Cocuga bu gerçek ne zaman söylenmeli?

Evet hamıle olmasam onemlı olmazdı , ama hamıleyım ve ben sanılandan daha cok sevıyorum Egeyı o yuzden yazılan seyler benı yaralayabılıyor ve atamıyorum ustumden
Canım sanırım ilk mesajının başına konunun çok ilerlediğini yorum yapmak için tüm konuyu okumalısınız gibi bişey yazsan iyi olur.
Her gören ilk mesaja göre yorum yapıyor. Tekrar tekrar aynı şeyleri okumak yazmak bunaltır

Evet hamıle olmasam onemlı olmazdı , ama hamıleyım ve ben sanılandan daha cok sevıyorum Egeyı o yuzden yazılan seyler benı yaralayabılıyor ve atamıyorum ustumden

Cute kapat bence bu konuyu

sonra mutlu haberler için yeni konu açarsın biz de oradan okuruz

zira ilk gören ister istemez söyle ya da uzmana git diyor içeriği uzun kimse 117-120 sayfayı okumaz maalesef

Buarada buraya yapılan yorumlar benı uzdugu ıcın artık yazmama kararı aldım, Ege ogrendıgınde yazarım dıye dusunuyorum
Ne yaptığınızı, ne durumda olduğunuzu merak edeceğim hep ama seni - önünü sonunu bilmeyen- başka insanların sözleri üzüyorsa, emin ol değmez. Sen üzülünce Deniz'i de etkiliyordur bu durum. Ege için pedagogun söylediği sözler çok mutlu etti beni bu arada. Sen elinden gelen her şeyi yapıyorsun, bir profesyonel gözden bunu duymak da çok önemli bence. Doğru yolda gittiğini bilmek ve gitmeye devam etmek...

Mutlu haberlerini bekliyor ve size dua ediyor olacağım :KK60:

CuteMom CuteMom eşinle tanıştığında Ege daha güvenli bağlanma evresindeydi. Ona böyle bir yıkım yasatmadığın icin en dogrusunu yaptın. Biyolojik babası ortalarda olsaydi zaten dogal olarak Ege bu meseleyi bilerek buyuyecekti. Senin veya eşinin hic bir suçu yok için rahat olsun. Yasamayan bilemez takma kafana hiç birseyi.

Benim de size benzer bir durumum var.

Eski eşimle boşandığımda kızım 1 yaşındaydı. Ama hep görüşmeye devam ettiler. Şimdiki eşimle tanıştığımda ise 2 yaşındaydı. Hemen evlenmedik tabi.. Bir gün avm de üzerimize koşup "anne baba" diye bağırdı. Hiç unutmuyorum o günü....
O zamandan sonra hep "baba" dedi eşime. Evlenmeye karar verdiğimizde 3 yaşını doldurmuştu. Ama ben düğüne dahil etmedim kızımı etkileneceğini düşündüğüm yada kafasının karışmaması için. Kızım 5 yaşındayken oğluma hamile kaldım.

Doğumumdan 2 ay sonra; "Benim gerçek babam x babam mı? y babammı? Diye sordu.
Ozaman idrak etti. Pedegog yardımıda aldım ben fakat küçük oğlum çok rahatsızlık geçirdi. Sonrasında götüremedim ve anlattım kızımaa...

Küçüklük fotoğraflarını gösterdim. Duygulandığını söyleyip biraz ağladı. Sonra birdaha hiç sormadı şuan ilkokul 1. Sınıfta Allaha şükür hiç bir sıkıntımız yok. Babasıyla görüşmeye devam ediyor hafta sonları..

Soyadını her fırsatta değiştireceğini söylüyor :anne: Resmi olmayan yerlerde oyun alanlarına girken bizim soyadımızı söylüyoruz. Nasıl seviniyor kıyamam. Hep mutlu olsun çocuklar:KK200:

Okuduğum kadarıyla Ege hassas bir çocuk ama güçlü olacağına eminim inanın bende merak ediyorum ne tepki vereceğini... Umarım herşey güzel olur!

Benim de size benzer bir durumum var.

Eski eşimle boşandığımda kızım 1 yaşındaydı. Ama hep görüşmeye devam ettiler. Şimdiki eşimle tanıştığımda ise 2 yaşındaydı. Hemen evlenmedik tabi.. Bir gün avm de üzerimize koşup "anne baba" diye bağırdı. Hiç unutmuyorum o günü....
O zamandan sonra hep "baba" dedi eşime. Evlenmeye karar verdiğimizde 3 yaşını doldurmuştu. Ama ben düğüne dahil etmedim kızımı etkileneceğini düşündüğüm yada kafasının karışmaması için. Kızım 5 yaşındayken oğluma hamile kaldım.

Doğumumdan 2 ay sonra; "Benim gerçek babam x babam mı? y babammı? Diye sordu.
Ozaman idrak etti. Pedegog yardımıda aldım ben fakat küçük oğlum çok rahatsızlık geçirdi. Sonrasında götüremedim ve anlattım kızımaa...

Küçüklük fotoğraflarını gösterdim. Duygulandığını söyleyip biraz ağladı. Sonra birdaha hiç sormadı şuan ilkokul 1. Sınıfta Allaha şükür hiç bir sıkıntımız yok. Babasıyla görüşmeye devam ediyor hafta sonları..

Soyadını her fırsatta değiştireceğini söylüyor :anne: Resmi olmayan yerlerde oyun alanlarına girken bizim soyadımızı söylüyoruz. Nasıl seviniyor kıyamam. Hep mutlu olsun çocuklar:KK200:

Okuduğum kadarıyla Ege hassas bir çocuk ama güçlü olacağına eminim inanın bende merak ediyorum ne tepki vereceğini... Umarım herşey güzel olur!
Nasıl duygulandım anlatamam agladım .

CuteMom CuteMom Ege'ye dikkat eksikliğiyle ilgili test yapıldı mı ?
Yapılacakmıs yapılmasını onermıs , neden kı canım
Bu hafta ben gıtmemıstım tam olarak ne soyledı emın degılım ama bu haftada cuma gıdecegız cunku ufak bır kacamagımız olacak hafta sonu bos gecmeyın dıye hafta ıcıne aldık randevuyu

Bu hafta ben gıtmemıstım tam olarak ne soyledı emın degılım ama bu haftada cuma gıdecegız cunku ufak bır kacamagımız olacak hafta sonu bos gecmeyın dıye hafta ıcıne aldık randevuyu
hani sen bazen bağırıyorum duymazdan geliyor . duymuyor . ilgilenmiyor demiştin . bazı yazılarında öyle dikkat eksikliği olabilir mi diye ben de düşündüm . ama çağın çocukları duymazdan da geliyor artık . bunu testlerde anlıyorlar.
benim büyük oğlan da vurdum duymaz.
doktoru test istemedi ama öğretmenlerin yazdığı derslerde çok dalgın cümlesinin altında ne yatıyor öğrenmemizi istedi. öğretmeni ile görüşmemizi istedi. dikkat eksikliğinden şüpeleniyor mu öğretmenler sorun dedi.

hani sen bazen bağırıyorum duymazdan geliyor . duymuyor . ilgilenmiyor demiştin . bazı yazılarında öyle dikkat eksikliği olabilir mi diye ben de düşündüm . ama çağın çocukları duymazdan da geliyor artık . bunu testlerde anlıyorlar.
benim büyük oğlan da vurdum duymaz.
doktoru test istemedi ama öğretmenlerin yazdığı derslerde çok dalgın cümlesinin altında ne yatıyor öğrenmemizi istedi. öğretmeni ile görüşmemizi istedi. dikkat eksikliğinden şüpeleniyor mu öğretmenler sorun dedi.
Acaba neden dolayı demıstım hatırlamıyorum sımdı hıc, esımede bısey okudum dıkaktını vermedımı ya da dıkkatı cok cabuk dagıldı demıs sanırım . Bır sonrakı seans ıstersenız test yapalım demıs ama ben seans almadan yaptırmayı dusunuyorum bu testı bu hafta banada bı anlatsın ondan sonra, cunku ben bazen bu psıkolog meselesınıde ucsuz bucaksız bır denız gıbı gormeye basladım. hanı elde tuttukca , tutalım gıbı

Benim oğlana yapıldı pedegog istedi.
Amerikadan geliyormuş bu özel test.
Merak ettim yapıldı mı size de diye.
Cocuğun butun kişiliğini çözüyorlar.
Eğer yaptırmadıysan yaptır, senin bu durumuna nasıl yol çizmen gerektiğine de yardımcı olabilir.

hiperaktifliği yok diye söylemişti cute.
ama dikkat eksikliği konusunu senden duydum ben de canımcım
Yukarıda yazdım :KK66:

Benim oğlana yapıldı pedegog istedi.
Amerikadan geliyormuş bu özel test.
Merak ettim yapıldı mı size de diye.
Cocuğun butun kişiliğini çözüyorlar.
Eğer yaptırmadıysan yaptır, senin bu durumuna nasıl yol çizmen gerektiğine de yardımcı olabilir.

Yukarıda yazdım :KK66:
Fiyatı ne peki 400 Tl demisler adını filan biliyormusun sonuç ne çıktı buarada

Fiyatı ne peki 400 Tl demisler adını filan biliyormusun sonuç ne çıktı buarada
350 TL fiyatı 1 saatten fazla sürüyor.
Benim oğlanın cok uysal olduğunu söyledi.
Erkek çocuklarda bu kadar uysal olmasını biz az da olsa normal karşılamıyoruz dedi.
2 saattir oda da bu testi uyguluyorum ama hiç sıkıldım demedi dedi.
Erkek çocuklarında bu kadar itaatkar olması iyi değil dedi.
Daha da söyledi bir şeyler.
Testi bana e-mail olarak gönderecek pedegog.

350 TL fiyatı 1 saatten fazla sürüyor.
Benim oğlanın cok uysal olduğunu söyledi.
Erkek çocuklarda bu kadar uysal olmasını biz az da olsa normal karşılamıyoruz dedi.
2 saattir oda da bu testi uyguluyorum ama hiç sıkıldım demedi dedi.
Erkek çocuklarında bu kadar itaatkar olması iyi değil dedi.
Daha da söyledi bir şeyler.
Testi bana e-mail olarak gönderecek pedegog.
Ege sanırım kaçar odadan eminim. Adını biliyormusun testin dikkat testinde böyle bisi çıkıyor olması şaşırttı beni oğlun ne dedi cikista

Ege sanırım kaçar odadan eminim. Adını biliyormusun testin dikkat testinde böyle bisi çıkıyor olması şaşırttı beni oğlun ne dedi cikista
Bu testin için de dikkat eksikliği var mı yok mu ona da bakılıyor.
Öğrenicem ismini canım yazıcam sana muhakkak whatsaptan...
Benim oğlan odadan cıktıktan sonra dedi bana, güzel geçti test ama sıkıldım dedi.
Bunu pedegoga söylememiş, söylenileni yapmış.

Bu testin için de dikkat eksikliği var mı yok mu ona da bakılıyor.
Öğrenicem ismini canım yazıcam sana muhakkak whatsaptan...
Benim oğlan odadan cıktıktan sonra dedi bana, güzel geçti test ama sıkıldım dedi.
Bunu pedegoga söylememiş, söylenileni yapmış.
Testin ismini öğrendiğinizde bana da söyleyebilir misiniz acaba? Ben de merak ettim...

X