimhane den 2 yazılı çıkardım çözdü, Birini ful yaptı diğerinde 1 boş bırakmış. Nüfus cüzdanın da zamanla hangi bilgi değişir diye bir şey sorulmuş medeni durummuş cevabı ne olduğunu bilmiyordu öğrendi. Test te çözdü sıkıntı yoktu. Başarılı olur inşallah. Rabbim bütün kuzulara zihin açıklığı versin.
aynı soruları almışız sanırım.. bizim kız da yüksek sesle okudu onu medeni durum dimi dedi evet dedim..Günaydın, az kitap okuyan çocuk anlamakta zorlanıyor bu bizde de var maalesef. Oğlumun Sosyal sınava var bugün. Akşam Eğitimhane den 2 yazılı çıkardım çözdü, Birini ful yaptı diğerinde 1 boş bırakmış. Nüfus cüzdanın da zamanla hangi bilgi değişir diye bir şey sorulmuş medeni durummuş cevabı ne olduğunu bilmiyordu öğrendi. Test te çözdü sıkıntı yoktu. Başarılı olur inşallah. Rabbim bütün kuzulara zihin açıklığı versin.
bitmiyor haftaya devam bizim de canım.. ingilizce din trafik insan hakları haftaya..Sız bu hafta bıtırıyorsunuz stresı ben haftaya baslıyorum.
Buarada kocaman bır masallah konuları okumadan tekrar yapmadan sadece test ıle mı gonderıyorsunuz sınava ?
sosyalden belkı gerek yokturda ben sıze bızım fen yazısılını atmak ıstıyorum aksama testle mestle gıtseydı yapamazdı kı sınıfta en yuksek alan ege . Atayım sıze yarın
Konuları okumadı sadece test çözdü, genelde böyle yapıyoruz. Teşekkürler. Fen yazılısını atta bakalım canımSız bu hafta bıtırıyorsunuz stresı ben haftaya baslıyorum.
Buarada kocaman bır masallah konuları okumadan tekrar yapmadan sadece test ıle mı gonderıyorsunuz sınava ?
sosyalden belkı gerek yokturda ben sıze bızım fen yazısılını atmak ıstıyorum aksama testle mestle gıtseydı yapamazdı kı sınıfta en yuksek alan ege . Atayım sıze yarın
Sosyalden mıllı mucadeleye gectınız mı ?bitmiyor haftaya devam bizim de canım.. ingilizce din trafik insan hakları haftaya..
at tabi bakalım ne sormuşlar.
o testler de konu tekrarı gibi oluyor zaten canım
babası da kitaptan soralım bişeyler dedi, yok dedi gerek yok.. bakalım sosyalden napıcak
Sanırım aynı soruları almışız :)) haftaya da sınavlarımız var, cuma din var, kalan dersler haftaya.aynı soruları almışız sanırım.. bizim kız da yüksek sesle okudu onu medeni durum dimi dedi evet dedim..
amin canımm Rabbim zihin açıklığı versin.
sizle aynı gidiyoruz sınavlarda sanırım yarın boş cuma matematik var..
bizimki belli olmuş canım 74 müş.. inşallah morali bozulmamıştır.Sanırım aynı soruları almışız :)) haftaya da sınavlarımız var, cuma din var, kalan dersler haftaya.
Bitmiyor ama daha rahatım nasıl olacağını öğrendik kalan dersler daha basit gibi.Sız bu hafta bıtırıyorsunuz stresı ben haftaya baslıyorum.
yok sanırım henüz geçilmedi.Sosyalden mıllı mucadeleye gectınız mı ?
Ay cok heycanlı aksam atarım hemen resım cekıp
Insallah o rahatlama haftaya banada gelırBitmiyor ama daha rahatım nasıl olacağını öğrendik kalan dersler daha basit gibi.
iyiymiş sorular bu ve buna benzer çıkıcaktır :)Kızlar gonderdım deneme sınavını , bu kagıt bızım degıl daha evvel bırı okul grubuna atmıs oradan buldum
Çalıştırın bebeleri :)iyiymiş sorular bu ve buna benzer çıkıcaktır :)
biz fenden oldukÇalıştırın bebeleri :)
a dogru ya,biz fenden olduk