Hayır çocuk yok.kendi babamın annemle olan evliliği ikinci evliligi.Bütün çocuklarıni büyütmüş ve hepsi varlık içinde mutlu bir hayat sürmüş ve hala sürüyorlar.Sevmemek belki ağır olur ama içimde ona karşı anlamsız bir öfke bastiramadigim bur duygu var.Sanırım yasadiklarimizdan onu sorumlu tutuyorum. Diğer babaya gelince evet seviyorum belki saçma gelecek ama seviyorum benden ölmeden önce defalarca af diledi her gün ağladı yatalak olduğu günlerde. Onun yokluğu bile üzüyor ölürken bile benden af dilemeye çalıştı. Ben ona hakkımı helal ettim Allah ta affetsin inşallah.Pekı baska cocuk olmadı anlasılan degıl mı, sadece sunu sorucam olmus babanı sevıyor musun, ınsan hakketten hıc gormedıgı bırını sevebılıyor mu, ve dıger babanı sevıp sevmedıgını merak edıyorum sadece
Bunu denemiştim cute,işe yaramıştı,arkadaş iyi fikir vermiş,ben unutmuştum bunu..Oğlumun dişçi korkusu demeyeyim de,endişesi vardı.Kimdir,ne yapacak dişime filan.Onun çoktandır istediği uçabilen küçük helikopteri alıp doktorun vermesini sağlamıştım.Çok mutlu olup sorun çıkarmadan gitmişti kontrollerine...Yanı bız bır hedıye alalım dr vermesı ıcın verelım dıyorsun. Belkıde hep orada kalması gereken bır hedıye mı olmalı, ama ege de oyuncak sever malum cevaplardan bellı olmustur ancak genede boyun eger mı bak bılmıyorum. Aklıma evdekı balıkları oraya goturup getırmek gelıyor ama cok rısklı hayvanları fanusla 1 saat uzaga arabayla goturmek ustelık bır kısmınıda yuruyoruz ıslek bır cadde uzerınde burası
:) :) Ben katmerli polis oluyorum bu durumda :)Evde kuralları koyan benim,öyle bilinen şeyler işte.Kötü polislik bende ama iyi polislik te çoğunlukla bana kalıyor.Çunki çözüm odaklıyım.Eşim tek tek yolları düşünene kadar,ben resme karşıdan bakarım ve çözümü bulup,çocuklarında görmesini sağlarım.Bu yüzden kuralların uygulanmasını takip eden,gerekenlere hayır diyen ben olsam da, bir sorunda başvurulan yegane merci benim.Eşime kopya verip ona sepetliyorum bazendekıyamam ya .
bizim evde de baba kötü polis
ben çok yerde kıyımsız ama yine de sınırlarım var . hayır demeye çekinmiyorum.
işte yerine göre. herkes ister çocuğunu en iyi şekilde , mutlu yetiştirsin. ben de öyle isteyenlerdenim.
Şimdiye kadar aramadı , 3 gıbı ben arayacaktım aksı gıbı toplantım var ortalama 1 saat surecek artık 4 gıbı aramak durumundayım. Kadınıda habıre arayıp darlamak ıstemıyorum ama bende zor bırıyım ugrasacak artıkBunu denemiştim cute,işe yaramıştı,arkadaş iyi fikir vermiş,ben unutmuştum bunu..Oğlumun dişçi korkusu demeyeyim de,endişesi vardı.Kimdir,ne yapacak dişime filan.Onun çoktandır istediği uçabilen küçük helikopteri alıp doktorun vermesini sağlamıştım.Çok mutlu olup sorun çıkarmadan gitmişti kontrollerine...
stres yapma dur. cumartesiyi iple çekeceksin biliyorum. ama iyi ki gitmişsin . artık zamanı gelmiş geçiyormuş .Kızlar uzman aradı bızı . Anlattım ege cok sıkıldı hıc ılgılenmedı gıbı geldı bana acıkcası az parada degıl gerekırse ucretıyle bıle olsa tekrarlayabılırız dogru sonuclarmı cıktı acaba cok tedırgın oldum dedım. Oda dedıkı bız sız gıttıkten hemen sonra dıger uzmanımızla oturup hemen rapora dokme surecınde bılgıler unutulmadan notları aldık ortaya cıkan tablo testın gecerlı oldugunu gosterıyor merak etmeyın dedı . Aksıne gelmek ıstememesı , bazı seylere cevap vermemesının bazı anlamları var tahmın ettıgınız gıbı yanı ege ya bılıyor ya da cok fena suphelenıyor dedı ve bır kac tanede sanırım tahmın etmedıgınız bısıler var cumartesı egeyı getırmeyın sızınle uzun uzadıya stratejı planı yapmak ıstıyorum dedı . Suanda ne dusunsem bılemedım kızlar sıgara ıcmeye gıdıyorum
Allahım hayırlısıyla ınsallah bu yoldan gecmeyı nasıp etsın ınsallah , o kadar ıstıyorumkı bıran once gecsın bıtsın ve hayatımıza kaldıgımız yerden devam edelım . Bırazcık agladım bıraz rahatlama hıssedıyorum bıraz basım agrıyacak gıbı umarım bu son sıkıntımızdır canı sagolsun oglumunstres yapma dur. cumartesiyi iple çekeceksin biliyorum. ama iyi ki gitmişsin . artık zamanı gelmiş geçiyormuş .
Konuyla ilgili bi yorumum yok insallah bi an önce herşey yoluna girer takipteyim, yanınızdayım demek istedim sadece...Allahım hayırlısıyla ınsallah bu yoldan gecmeyı nasıp etsın ınsallah , o kadar ıstıyorumkı bıran once gecsın bıtsın ve hayatımıza kaldıgımız yerden devam edelım . Bırazcık agladım bıraz rahatlama hıssedıyorum bıraz basım agrıyacak gıbı umarım bu son sıkıntımızdır canı sagolsun oglumun
Çok teşekkür ederim gercekten o kadar cok birilerine ihtiyacım varkı yalnız degılım ama yınede yalnız hıssedıyorum nıyeyseKonuyla ilgili bi yorumum yok insallah bi an önce herşey yoluna girer takipteyim, yanınızdayım demek istedim sadece...
Rica ederim .Garip duygulardasın normal canım stress yapma her şey eminim ki yoluna girecek Allahın izniyle yanındayım egemiz de anlayacak inşallah desteklerini Sen çok güzel annesin buralar da yeni olabilirim ama çoktandır üye olmadan takipteydim aşinayım o yuzden burada ki çoğu şeye .Çok teşekkür ederim gercekten o kadar cok birilerine ihtiyacım varkı yalnız degılım ama yınede yalnız hıssedıyorum nıyeyse
Denizler dalgalanmadan durulmaz canım,her ne kadar ege kadar sakin bile olsa:) :)Çözüme adım adım yaklaşıyorsun, öyle düşün.İyiki de aramışsın ayrıca,kafanı toplarsın o güne kadar...Allahım hayırlısıyla ınsallah bu yoldan gecmeyı nasıp etsın ınsallah , o kadar ıstıyorumkı bıran once gecsın bıtsın ve hayatımıza kaldıgımız yerden devam edelım . Bırazcık agladım bıraz rahatlama hıssedıyorum bıraz basım agrıyacak gıbı umarım bu son sıkıntımızdır canı sagolsun oglumun
Denizler dalgalanmadan durulmaz canım,her ne kadar ege gibi sakin bile olsa:) :)Çözüme adım adım yaklaşıyorsun, öyle düşün.İyiki de aramışsın ayrıca,kafanı toplarsın o güne kadar...Allahım hayırlısıyla ınsallah bu yoldan gecmeyı nasıp etsın ınsallah , o kadar ıstıyorumkı bıran once gecsın bıtsın ve hayatımıza kaldıgımız yerden devam edelım . Bırazcık agladım bıraz rahatlama hıssedıyorum bıraz basım agrıyacak gıbı umarım bu son sıkıntımızdır canı sagolsun oglumun
Yok yok biz agız cızmekte , o cızmemekte cok kararlı.Günaydın
:) :) Anlaşıldı cute,siz kendinize ağız çizmeden,ege size ağız çizmemekte kararlı...Moralinin de bozulduğunu sanıyorum,kafasında soru işaretleri var ve bunu hatırlatan şeylere sessiz tepki veriyor,paylaşmıyor da kuzum...Çözülsün artık,hepiniz rahat edin.İnternetim kısıtlı,giremiyorum sık sık ama,bunu yazmak istedim.
Buarada bırılerının okuyor olması bıle yetıyor , bende buraya dertlenıyorum ıste dunden berı aktıf sıgara ıcmeye basladım yıne. Insallah bu ıs olup bıttıgınde artık tamamen bırakacagımYok yok biz agız cızmekte , o cızmemekte cok kararlı.
Evet ona hatırlattıgını dusunuyorum bende malesef
Neyi hatırlatıyor çocuğunuza?Yok yok biz agız cızmekte , o cızmemekte cok kararlı.
Evet ona hatırlattıgını dusunuyorum bende malesef
Buarada bırılerının okuyor olması bıle yetıyor , bende buraya dertlenıyorum ıste dunden berı aktıf sıgara ıcmeye basladım yıne. Insallah bu ıs olup bıttıgınde artık tamamen bırakacagım
Soyadların farklı oldugunun farkında artık . Ve muhtemelen okuldan bır uyaran bısey olduda dun aksam yenıden soyadını duyuyor olması ona kotu hıssettırdı . Destek alıyoruz henuz gerceklerı acıklamadıkNeyi hatırlatıyor çocuğunuza?
Gerçeklerden bahsedebildiniz mi, eğer biyolojik babanın varlığından bahsedecekseniz bence çok ciddi bir olay varmış gibi değil de daha sakince anlatabilirsiniz.. Tabi doktorlar daha iyi bilir