Benim de size benzer bir durumum var.
Eski eşimle boşandığımda kızım 1 yaşındaydı. Ama hep görüşmeye devam ettiler. Şimdiki eşimle tanıştığımda ise 2 yaşındaydı. Hemen evlenmedik tabi.. Bir gün avm de üzerimize koşup "anne baba" diye bağırdı. Hiç unutmuyorum o günü....
O zamandan sonra hep "baba" dedi eşime. Evlenmeye karar verdiğimizde 3 yaşını doldurmuştu. Ama ben düğüne dahil etmedim kızımı etkileneceğini düşündüğüm yada kafasının karışmaması için. Kızım 5 yaşındayken oğluma hamile kaldım.
Doğumumdan 2 ay sonra; "Benim gerçek babam x babam mı? y babammı? Diye sordu.
Ozaman idrak etti. Pedegog yardımıda aldım ben fakat küçük oğlum çok rahatsızlık geçirdi. Sonrasında götüremedim ve anlattım kızımaa...
Küçüklük fotoğraflarını gösterdim. Duygulandığını söyleyip biraz ağladı. Sonra birdaha hiç sormadı şuan ilkokul 1. Sınıfta Allaha şükür hiç bir sıkıntımız yok. Babasıyla görüşmeye devam ediyor hafta sonları..
Soyadını her fırsatta değiştireceğini söylüyor
Resmi olmayan yerlerde oyun alanlarına girken bizim soyadımızı söylüyoruz. Nasıl seviniyor kıyamam. Hep mutlu olsun çocuklar
Okuduğum kadarıyla Ege hassas bir çocuk ama güçlü olacağına eminim inanın bende merak ediyorum ne tepki vereceğini... Umarım herşey güzel olur!