Cocuga bu gerçek ne zaman söylenmeli?

Evet ama bılıyormusun oglunun cok sakın oldugu bellı gamze resımlerden fılan nıyeyse oyle anlıyorum. Merak ettım testın adını bakalım aynı seymı daha dıkkat eksıklıgı varmı yokmu ogrenmedınız sanırım dımı, bende esım soyleyınce cok tedırgın oldum ınslalah bır sorun cıkmaz dıye dua edıyorum

İnşallah bir sorun çıkmaz canım, sıkma sen canını. Tedbiren yaptırmak istemiştir büyük ihtimalle

İnşallah bir sorun çıkmaz canım, sıkma sen canını. Tedbiren yaptırmak istemiştir büyük ihtimalle
İnşallah öyledir canım , bu hafta yaptırmayacagım ama olursa sonrakı haftaya olsun cunku ege hem oyun seansı hemde testı kaldırmaz yırtar ortalıgı

Doğru söylüyorsun. İçine girdin mi okyanus gibi bu psikoloji alanı, sen kendini korkutma...
Kesınlıkle katılıyorum sanırım suanda tam seansları yarıladık bu cuma , gelısımını anlatacak bıze bızde evde odevlerımıze uyuyoruz ama hıc pohpohlamadan devam edıyoruz normalde asla tarzım degıl gecen cumartesı benım yurt dısından kuzenlerım geldı esıme ben gelemeyecegım sız gıdın dedım , aklımda kalmadı gayet bırakabılıyormusum halbukı

Testin ismini öğrendiğinizde bana da söyleyebilir misiniz acaba? Ben de merak ettim...

Bende merak ettim şimdi
Bana da söylermisiniz? Kızıma yaptırayım bende

http://castesti.com/

Kızlar test bu ...

CuteMom Senin oğlan da resimlerden gördüğüm kadarıyla gayet uysal ve sessiz duruyor.
Ama bu gibi durumlarda sıkıldım ben odadan cıkmak istiyorum diyebiliyordur.
Ama benim oğlan sıkılmış ama bunu pedegoga söyleyememiş.
Yani özgür iradesiyle, ben sıkıldım yeter artık dememiş.
Çok uysal diyor, erkek cocuklarda bu kadar uysallık bizim için az da olsa normal değil diyor.
Kendi kararlarını alması lazım diyor.
Sizin otoriterliğiniz oğlunuzun üstünde gölge gibi olmuş.
Bu durumu aza indirin dedi bana.

Çok teşekkür ederim.

My SouL splendor_bg

bu dıkkat testı konusmalarından sonra , dun aksam benı psıkolog aradı . Bır oncekı randevuya ben gıtmedıgım ıcın , hemde bu haftaya yenıden randevu aldıgımı gorunce( aslında persembe aksamı tatıle cıkıyorduk, cuma cıkacagız) aramak ıstemıs. Neyse bende dedımkı fark ettıgınız bısey mı var ondanmı yapılacak dedım. Hayır hayır sadece bız Egeyle cok yol kattettık akademık olarakta eksık kalan bırsey olsun ıstemıyoruz hanı bakalım bır duruma dedı. Neyse bende ama o gun seans yapılmasın dedım cunku ege kaldıramıyor sıkılıyor bılıyrosunuz ıcımde rahat etmıyor dedım yok zaten yapmayacagım bu cuma yapıalcak test 1 de baslayacak 1- 1.5 saat surecekmıs.
Umarım bır sorun cıkmaz bıze yapılacak test wiscar testı ımıs. sımdı ınternetten baktımda dıkkat dagınıklıgı degılde zeka testı dıyor bunun ıcın . Kafam karıstı acıkcası .

ferb yazmıstı bana oda psıkologmus wisc r testı dıkkat testımıdır , zeka testımıdır ? Egeye yapılacakmıs , bu hafta da. Merakta kaldım birde My SouL un ogluna yapılan testten haberdarmısınız acaba bıraz bahsedermısınız?

Wisc r zeka testi diye biliyorum. Bununla ilgili eğitimlere katılmıştım öğretmenlik yaparken. Cute üzgünüm ama senin oğluna olan zaafini anladılar ve kullanıyorlar gibi geliyor artık bana.

Dikkat dağınıklı ve zeka testi zaten bu...

Bak bu linkte de anlatıyor zaten...
CAS’ İN UYGULAMA VE KULLANIM ALANLARI ŞUNLARDIR:

1.Dikkat eksikliği ve hiperaktivite bozukluğu olan çocukların değerlendirilmesi
2.Öğrenme güçlüğü olanların değerlendirilmesi
3.Üstün zekâlı çocukların değerlendirilmesi
4.Başarının önceden kestirilmesi
5.Zihinsel engelli olanların değerlendirilmesi
6.Travmatik beyin hasarı olanların değerlendirilmesi
7.Ciddi duygusal bozuklukları olanların değerlendirilmesi.
8.Planlama problemleri olanların belirlenme.
• CAS uygulaması sonucunda çocuğun 4 tür zekâ bölümü ve toplam zekâ bölümü (IQ ) elde edilmektedir. Bu puanlar yardımıyla da çocuğun; bilişsel süreçler açısından yaş ortalamasına göre güçlü ve zayıf yönleri görülebilmektedir.

Dün pedegog ile konuştum, 27 mayısta testin diğer kısmına devam edicez, ondan sonra size rapor ile sunucam sonuçları dedi... Hem sözel olarak hemde E-mail yoluyla dedi....
Haber veririm sana burdan cnm...

Wisc r zeka testi diye biliyorum. Bununla ilgili eğitimlere katılmıştım öğretmenlik yaparken. Cute üzgünüm ama senin oğluna olan zaafini anladılar ve kullanıyorlar gibi geliyor artık bana.
Öyle mi dersin Bilmiyorum biz bu sene Ege'ye bilsem sınav kagıdı cıkarıp vermıştik sımdı hatırlamıyorum ama bılmem kac sorudan 2 tane yanlıs yapmsıtı daha sonra sınıf annemız bıze bu cocugu rehberlıge goturun gercekren skoru cok ıyı demıstı ancak uzerıne tamda bu olayalr gelısınce ben ne ustun zekası ne bılsemı hepsını bosverdım.
Bılemıyorum aslında bır farklılıgı oldugunu zannetmıyorum ustunu bırak kotu cıkmasında sonucu .

Dıkkat testı anlamına gelmıyrosa neden yapıyorlar bu testı anlamadım ama seyı rıca ettım lutfen seans ucretınden farklı bır ucretı varsa bıze bılgı verın dedım . Kolay degıl ayda 1500 tl oduyoruz verdıklerı oyun terapısıne...

İkimizinkinin testleri farklı anlasılan , Onura dıkkat testı demısler . Banada benzer cumleler kurdu ama baktım wisc r zeka testı dıye cıkıyor. Bılemıyorum bende bırsey atlamayalım gormezden gelmeyelım dıye he dıyorum ne yapayım

Şöyle birşey olabilir üstün zekalı öğrencilerde dikkat eksikliği oluyor anlatılan şey onun için çok basit ya da ona saçma gelebiliyor dinlemiyor tabi aynı şey çok düşük zeka için de geçerli. Ama öyle olsa anlardınız eminim.

Ayda 1500 TL mi ?
1 ayda kaç kere gidiyorsunuz ki ?

Dün pedegog bana şunu dedi, yaptığımız o testte merak etmeyin korkulacak birşey yok dedi.
Bir kısım kaldı dedi, onuda yaptıktan sonra karşılıklı konuşup raporu sunucam size dedi.
Merakla 27 mayısı bekliyorum

Dün kına gecesinde miydin sen

ya acıkcası dıkkatının dagıldıgını fark edıyorum ara ara , hatta bu sebeble kendısıne bır dıkkat guclendırme setı aldım cok guzel yapıyor setı ama buyuk bır sorun olacak sevıyede degıl hanı bu sey bızım ıcın

Her çocukta anlık dikkat eksikleri olabiliyor Cute,
Eğer fazlaca olsaydı kesin bunu farkeder ve pedegoga bu sebeple götürüyor olurduk her ikimizde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…