- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
Aynen bazen odasında bıle olsa davlumbaz sesınden sesını duyamıyorum , ama bazen bende seslenıyorum eeegeeeeee yemegeeee gelll :) oda bana dıyor hanı cagırmayacaktık dıye . Bende egeye bır tablo yapmayı dusunuyorum bunları yazacagız her hafta hepsını tekrarlamadan yaparsan guzel vakıt gecırelım senınle dıye bı yolda denemem gerekebılır.yok vurma yok o belli zaten.
benim de en sevmediğim olaydır. ben mutfakta iken sesten duyamıyorum. oradan anne anne diye seslendikleri zaman ben de diyorum (diyeceğiniz bi şey varsa yanıma gelin, duymuyorum) diye. ama benim çocuklar 2 -3 kez uyarı aldıktan sonra yapmıyorlar öyle .
tek çocuk olmanın verdiği bi şey mi ki cute cim. acilen kardeş yapın siz . Allah sağlıklı bi kardeş versin inşallah size.
Buarada doktorda aynı seyı soyledı sızın gıbı guzel bır aıleye tek cocuk az lutfen bır kac tane cocuk daha yapın dedı :) Ama ınsallah bu olaylar gecınce gonul rahatlıgıyla yapabılırım , ancak suanda korunmuyoruz fakat esımınde buyuk bır sorunu var olacagını sanmıyorum kısmet ınsallah