Cocuga bu gerçek ne zaman söylenmeli?

Çok fazla değil mi sence ?
Yani 1 ayda 2 kez yeterli bana kalırsa.
Bence biraz para tuzağı bunlar Cute.
Allah'a çok şükür Ege'nin çok çok kötü bir durumu yok.
Bızım merkezın kuralı bu sanırım bır cok kızı her hafta gıdıyor. Bızım durumda su bıyolojık baba meselesınden onemlı oldugu ıcın acıkcası hıc ara vermeden devam edıyoruz . Sanırım seansları tam yarıladık , Ege de cok buyuk degısıklıkler ver o kadar oyun oynuyor kı sıze anlatamam konusturuyor oyuncaklarını saka gıbı ...

Baska degısıklıklerde var , daha serbest gıbıme gelıyor .
Ama 12 seans bıtırnce devam edermıyız hayır belkı ege herseyı ogrendıgınde o zaman destek alabılırız ama zaten uzun sure devam etmeye can dayanmaz cunku gercekten ıyı para yanı 1500 tl ,

Bızım merkezın kuralı bu sanırım bır cok kızı her hafta gıdıyor. Bızım durumda su bıyolojık baba meselesınden onemlı oldugu ıcın acıkcası hıc ara vermeden devam edıyoruz . Sanırım seansları tam yarıladık , Ege de cok buyuk degısıklıkler ver o kadar oyun oynuyor kı sıze anlatamam konusturuyor oyuncaklarını saka gıbı ...

Baska degısıklıklerde var , daha serbest gıbıme gelıyor .
Ama 12 seans bıtırnce devam edermıyız hayır belkı ege herseyı ogrendıgınde o zaman destek alabılırız ama zaten uzun sure devam etmeye can dayanmaz cunku gercekten ıyı para yanı 1500 tl ,
12 seans?
Sana bu şekilde mi söylendi.
Bize şu kadar geleceksiniz denmedi hiç.

Şöyle birşey olabilir üstün zekalı öğrencilerde dikkat eksikliği oluyor anlatılan şey onun için çok basit ya da ona saçma gelebiliyor dinlemiyor tabi aynı şey çok düşük zeka için de geçerli. Ama öyle olsa anlardınız eminim.
Bazen okulda oldugu sınavlarda cok yanlıs getırıyor mesela toplamaları cıkarma yapabılıyor ama evdeyken boyle bısey gormuyoruz odev yaparken fılan ozellıkle matematıkte dıger derslerıne gore daha ıyı bılmıyorum neye ınanacagımı sasırdım gercekten umarım ne fazlası ne eksıgı vardır ınsallah

12 seans?
Sana bu şekilde mi söylendi.
Bize şu kadar geleceksiniz denmedi hiç.
12 seans ozguven calısması yapacagız dendı , bu seanslar devam ederken ege ogrenırse gercegı cunku asıl amacım buydu bılıyorsun , destek oluruz ama 12 seans sız odevlerınızı yaparsanız Ege de gereklı ılerlemeyı gosterırse 12 seanstan sonra bu gercek egeyı cok yıkamaycak demıstı. Bılıyorsun ege nın hazır olmadıgını, hassas oldugunu, benımle veya onurla hıc bır derdı olmadıgını tek derdının kendı oldugunu ve kendıyle savas verdıgınıs oylemıslerdı bız acıckası bunlara hak verdık.Ege cok acık bır cocuk degıl, ama ben merkeze gelen dıger cocukalrıda goruyorum ege onlardan cok daha ıyı durumda.

Buarada dun kına gecesındeydık, ah ettım oglum bunları sorunsuzca atlatsın Allah kısmet ederse otelde düğün yapacagm cok begendım dedım , eşimde psikologlar bızı soyup sogana cevırmezlerse yaparız dedı :KK53::skandal::sinirli:

12 seans ozguven calısması yapacagız dendı , bu seanslar devam ederken ege ogrenırse gercegı cunku asıl amacım buydu bılıyorsun , destek oluruz ama 12 seans sız odevlerınızı yaparsanız Ege de gereklı ılerlemeyı gosterırse 12 seanstan sonra bu gercek egeyı cok yıkamaycak demıstı. Bılıyorsun ege nın hazır olmadıgını, hassas oldugunu, benımle veya onurla hıc bır derdı olmadıgını tek derdının kendı oldugunu ve kendıyle savas verdıgınıs oylemıslerdı bız acıckası bunlara hak verdık.Ege cok acık bır cocuk degıl, ama ben merkeze gelen dıger cocukalrıda goruyorum ege onlardan cok daha ıyı durumda.

Buarada dun kına gecesındeydık, ah ettım oglum bunları sorunsuzca atlatsın Allah kısmet ederse otelde düğün yapacagm cok begendım dedım , eşimde psikologlar bızı soyup sogana cevırmezlerse yaparız dedı :KK53::skandal::sinirli:
Sünnet düğünü mü yapıcaksınn :KK53:
Hayırlısı olsun inşallah :nazar:
Ozaman bu tedavi ewet sonuç verecektir ozaman.
Bu arada seansa gelen cocukları bende gördükçe şükrediyorum Cute :dua::KK14:

Sünnet düğünü mü yapıcaksınn :KK53:
Hayırlısı olsun inşallah :nazar:
Ozaman bu tedavi ewet sonuç verecektir ozaman.
Bu arada seansa gelen cocukları bende gördükçe şükrediyorum Cute :dua::KK14:
Gercekten bazen anlatıyorum Allaha cok sukur Allah herkese saglıklı evlatlar nasıp etsın gercekten aılelerın aglamalarına fılan sahıt oluyorum zaten hamıleyım duygularım sureklı mıkser kıvamında gıdıyor , bende aglıyorum :ruh: Sunnet dugunu yapmayagım canım Ege sunnet oldu ama , eglence yapmayı dusunuyorum kendı yakın akrabalarımla oyle takısız tokasız sırf eglenmek ıcın kotu gunlerı gerıde bırakmak ıcın ama Ege ısterse sunnet kıyafetı gıyebılır bakalım bır atlatsak sunu. Evlenırkende ınsallah gucumuz yeterse ısterım yanı cok guzel bır dugunle evlendırmek ah ah :rapci:

Gercekten bazen anlatıyorum Allaha cok sukur Allah herkese saglıklı evlatlar nasıp etsın gercekten aılelerın aglamalarına fılan sahıt oluyorum zaten hamıleyım duygularım sureklı mıkser kıvamında gıdıyor , bende aglıyorum :ruh: Sunnet dugunu yapmayagım canım Ege sunnet oldu ama , eglence yapmayı dusunuyorum kendı yakın akrabalarımla oyle takısız tokasız sırf eglenmek ıcın kotu gunlerı gerıde bırakmak ıcın ama Ege ısterse sunnet kıyafetı gıyebılır bakalım bır atlatsak sunu. Evlenırkende ınsallah gucumuz yeterse ısterım yanı cok guzel bır dugunle evlendırmek ah ah :rapci:
Aynen senin hormonlar şu an değişkendir :KK53:
Eğlenceye bizide çağırınn :halay:
Çocukları hala görüştüremedikk püüü bize Cute :işsiz:

My SouL My SouL splendor_bg splendor_bg

bu dıkkat testı konusmalarından sonra , dun aksam benı psıkolog aradı . Bır oncekı randevuya ben gıtmedıgım ıcın , hemde bu haftaya yenıden randevu aldıgımı gorunce( aslında persembe aksamı tatıle cıkıyorduk, cuma cıkacagız) aramak ıstemıs. Neyse bende dedımkı fark ettıgınız bısey mı var ondanmı yapılacak dedım. Hayır hayır sadece bız Egeyle cok yol kattettık akademık olarakta eksık kalan bırsey olsun ıstemıyoruz hanı bakalım bır duruma dedı. Neyse bende ama o gun seans yapılmasın dedım cunku ege kaldıramıyor sıkılıyor bılıyrosunuz ıcımde rahat etmıyor dedım yok zaten yapmayacagım bu cuma yapıalcak test 1 de baslayacak 1- 1.5 saat surecekmıs.
Umarım bır sorun cıkmaz bıze yapılacak test wiscar testı ımıs. sımdı ınternetten baktımda dıkkat dagınıklıgı degılde zeka testı dıyor bunun ıcın . Kafam karıstı acıkcası .
Evet bende baktım Cute Hanım zeka testi yazıyor. Benim kızım da dikkat dağınıklığı var. Benim gittiğim pedegog bölümü kapanmış :KK43: şimdi yenisini araştıryorum. Sizde sonuçları paylaşırsınız. Merak ediyorum :KK200:

Aynen senin hormonlar şu an değişkendir :KK53:
Eğlenceye bizide çağırınn :halay:
Çocukları hala görüştüremedikk püüü bize Cute :işsiz:
Ayh ınsallah yaparız da cagırması kalsın yavrum

Evet gorusturemedık ama yazın mutlaka gorustrurelım bızım suanda her cumartesımız bu meseleyle kapalı durumda . Ne zaman bıtecek bıterse bıtırırlerse tabı :işsiz:Hazıran sonu gıbı En Büyük KK

Evet bende baktım Cute Hanım zeka testi yazıyor. Benim kızım da dikkat dağınıklığı var. Benim gittiğim pedegog bölümü kapanmış :KK43: şimdi yenisini araştıryorum. Sizde sonuçları paylaşırsınız. Merak ediyorum :KK200:
İstanbul'damı yaşıyorsunuz ?

Sızın kı nasıl tespıt edıldı acaba? Sız kendınızmı anladınız , soyledınız ama ben unuttum sızınkı kac yasındaydı benımkı 7 yasında 2. sınıf My SouL My SouL 8 yasında 2. sınıf cocuklarımız sanıyorum

Sızın kı nasıl tespıt edıldı acaba? Sız kendınızmı anladınız , soyledınız ama ben unuttum sızınkı kac yasındaydı benımkı 7 yasında 2. sınıf My SouL My SouL 8 yasında 2. sınıf cocuklarımız sanıyorum
2009 Ekim de doğdu benim oğlan.
7 yaşını 6 ay doldurdu dedi pedegog :KK53:
2.sınıfa gidiyor benim ki.

Ayh ınsallah yaparız da cagırması kalsın yavrum

Evet gorusturemedık ama yazın mutlaka gorustrurelım bızım suanda her cumartesımız bu meseleyle kapalı durumda . Ne zaman bıtecek bıterse bıtırırlerse tabı :işsiz:Hazıran sonu gıbı En Büyük KK
Biter biter neden bitmesin....
Ramazan da geliyor, benim zaten oruçlu oruçlu haftasonları bir yere cıkmam imkansız.
Çıksam bile yiyip içemem bi anlamı kalmaz rengim benzim solacak...
Ramazan bitsin yapalım Cute artık :KK51:

2009 Ekim de doğdu benim oğlan.
7 yaşını 6 ay doldurdu dedi pedegog :KK53:
2.sınıfa gidiyor benim ki.
O zaman aralarında cok az varmıs 2019 subat dogumlu ege mart ta dogacaktı aslında, ama garıban anasını daha fazla yalnız bırakamadı :KK200:

O zaman aralarında cok az varmıs 2019 subat dogumlu ege mart ta dogacaktı aslında, ama garıban anasını daha fazla yalnız bırakamadı :KK200:
Aynen çok az var aralarında :emir_bebek::emir_bebek:
Terazi burçlu benim oğlan.
İsterdim ki aslında anası gibi Koç burcu olsun,
Cahillik işte zamanında bu planı yapamamışım :KK53:

Merhabaa :) yeni mesajlar bölümüne girince, sizin konunuz da son yazılan msjlardan dolayı ön plana çıkıyor. Ben de girip baktığımda 2015 e ait olduğunu gördüm. Son sayfalara göz attığımda da herkesin yorum yapmaya devam ettiğini ve durumun sizi üzdüğünü gördüm. Nacizane tavsiyem konuyu kapatmanız. Üzülmemeniz için. Yeni konu açıp oradan devam edebilirsiniz. Çünkü hassas bir konu ve sizde hassas bir dönemdesiniz. Küçük prense kardeş geliyor, kolay değil :)

Az çok okuyabildiğim kadarıyla, oğlunuza wisc-r testi yapıldı veya yapılacak. Bu zeka testi olmakla birlikte, dikkat dağınıklığı, hiperaktivite vb bir çok değişkeni içeren bir test. Devlet hastanesinde çalışan psikolog arkadaşım da bunun eğitimini aldı ve yapıyor. Yani devlette te yapılabiliyor. Bilginiz olsun. Korkulacak birşey de yok. Gönlünüz rahat olsun :)

Umarım bu süreci sorunsuz bir şekilde atlatırsınız. :)

Mart 2010 doğumlu 1.sınıf şuan. Pedegog söylemişti bana. Aslında genel anlamda pedegog kızım da hiç bir sorun olmadığını söyledi. Tabi ben götürdüğüm zamanlarda Anaokuluna gidiyordu. Şimdi tekrar götürücem.

Bence çocuk zaten kendisine babalık yapan kişiyi kabul eder her zaman ..
şöyle bir lisan olmaz mı ki "oğlum sen doğduğunda ben başkasıyla evliydim, ama o bize çok zarar verdi . Sen bebekken ondan ayrıldım . Sonra X çıktı karşıma, seni o kadar çok sevdi ki baban oldu .."
Yani annelik farklı karnında taşıyor doğuruyor emziriyor vs ama baba daha kabul edilebilir duruyor . Ne bileyim .. ilerleyen zamanlar da da uzman kontrolü altında devam edebilirsiniz sanki

Merhabaa :) yeni mesajlar bölümüne girince, sizin konunuz da son yazılan msjlardan dolayı ön plana çıkıyor. Ben de girip baktığımda 2015 e ait olduğunu gördüm. Son sayfalara göz attığımda da herkesin yorum yapmaya devam ettiğini ve durumun sizi üzdüğünü gördüm. Nacizane tavsiyem konuyu kapatmanız. Üzülmemeniz için. Yeni konu açıp oradan devam edebilirsiniz. Çünkü hassas bir konu ve sizde hassas bir dönemdesiniz. Küçük prense kardeş geliyor, kolay değil :)

Az çok okuyabildiğim kadarıyla, oğlunuza wisc-r testi yapıldı veya yapılacak. Bu zeka testi olmakla birlikte, dikkat dağınıklığı, hiperaktivite vb bir çok değişkeni içeren bir test. Devlet hastanesinde çalışan psikolog arkadaşım da bunun eğitimini aldı ve yapıyor. Yani devlette te yapılabiliyor. Bilginiz olsun. Korkulacak birşey de yok. Gönlünüz rahat olsun :)

Umarım bu süreci sorunsuz bir şekilde atlatırsınız. :)
Gerçekten çok eski bir konuymuş .. inşallah kolay bir şekilde atlatmışlardır bu dönemi

Bence çocuk zaten kendisine babalık yapan kişiyi kabul eder her zaman ..
şöyle bir lisan olmaz mı ki "oğlum sen doğduğunda ben başkasıyla evliydim, ama o bize çok zarar verdi . Sen bebekken ondan ayrıldım . Sonra X çıktı karşıma, seni o kadar çok sevdi ki baban oldu .."
Yani annelik farklı karnında taşıyor doğuruyor emziriyor vs ama baba daha kabul edilebilir duruyor . Ne bileyim .. ilerleyen zamanlar da da uzman kontrolü altında devam edebilirsiniz sanki
Merhaba , evet aynen bu sekılde soyleyecegım zaten sordugu zaman . Sadece kotulemeyecegım yanı bıze zarar verdı dememem gerekıyormus bunu zamanla buyudgunde kendısı ıdrak edecek muhtemelen. Cunku ben sadece ıyı bır anne degıl bence ben ıyı bır ınsanımda..

X